Barcelona u periodu od 2005-2018/19 ima vise (bitnih) trofeja nego u karikiram 40-50 godina historije. Statistika tu zavarava i forumaš je u pravu 1/1 jer svjesno pucaš na kratak period u kom je Real osvojio 3 titule.Pitagora je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:07Gerrardova igracka karijera je trajala od 1998. do 2016. godine.nerkolfc je napisao/la: ↑29 mar 2021, 15:28Ko je koga zaprasivao, u Gerrardovom prajmu Real nije mogao prismrditi trofeju LP niti Engleskim ekipamaPitagora je napisao/la: ↑29 mar 2021, 14:10Zanimljivo kako su Gerrard, Lampard i ostali sve igracine u rangu najboljih igraca Reala i Barce zadnjih 10-ak ili 15 godina, a ovi ih redovno zapisavali gdje su stigli. U cemu je problem? Kako Modric ima jednako trofeja LP od pocetka karijere kao svi engleski klubovi zajedno u istom tom razdoblju?
U tom razdoblju Real je osvojio 7 Liga prvaka, Barcelona 4, ukupno 11
Svi engleski klubovi zajedno 5.
Prevelika razlika ako im u "Gerrardovom prajmu" nisu mogli prismrditi. Koliko je trajao taj "prajm", dvije godine?
Modric posljednju Lp osvojio s 33 godine, Gerrard se vucarao i ispadao u EL ili ni to nije mogao izboriti pa ga potjerali s 35 u MLS, a Luka uskoro puni 36 i dalje je u prvih 11 Reala. Zbogom, prijatno.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Recemo od 2004 do 2011 da su bile njegove najbolje godine i nijednom nije imao najbolju ekipu u Engleskoj. Barcelona jeste osvojila ali Real je bio ekipa srednjeg reda. Izgubili od Stivenovog Livcija 5 0 kroz 2 tekme u LP i to je to sto ja od njih pamtim za to vrijeme.
I u svojim najboljim godinama nije bio prvi veznjak Engleske reprezentacije a gdje da je bio bolji od Modrića.nerkolfc je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:39Recemo od 2004 do 2011 da su bile njegove najbolje godine i nijednom nije imao najbolju ekipu u Engleskoj. Barcelona jeste osvojila ali Real je bio ekipa srednjeg reda. Izgubili od Stivenovog Livcija 5 0 kroz 2 tekme u LP i to je to sto ja od njih pamtim za to vrijeme.
O cemu ti? Cuj nije bio najbolji? Koga se najviše krivilo za Engleske neuspjehe? Steven da je imao iole bolju ekipu kroz karijeru sa LFC o ovom se neb vodila rasprava.Rosicky je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:43I u svojim najboljim godinama nije bio prvi veznjak Engleske reprezentacije a gdje da je bio bolji od Modrića.nerkolfc je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:39Recemo od 2004 do 2011 da su bile njegove najbolje godine i nijednom nije imao najbolju ekipu u Engleskoj. Barcelona jeste osvojila ali Real je bio ekipa srednjeg reda. Izgubili od Stivenovog Livcija 5 0 kroz 2 tekme u LP i to je to sto ja od njih pamtim za to vrijeme.
Zašto onda nije nista napravio sa engleskom koja je 2 put jača nego hrvatska 2018nerkolfc je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:49O cemu ti? Cuj nije bio najbolji? Koga se najviše krivilo za Engleske neuspjehe? Steven da je imao iole bolju ekipu kroz karijeru sa LFC o ovom se neb vodila rasprava.Rosicky je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:43I u svojim najboljim godinama nije bio prvi veznjak Engleske reprezentacije a gdje da je bio bolji od Modrića.nerkolfc je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:39Recemo od 2004 do 2011 da su bile njegove najbolje godine i nijednom nije imao najbolju ekipu u Engleskoj. Barcelona jeste osvojila ali Real je bio ekipa srednjeg reda. Izgubili od Stivenovog Livcija 5 0 kroz 2 tekme u LP i to je to sto ja od njih pamtim za to vrijeme.
Čovjek je i na nivou reprezentacije ispod LM
U reprezentaciji je imao dobar tim pa nista nije napravio. Ali na stranu trofeji, nakon 15 minuta mozes vidjeti da je Modric osjetno bolji igrac od Gerrarda.nerkolfc je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:49O cemu ti? Cuj nije bio najbolji? Koga se najviše krivilo za Engleske neuspjehe? Steven da je imao iole bolju ekipu kroz karijeru sa LFC o ovom se neb vodila rasprava.Rosicky je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:43I u svojim najboljim godinama nije bio prvi veznjak Engleske reprezentacije a gdje da je bio bolji od Modrića.nerkolfc je napisao/la: ↑29 mar 2021, 16:39Recemo od 2004 do 2011 da su bile njegove najbolje godine i nijednom nije imao najbolju ekipu u Engleskoj. Barcelona jeste osvojila ali Real je bio ekipa srednjeg reda. Izgubili od Stivenovog Livcija 5 0 kroz 2 tekme u LP i to je to sto ja od njih pamtim za to vrijeme.
Messi nista nije napravio sa repkom jel i on losiji od Griezmana, del piera i tako te ekipice? Modric zalutao u finale kao i Hrvatska.
Rasprava poput one (Xavi vs. Pirlo) sa teme LP, prije par godina
tri dana se raspravljalo o svemu i na kraju niko nikoga nije ubjedio 

Xavi i Iniesta > bilo koji drugi veznjak njihove generacije.

Messi je zabio 1000 golova u karijeri, osvojio 4 LP, uzeo 6 ZL + sve ostalo, ti nabrojani mu ne mogu vode dodati. S druge strane, Modric je osvojio 4LP i uzeo ZL, luzer Steven jednu LP sretno u Istanbulu (Shevchenko imao mrtvi zicer i pogodio panja Dudeka), prvenstvo prokockao kad ga je silovao Demba Ba. Da nije cijelu karijeru proveo u Liverpoolu, nitko ziv ga danas ne bi ni spominjao, ovako je svojevrsna legenda kao i Totti i prikazuje se duplo bolji igrac nego sto je. Tehnicki na razini Hendersona, samo s jacim udarcem i vecom karizmom.
Xavi, Pirlo, Modric... To je ta klasa, ljudi koji imaju loptu u malom prstu. Gerrard je tehnicki blizi meni i tebi nego njima trojici...
De ne zayebavaj sad

Gerrad je veliki igrac i legenda, a ovdje od njega prave nekog kloca. Smiješna je uopšte rasprava oko toga. Svako ima neke svoje ljubimce, uz koje je odrastao. Dozvoli da ljudi imaju drugacija mišljenja. Nametanje svog stava je glupost i uzaludan trud, dokazano milion puta.
Jesi Kroati zapjenili. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Modric je vise igrac radilica nego tehnicar. Ovo poredjenje sa Pirlom mi nema smisla.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- wadethegreat
- Kontakt:
Moj tata je jaci od tvog tate.
Bespotrebna rasprava između toga ko je bolji, ali lijepo je pročitati različita mišljenja.
Mislim da sam nekad kad su navijači počeli upoređivati ova dva igrača negdje ugledao anketu koja je bila na strani Luke ali baš baš minimalno - 51% naprema 49% onih koji su glasali za Stevena. Čini mi se sportbible ili nešto slično.Dakle, razlike su male i sve je stvar ukusa. Neko više gotivi prvog neko drugog. Mi svakako trebamo biti sretni što smo imali priliku gledati ova dva čarobnjaka. 

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Gluplja rasprava nije mogla biti pokrenuta...ili jeste, kolko su se forumaši aktivirali
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ode babuka poslije 10 godina... 
Statuu ispred Etihada obavezno napravit, najbolji igrač u historiji kluba.

Statuu ispred Etihada obavezno napravit, najbolji igrač u historiji kluba.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARTERBACK
- Kontakt:
257 golova u 384 nastupa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.