Ja nisam ni sekunde vise ... vise ih ni varikinom ne mogu oprati i da hocu ...Goalgetter je napisao/la: ↑30 mar 2021, 00:12Na kraju krajeva, ne znam kako neko jos moze biti i optimistican nakon svega sto nam priredjuju iz utakmice iz utakmicu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja nisam ni sekunde vise ... vise ih ni varikinom ne mogu oprati i da hocu ...Goalgetter je napisao/la: ↑30 mar 2021, 00:12Na kraju krajeva, ne znam kako neko jos moze biti i optimistican nakon svega sto nam priredjuju iz utakmice iz utakmicu.
Mister Optimisticno-kulturni, saljem ti jedan evergreen hit od Nade Obric da ti se nadje kad god ti optimizam splahne ... pa kaze:hurem je napisao/la: ↑30 mar 2021, 11:48Pretpostavka je da ćemo u sljedećim kvalifikacijama biti bolji defanzivno (Anel i Dennis iskusniji, Kolasinac i Gazibegovic,
Besic s klubom ili Hadziahmetovic na još većem nivou, Gigovic...ofanzivnu liniju ne spominjem - Pjanica, Radeta i Gojaka) ...problem ce biti u ofanzivi bez Dzeke ali o tom potom.
Slabo vrijedjas i premalo o fudbalu znas, neznalice.VelezovoDijete je napisao/la: ↑30 mar 2021, 11:45E nek si mi rekao pametni. Peglas tu nešto za cviju i praviš se pametan, Cvija j dobio priliku u prijateljskoj, kao najbolji strijelac lige. Hotić odigrao bitne utakmice, Višča za sirotinju. Al eto nek si mi rekao, jbt hotić materBeduin je napisao/la: ↑29 mar 2021, 12:03Cvijanovic sa 26 godina Krupa, Zvijezda i Velez. Ove sezone 22 utakmice u skoro najgoroj ligi svijeta i 9 golova i 1 assists. Prosle sezone u 12 utakmica 1 gol i 1 asistencija
Hotic sa 25 godina Maribor, Verzej, Krsko i Cercle Brugge. Ove sezone u Belgiji (ne u BHLP) 29 utakmica, 4 gola i 3 assists. Proslr sezone u 33 utakmice 6 golova i 10 asistencija.
De ti sad opet smajlije bacaj, ionako se svi na forumu sprdaju s tobom pa ni ne zasluzujes kvalitetan odgovor, ali eto moradoh se isprditi po tvom Cvijanovicu iz Veleza.
Nasi su stoperi iance top za legneta, e de se malo umij molim teBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:12Naša jedina šansa u ovoj utakmici će biti Lenglet ukoliko počne. Frajer je kriminalan ove sezone i pravo je čudo što je uopšte pozvan budući da imaju hrpu boljih stopera od njega.
Nigdje to nisam rekao. Samo kažem da nisu ni oni savršeni.dinodino2019 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:41Nasi su stoperi iance top za legneta, e de se malo umij molim teBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:12Naša jedina šansa u ovoj utakmici će biti Lenglet ukoliko počne. Frajer je kriminalan ove sezone i pravo je čudo što je uopšte pozvan budući da imaju hrpu boljih stopera od njega.
Nisu savršeni ali su svjetski prvaciBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:49Nigdje to nisam rekao. Samo kažem da nisu ni oni savršeni.dinodino2019 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:41Nasi su stoperi iance top za legneta, e de se malo umij molim teBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:12Naša jedina šansa u ovoj utakmici će biti Lenglet ukoliko počne. Frajer je kriminalan ove sezone i pravo je čudo što je uopšte pozvan budući da imaju hrpu boljih stopera od njega.
Sigurno.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 13:12Naša jedina šansa u ovoj utakmici će biti Lenglet ukoliko počne. Frajer je kriminalan ove sezone i pravo je čudo što je uopšte pozvan budući da imaju hrpu boljih stopera od njega.
Kilavi Bošnjo ne može kafu sa plate pomjeriti, a kamo li tamnoputu zvijer koji se zove Mbappe.feniksptica je napisao/la: ↑30 mar 2021, 15:29Pomjerit bubrege Mbappeu u prvih 5 minuta jedina nam sansa
Zato su tu Darko i SinisaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 mar 2021, 15:41Kilavi Bošnjo ne može kafu sa plate pomjeriti, a kamo li tamnoputu zvijer koji se zove Mbappe.feniksptica je napisao/la: ↑30 mar 2021, 15:29Pomjerit bubrege Mbappeu u prvih 5 minuta jedina nam sansa
Francuzi su fizički teškaši i sprinteri za sve naše poluigrače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.