Slazem se, dobra ideja i treba je podrzati. Ali isto se slazem sa tobom, da je klubu potreban novac. Prije svega sponzori, da klub ima neke zdrave temelje. Ovo prezentirano je nice to have, ali ne toliko bitno.SudoHusika je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:10Vrlo interesantna ideja.
Naravno da sam skeptik iz razloga što mi prvo trebamo zakrpiti postojeće rupe, tj treba nam živa lova odmah. Ovakvi projekti se inaće rade u uređenom sistemu a ne haotičnom u kakvom je naš klub sada. Svakako da na ovo treba obratiti pažnju ali se ne smije klub samo na ovo oslanjati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Meni je ideja predobra, nadam se da ce dobro napraviti ove tokene kao i pogodnosti koje ce proizilaziti iz tih tokena. Tacnije nadam se da ce odnos placeno-dobijeno biti veoma dobar jer je to jedini nacin da se privuku ljudi za kupovinu. Ovo je stvarno zanimljivo i treba ispratiti, iako se slazem s tobom da mi nismo nazalost u situaciji da se gadjamo inovacijama a nemamo love.SudoHusika je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:10Vrlo interesantna ideja.
Naravno da sam skeptik iz razloga što mi prvo trebamo zakrpiti postojeće rupe, tj treba nam živa lova odmah. Ovakvi projekti se inaće rade u uređenom sistemu a ne haotičnom u kakvom je naš klub sada. Svakako da na ovo treba obratiti pažnju ali se ne smije klub samo na ovo oslanjati.
Suzdrzite se od najava, jos uvijek mi se povraca od januara/februara i najava SSR-a i bajki i basni.
-
- Kontakt:
U idealnom scenariju, ovo je samo dodatni plus i kreiranje dodatnije vrijednosti za klub. Treba malo pratiti na tržištu šta se ovime može dobiti, da li već neki veliki klubovi imaju ovu opciju da se može vidjeti kakve rezultate ovo može donijeti.Tristan10 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:16Slazem se, dobra ideja i treba je podrzati. Ali isto se slazem sa tobom, da je klubu potreban novac. Prije svega sponzori, da klub ima neke zdrave temelje. Ovo prezentirano je nice to have, ali ne toliko bitno.SudoHusika je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:10Vrlo interesantna ideja.
Međutim, puno važnije bi nam bilo da je Koke pokušao finalizirati ta sponzorstva iz razloga što nama trenutno gori pod nogama. Saniraj prvo kratkoroćne obaveze da možemo prodisati pa ćemo onda lagano pokuśati plasirati klub na internacionalna tražišta.
Željezničar za život cijeli!
Interesantan clanak o Legia Warsaw i crypto
https://cryptobriefing.com/polands-most ... fan-token/
https://cryptobriefing.com/polands-most ... fan-token/
Šta nama ova kriptovaluta može pomoći u trenutnoj situaciji? Ljudi nisu svjesni da se mi gasimo, imamo milionske dugove, licenca nam je upitna. Super je ovo stvar ali nama su neke osnovne u ovom trenutku puno preče.
U trenutnoj ne ali u buducoj da.Ja kako znam da su pokrenute neke stvari sto se tice licence i dugova i mislim da licenca nece biti upitna
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ovo mi je simpatično ali će donijeti koristi koliko i nova maska u fanshopu,minimalnu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
ima da citava afrika i azija rudari nasu kriptovalutu kad postanemo klub milijardera sve ce biti jasnije
koja bruka i sramota mati mila u klupskoj kasi nema milja maraka a prosipa se neka high-tech ubleha

treba cericu javiti da se ne javlja netflixu za seriju vec je kedna takva snimljena

- PointBlank
- Kontakt:
Moze li neko elokventnije objasniti sta je poenta ovog i koja je svrha?
Upravo sam sad uplatio ove 100-godisnje kartice. Moram pohvaliti servis i uslugu, profesionalno i jednostavno sve zavrseno, a kartice stizu na moju adresu.
poenta je da ti imas svoju digitalnu valutu cuo si za Bitcoin on je najjaci jer je najvise interesovanja oko njegaPointBlank je napisao/la: ↑29 mar 2021, 11:52Moze li neko elokventnije objasniti sta je poenta ovog i koja je svrha?
ova firma sto smo potpisali ugovor sa njom ona ti napravi token po pravilima sa kojim izlazis na berzu i kad odes na berzu imas svoje ime coina gdje ti ga prodajes pa ko kupi kupi i 99.9% ovih coina se ugasi za mjesec dana jer niko ne vidi smisao u njima samo ako neke neko pogura
et moci ces i ti dati dolar iz zezancije da imas zeljocoin i tjt a neke koristi i da ce neko jak pokupovati milione i milione ubleha mrtva
Po meni dobar potez.
Uozbilji se
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Ovo je super stvar za Rappid Beč, mi imamo većih problema.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
E cuj vide se rezultati,**** majku ovo sve nadrogirano danas 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Vide se rezultati, samo je **** sto nisu pozitivni.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
hahaha ja ne znam sta je sa ovim ljudima,mile mi majke ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.