English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Naravno da su CR, Modric, Kroos, Ramos i Marcelo top igraci u hsitoriji fudbala na svojim pozicijama. Kao sto su i Xavi, Iniesta, Busquets, Alves i Messi top igraci u historiji fudbala na svojim pozicijama. Il su mozda razni Ashley Coleovi, Lampardi, Gerrardi i slicni ispred njih? 

Jok eto oni su sunday league footballers.
Koliko ti je retardirana logika druze.. cinjenica je da su 2 spanska kluba kroz historiju bolja od svih engleskih. I po toj logici su svi igraci iz tih ekipa, bolji od svakog igraca koji je igrao u engleskoj ligi i po toj logici je spanska liga bolja od engleske.
brejn demedž
Koliko ti je retardirana logika druze.. cinjenica je da su 2 spanska kluba kroz historiju bolja od svih engleskih. I po toj logici su svi igraci iz tih ekipa, bolji od svakog igraca koji je igrao u engleskoj ligi i po toj logici je spanska liga bolja od engleske.
brejn demedž
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne nego su kljucni igraci iz tih generacija Reala i Barce koje su medju najboljim generacijama u historiji fudbala historijski gledano top igraci na svojim pozicijama. Kao sto su to recimo i Vidic, Evra, Rio, Scholes, Rooney iz Unitedove generacije s kraja 00tih ili Terry iz Chelsea itd. Vrlo prosto.
Kaze momak razni Ashley Coleovi, Lampardi...

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zasto se onda stalno spominje Gerrardovo osvajanje LP sa prosjecnom ekipom? Jer cak po meni, a i statisticki to nije bila ni top 3 Gerrardova sezona u Liverpoolu, al naravno da je svako spominje kad su osvojili hebeni trofej. I svidjalo se to nekom ili ne trofeji jesu najbitniji i po klub, a i po igraca induvidualno. Koliko samo Messi pati jer nije osvojio nista s Argentinom i ima pravo da pati, jer ce ostat upisan kao najbolji igrac na svijtu, mozda cak i u povijesti nogometa, a nije donio nista Argentini.
Gore pises Modric nece bit upamcen, nek se o Gerrardu pisu clanci, bitan je samo u Liverpoolu, ja sam odrasto uz njeg, pa mi nikad nije bio nesto specijalno. Sto je jedan napiso, smjesno je da se ova rasprava vodi. Pa jedan Modric nema konkurenta u Barceloni jos od odlaska Inieste, znaci zadnjih 5 godina u LaLigi je samo Modric. Dok je se sa Stevenom usporedjivalo 5-6 veznjaka. Jedino tocno ovdje je da nema rasprave.
Zanimljivo kako su Gerrard, Lampard i ostali sve igracine u rangu najboljih igraca Reala i Barce zadnjih 10-ak ili 15 godina, a ovi ih redovno zapisavali gdje su stigli. U cemu je problem? Kako Modric ima jednako trofeja LP od pocetka karijere kao svi engleski klubovi zajedno u istom tom razdoblju?
Veze lik nema, ni trollat ne zna. Po njima najboljih 11 ikada cine samo igraci Reala i donekle Barce
Ajd sve i nekako al napisat da su Kroos i Busquets najbolji igraci na svojim pozicijama ikad je ludilo hahaha
Ma ja ti kazem ne treba te trofeje spominjati kad se raspravlja o tome ko je bolji igrac.. eto Messi nema trofej s repkom, Griezmann ima, pa jel Francuz bolji igrac? Ronaldo nema SP, Mbappe ima jel ovaj drugi bolji igrac?Cesc44 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 14:03Zasto se onda stalno spominje Gerrardovo osvajanje LP sa prosjecnom ekipom? Jer cak po meni, a i statisticki to nije bila ni top 3 Gerrardova sezona u Liverpoolu, al naravno da je svako spominje kad su osvojili hebeni trofej. I svidjalo se to nekom ili ne trofeji jesu najbitniji i po klub, a i po igraca induvidualno. Koliko samo Messi pati jer nije osvojio nista s Argentinom i ima pravo da pati, jer ce ostat upisan kao najbolji igrac na svijtu, mozda cak i u povijesti nogometa, a nije donio nista Argentini.
Gore pises Modric nece bit upamcen, nek se o Gerrardu pisu clanci, bitan je samo u Liverpoolu, ja sam odrasto uz njeg, pa mi nikad nije bio nesto specijalno. Sto je jedan napiso, smjesno je da se ova rasprava vodi. Pa jedan Modric nema konkurenta u Barceloni jos od odlaska Inieste, znaci zadnjih 5 godina u LaLigi je samo Modric. Dok je se sa Stevenom usporedjivalo 5-6 veznjaka. Jedino tocno ovdje je da nema rasprave.
Spominje se neko finale SP, ljudi ni sami ne znaju kako su dosli do njeg, onako je bilo kakva repka mogla doci do finala i biti naguzena od mocne Francuske. Ne umanjujem doprinos Modrica naravno, al jel to on sam odveo Hrvatsku u finale ne kontam? Isto tako za 3 vezane LP, sta bi oni bez Ronalda i Ramosa? Ajmo realni biti. Na sta danas Real lici bez Rone i kad je Ramos izvan terena? Na ojebinu. Jos ih Benz donekle izvlaci. Sto sad Modric eto ne uzme LP ili bar kup Spanije, prosle sezone jedva ligu uzeli ove sezone nece nista.
Gerrard je imao par godina kvalitetan tim kad su uzeli LP i onda kad su porazeni u finalu od Milana. Ovo poslije je sprdacina od ekipe bila.
Modric jeste klasa, al Gerrard je blago engleskog fudbala , istinska legenda i sveukupno bolji igrac.
Kroos ne valja, Modric ne valja, a tim uzeo 4 LP u 5 godina. Mora da su onda CR i Ramos dva boga fudbala.
Ne cudi me sto ovaj djecacic ne razumije kakva je igracina bio prime Busi
Ne cudi me sto ovaj djecacic ne razumije kakva je igracina bio prime Busi

U prajmu Lamparda i Gerrard, Englezi su 3 sezone zaredom imali 3 tima u polufinalu. Liverpool je izbacio i Barcelonu (2007) i Real (2009).Pitagora je napisao/la: ↑29 mar 2021, 14:10Zanimljivo kako su Gerrard, Lampard i ostali sve igracine u rangu najboljih igraca Reala i Barce zadnjih 10-ak ili 15 godina, a ovi ih redovno zapisavali gdje su stigli. U cemu je problem? Kako Modric ima jednako trofeja LP od pocetka karijere kao svi engleski klubovi zajedno u istom tom razdoblju?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ni ovo lijepo sunčano vrijeme ne može spriječiti Epidaurusa da se provaljuje po forumu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Medju najboljim su svakako. Bus uz Xabija najbolji zadnji vezni zadnjih 20 godina.
Jasno je da navijaci Bayerna na sve moguce nacine pokusavaju spustit Kroosa jer ih je onako rutinski odje.bao 2014. Da je ostao tamo pisali bi ode o njemu.
Jasno je da navijaci Bayerna na sve moguce nacine pokusavaju spustit Kroosa jer ih je onako rutinski odje.bao 2014. Da je ostao tamo pisali bi ode o njemu.
Isto ko i ti. Svako svog konja hvali
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja nigdje nisam poredio igrace iz tog Reala sa igracima iz drugih klubova nego sam samo rekao da taj Real ima 7-8 igraca koji su bili TOP3 igraci tog Reala. Sto je nemoguce.

A on ih poredi sa igracima iz drugih timova.

Prica o CF - Benzema TOP3 igrac Reala
Prica o CB - Ramos TOP3 igrac Reala
Prica o CM - Modric i Kroos TOP3 igraci Reala
Prica o LB - Marcelo TOP3 igrac Reala
Ronaldo je tu konstanta

itd, itd...
Sve u zavisnosti koja je aktuelna tema na forumu.
Kako Vinicius Jr. i Lucas Vazquez kotiraju na ovim listama
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ko je koga zaprasivao, u Gerrardovom prajmu Real nije mogao prismrditi trofeju LP niti Engleskim ekipamaPitagora je napisao/la: ↑29 mar 2021, 14:10Zanimljivo kako su Gerrard, Lampard i ostali sve igracine u rangu najboljih igraca Reala i Barce zadnjih 10-ak ili 15 godina, a ovi ih redovno zapisavali gdje su stigli. U cemu je problem? Kako Modric ima jednako trofeja LP od pocetka karijere kao svi engleski klubovi zajedno u istom tom razdoblju?
I sta kažete Gerrard u karijeri ima titula kao i Modrić liga prvaka?
Kao da nabraja neke Frimponge i Spearinge a ne ponajbolje igrače na svojim pozicijama, čitam i ne vjerujem.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Gerrardova igracka karijera je trajala od 1998. do 2016. godine.nerkolfc je napisao/la: ↑29 mar 2021, 15:28Ko je koga zaprasivao, u Gerrardovom prajmu Real nije mogao prismrditi trofeju LP niti Engleskim ekipamaPitagora je napisao/la: ↑29 mar 2021, 14:10Zanimljivo kako su Gerrard, Lampard i ostali sve igracine u rangu najboljih igraca Reala i Barce zadnjih 10-ak ili 15 godina, a ovi ih redovno zapisavali gdje su stigli. U cemu je problem? Kako Modric ima jednako trofeja LP od pocetka karijere kao svi engleski klubovi zajedno u istom tom razdoblju?
U tom razdoblju Real je osvojio 7 Liga prvaka, Barcelona 4, ukupno 11
Svi engleski klubovi zajedno 5.
Prevelika razlika ako im u "Gerrardovom prajmu" nisu mogli prismrditi. Koliko je trajao taj "prajm", dvije godine?

Modric posljednju Lp osvojio s 33 godine, Gerrard se vucarao i ispadao u EL ili ni to nije mogao izboriti pa ga potjerali s 35 u MLS, a Luka uskoro puni 36 i dalje je u prvih 11 Reala. Zbogom, prijatno.
Trenutno korisnika/ca: dark44, greenwood, IQ200, Jabroni, JayCatwright, kakarut, kogmagie46, LenyYoro15, leo1946, Quartararo, Sheyi, soxx, StevieG8, tutankamon1905, Venom i 47 gostiju.