NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
direktor najavljuje velike stvari na fb 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
U vezi ovih objava o kupovini dresova, trenerki, maski...
Mislim da bi bilo super, nekada u buducnosti kada to bude moguce, da se sredi jedan od poslovnih prostora na stadionu i da se otvori fan shop. Mogli bi prodavati tako stvari poput salova, dresova, majice, maske, pa i clanske karte, ulaznice pustiti u prodaju 7 dana prije utakmice itd. itd.
Mislim da bi ona prostorija odmah pored teretane bila odlicna za to
Mislim da bi bilo super, nekada u buducnosti kada to bude moguce, da se sredi jedan od poslovnih prostora na stadionu i da se otvori fan shop. Mogli bi prodavati tako stvari poput salova, dresova, majice, maske, pa i clanske karte, ulaznice pustiti u prodaju 7 dana prije utakmice itd. itd.
Mislim da bi ona prostorija odmah pored teretane bila odlicna za to
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Aljkanović se izborio za prvu postavu 
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Hajmo bit realni. Menadzerski lobi i ništa više od toga. Lopta ga preskače, drugi gol stoji gdje ne treba. Nemam protiv momka ništa. Mlad, perspektivan ok. Ali ako ce nam repku predstavljati igraci iz zvijezde, goska, toska i slicno... nemoj ni da igramo...
Yebeno je debitirati za repku. Perspektivan je golman, samo mu fali iskustva. Prije 2 godine sam za njega mislio da mu je maksimum da bude drugi ili treci golman u Zvijezdi, ali me je itekako demantovao. Nije dzaba bio na radaru Slaven Belupa i Sarajeva. Ima tu jos dosta prostora za napredak, iako je za federalnu vec top golmanHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:33Hajmo bit realni. Menadzerski lobi i ništa više od toga. Lopta ga preskače, drugi gol stoji gdje ne treba. Nemam protiv momka ništa. Mlad, perspektivan ok. Ali ako ce nam repku predstavljati igraci iz zvijezde, goska, toska i slicno... nemoj ni da igramo...
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Da se ukljucim u vasu temu Sve najbolje Zvijezdi od srca iz Ze.Liijepa Bosanska carsija gostovanje za pozeliti.,Rostilji na Banji Ilidzi,vidimo se uskoro aBd.Podrska iz Zenice
-
- Kontakt:
Znaci ako neko igra u 2 rangu bh fudbala a ima potencijal netreba ga nagradit.ako si gledao utakmicu vidio si da je sunce iso u oci golmanu 1 pol.i tu se malo zeznuo ali je ispravio gresku.kod 1 gola nije mogao nista kod drugog je izasao na 4 m jer je igrac vec presao naseg zadnjeg igraca i ovaj to vise srecno nego spretno pogodi.nije bilo nekih suteva da se moze dat neka ocjena..HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:33Hajmo bit realni. Menadzerski lobi i ništa više od toga. Lopta ga preskače, drugi gol stoji gdje ne treba. Nemam protiv momka ništa. Mlad, perspektivan ok. Ali ako ce nam repku predstavljati igraci iz zvijezde, goska, toska i slicno... nemoj ni da igramo...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Treba biti realan. Azur je nase dijete i vise nego dobar golman ali da mu Macan nije menadzer ne bi ga bilo ni na mapi reprezentacije.
Pa on, Berbic pa i Hasuka kako im je Profa menadzer sa svih portala iskacu i u sve se mijesaju kao margarin.
Pa on, Berbic pa i Hasuka kako im je Profa menadzer sa svih portala iskacu i u sve se mijesaju kao margarin.
Steta za Azura dobar momak i golman naklopice ga sad drugi lobisti, al moje misljenje momku se pravi prevelik pritisak sto kaze combe pokrivena je svaka sekunda na internetu,treba malo to pustit da ide svojim tokom,al nekom se opasno zuri ,sjecam se na odlucujuce dvije utakmice juniora za ulazak u juniorsku pl Azur je bio rezerva dal nepravedno nebi o tome ima ta struka koja je vodila tu djecu tada.U svakom slucaju momku sve najbolje i puno srece u karijeri uvijek sam bio za nasu djecu,ali teska su fudbalska vremena pogotovu u nasoj drzavi
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Konacno realan komentar. Nemam protiv momka nista. Al sa ovim menadzerom ce sa nogometne scene sletiti brže neg sto je doletio na nju.
Upravo tako. Pogledajte samo sta je uradio sa svojim igracima sa svojim medijskim pumpanjem.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 mar 2021, 20:25Konacno realan komentar. Nemam protiv momka nista. Al sa ovim menadzerom ce sa nogometne scene sletiti brže neg sto je doletio na nju.
Mesan je iz Maribora napravio korak nazad i vratio se u nasu ligu a po novinama ga je predstavljao kao prvog napadaca iza Dzeke kojeg BIH ima. Gurao ga kao satro Herta i ostala sra nja.
Od Pirije onakvog golmana napravio ublehu koja sjedi na tribinama u Mariboru.
Mali Mulahusejnovic ga je na vrijeme odyebao i sada je prvi strijelac Slovenske lige.
I toga koliko hoces da dalje ne nabrajam. Samo da i Azura ne syebe.
- legenda reala
- Kontakt:
Pajdo pogide forsirajuci Neretljaka i ovu trojicu bas postaje degutantno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj,Combeeeee,udri po svome kako god je,sta mu fali,dobar potencijal i te kako,dogurace on no sikiriki,nemas sta drugo pa makar po husari pa et upropastit ce ga...sabur Combe nemas materijala za pljuvanje pa daj sta das...**** bolan malo od Zvijezde nisi vise interesantan.Zvijezda Sampion!
Zavrsit ce Azur ko i Mehic,potpisat ce za nekog premijerligasa na kraju sezone,i taj ce ga slat opet u prvu ligu po posudbama,menadzer ce lovu uzet,Azur ce na klupu i to je to,samo da ne ponovi Mehicevu gresku,neka ga kod nas jos jednu sezonu,bar nece na klupi sjedit,okalit ce se da valja i onda neka grabi dalje. Da mu bude sa srecom kako god odluci,ali on svojom glavom
- ASD
- Kontakt:
Dobar je Azur golman i zaslužuje više od ove lige, ali onaj lik će ga uništiti.
U Premijer ligi će ga ljudi klupirati samo zato što ima smeće od menadžera.
U Premijer ligi će ga ljudi klupirati samo zato što ima smeće od menadžera.
Azur je dobar golman, vrijedan i kulturan momak, pravi sportista. Po mnogima najveca mana mu je sto brani u Zvijezdi. Momak je U-21, standardan prvi golman jedne od najboljih ekipa Prve lige i nije mi jasno omalovazavanje. Kvalitet je neupitan i vjerovatno ce brzo otici u jace lige. Ocito je mnogo ljubomornih na njegov uspjeh jer po njima trebao bi braniti neko iz Sarajeva, Zelje, Olimpika...bez obzira na kvalitet, a ne iz drugog ranga takmicenja. Sretno Azure u buducnosti i neka te povrede zaobidju
Ko sto rekoh, prije par godina sam za njega mislio da ce zavrsiti u Omladincu, Vuckovcima, Kerepu ili u najboljem slucaju rezervni golman u Zvijezdi. Sada bih vec rekao da je medju 5 najboljih golmana u ligi.Progres je napisao/la: ↑30 mar 2021, 23:10Azur je dobar golman, vrijedan i kulturan momak, pravi sportista. Po mnogima najveca mana mu je sto brani u Zvijezdi. Momak je U-21, standardan prvi golman jedne od najboljih ekipa Prve lige i nije mi jasno omalovazavanje. Kvalitet je neupitan i vjerovatno ce brzo otici u jace lige. Ocito je mnogo ljubomornih na njegov uspjeh jer po njima trebao bi braniti neko iz Sarajeva, Zelje, Olimpika...bez obzira na kvalitet, a ne iz drugog ranga takmicenja. Sretno Azure u buducnosti i neka te povrede zaobidju
Sto se mene tice, nije nikakvo hvaljenje jer je 'nas', jer eto i mene je poprilicno iznenadio.
Repka je mozda velik zalogaj, menadzer ovo ono, ali lijepo je da se nekim igracima iz federalne pruzila sansa, sto da ne.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Samo da vas obavijestimo da će klub biti u potpunoj deblokadi je danas potpisan reprogram sa salgijom i suki turs
Sta sam ja vec govorio za naseg sportskog direktora, a vi odma protiv mene? Pogledajte kako se voli klub i kako se radi za njega, on nije bosanski Mino Raiola, nego je Mino Raiola italijanski Fahrudin Piskic!!! Svaka cast upravi i direktoru
Ljudi jeste li svjesni koji napredak je napravljen dolaskom nove uprave. Od septembra prosle godine kada je klub bio pred gasenjem do jednog od najboljih klubova lige, reprogram, sporazumi sa Nurdom i Suki, domaci treneri, juniori prvi u ligi, predpioniri i pioniri extra, nova djeca se ukljucuju u klub, nema vise love po dzepovima nego sve preko racuna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.