Ovako to radi postena Sloboda. Gosk novac koji je dobio od Slobode dao Velezu i izborio opstanak..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prvo pojačanje FK Željezničar i korak naprijed ka digitalizaciji je Arnel Isak, zaljubljenik u ze tehnologije.
Naredni koraci: Restoran Brajlovic otvara menzu na tokene za igrače kluba. Amar Osim osvojio prve bodove u E-League.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Sariel1987
- Kontakt:
sve super, sad cemo vam prebacit tri cerickoina za vikend, dobrodosli stari prijatelji
doduse tad je bilo smijesno fakinski i seretski, sad kad se o vama radi nije vise smijesno
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
wolfie je napisao/la: ↑30 mar 2021, 14:01Hvala brt da i vi docekate da vasim travnjakom protutnja bar Luksemburg. Ups.Miljacka je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:49Ja bih samo da unaprijed cestitam navijacima aktuelnog doprvaka i sestoplasirane ekipe Premijer lige BiH na najvecem uspjehu ove sezone, gostovanju svjetskih prvaka na njihovom stadionu u okviru kvalifikacija za odlazak na Euro.živeli živeli
Francuzi, dobrodosli u grad sampiona zemlje!![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
dejavu je napisao/la: ↑30 mar 2021, 14:24hvala buraz! da i vi docekate na bordo brodu nesto slicnoMiljacka je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:49Ja bih samo da unaprijed cestitam navijacima aktuelnog doprvaka i sestoplasirane ekipe Premijer lige BiH na najvecem uspjehu ove sezone, gostovanju svjetskih prvaka na njihovom stadionu u okviru kvalifikacija za odlazak na Euro.živeli živeli
![]()
a do tada gledajte kako je skola u Hadzicima zavrsila svoj teren sa tribinom, dok vi pravite nesto slicno u Butmiru 5+ godina![]()
![]()
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
3 dana ne izgube od nekog i odma dođu na temu 
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
@wolfiedejavu je napisao/la: ↑30 mar 2021, 14:24hvala buraz! da i vi docekate na bordo brodu nesto slicnoMiljacka je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:49Ja bih samo da unaprijed cestitam navijacima aktuelnog doprvaka i sestoplasirane ekipe Premijer lige BiH na najvecem uspjehu ove sezone, gostovanju svjetskih prvaka na njihovom stadionu u okviru kvalifikacija za odlazak na Euro.živeli živeli
![]()
a do tada gledajte kako je skola u Hadzicima zavrsila svoj teren sa tribinom, dok vi pravite nesto slicno u Butmiru 5+ godina![]()
![]()
Igrala je Francuska vec na stadionu Kosevo i to u sastavu:
Coupet, Sagnol, Gallas, Boumsong (Givet 60.), Abidal, Ribery (Faubert 69.), Vieira, Mavuba, Malouda (Wiltord 53.), Henry, Saha.
Bio sam medju 36 hiljada sretnika koji su imali priliku gledati sva ova imena na okupu uzivo.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 30 mar 2021, 15:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne postoji klub u ligi koji nije ucestvovao u nekim mutnim radnjama. Da je pravna drzava uspostavljena odmah zavrsetkom rata, klupski fudbal u BiH nakon nekog vremena, ne bi postojao. Svi imaju dzepove pune oraha. Glumiti neku moralnost i postenje a zaboraviti svoje mutne radnje je i smijesno i zalosno. Sto je jos gore i ti znas da je Sloboda ovisila o svom rezultatu, cak i poraz od 1 gola razlike vas je ostavljao u ligi ali vi se oslonili na to da ce Zeljo, u nebitnoj utakmici za nas, poginuti na gostovanju protiv ekipe koja je davljenik i koja ide na noz.Sariel1987 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 14:51sve super, sad cemo vam prebacit tri cerickoina za vikend, dobrodosli stari prijatelji
doduse tad je bilo smijesno fakinski i seretski, sad kad se o vama radi nije vise smijesno
Kad se sjetim da su Celik i Jedinstvo imali ugovor 3 za 3 sa pecatima i potpisima odgovornih lica..
Moj @Miljacka kakve veze ima gradski stadion? 
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Nije mi onda jasno sto nas nazivate p.ickama sa Koseva i zasto taj isti "gradski" stadion psujete u 90% pjesama o nama?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Niste vi nikakve pi.cke sa Koseva, vi ste Zenicke picajzle. <3
Niko nije čist, apsolutno. Gdje ćeš u mutnom biti čist.Brkooo je napisao/la: ↑30 mar 2021, 15:24Ne postoji klub u ligi koji nije ucestvovao u nekim mutnim radnjama. Da je pravna drzava uspostavljena odmah zavrsetkom rata, klupski fudbal u BiH nakon nekog vremena, ne bi postojao. Svi imaju dzepove pune oraha. Glumiti neku moralnost i postenje a zaboraviti svoje mutne radnje je i smijesno i zalosno. Sto je jos gore i ti znas da je Sloboda ovisila o svom rezultatu, cak i poraz od 1 gola razlike vas je ostavljao u ligi ali vi se oslonili na to da ce Zeljo, u nebitnoj utakmici za nas, poginuti na gostovanju protiv ekipe koja je davljenik i koja ide na noz.Sariel1987 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 14:51sve super, sad cemo vam prebacit tri cerickoina za vikend, dobrodosli stari prijatelji
Kad se sjetim da su Celik i Jedinstvo imali ugovor 3 za 3 sa pecatima i potpisima odgovornih lica..![]()
Odmah lopovi relativiziraju svoj kriminal, kao svi su isti.
Ali vaš klub je ubjedljivo najprljaviji, što posebno dolazi do izražaja kad vas preuzme vaš voljeni amaw.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ocekujem protiv Olimpika nesto tipa j.ebem Kosevo, jeb.em Olimpik, jeb.em Vukove, pic.ke sa istoka
Ako ne bude, prica vam pada u vodu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Mancinijevcima dajemo samo podrsku. #KosevoOlimpicu
Neces razbojnice!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Da li je Željkan konacno upucan usta magnumom s razdaljine od 1 metra?
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.