Samo hvalim rad @DuljevinhoHaralda. Mislim da drastično odskače od nas običnih laika.Rimes87 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 15:51Da li to insuiniras da se prijavimo za trenersku edukaciju? Da li je to ironican odgovor na raspravu o taktici i igri reprezentacije? Ako jeste, da li mislis da je nesto drugacije na forumima, recimo, Engleske ili Francuske? Forum je tu da navijaci mogu diskutovati. I dok se slazem da smo svi ovdje kauc selektori, ipak imamo potpuno pravo kritkovati/hvaliti igru nase reprezentacije i razgovarati o taktici. Cemu svrha foruma ako to nismo u mogucnosti raditi? Ili si se mozda zakacio samo za citiranog forumasa? Nije ti ni to brate fer.
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Momak je teško opsjednut, nakačio se na mene danima, nek se javi u pp, poslat ću mu autogram.Rimes87 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 15:51Da li to insuiniras da se prijavimo za trenersku edukaciju? Da li je to ironican odgovor na raspravu o taktici i igri reprezentacije? Ako jeste, da li mislis da je nesto drugacije na forumima, recimo, Engleske ili Francuske? Forum je tu da navijaci mogu diskutovati. I dok se slazem da smo svi ovdje kauc selektori, ipak imamo potpuno pravo kritkovati/hvaliti igru nase reprezentacije i razgovarati o taktici. Cemu svrha foruma ako to nismo u mogucnosti raditi? Ili si se mozda zakacio samo za citiranog forumasa? Nije ti ni to brate fer.
Zamisli, ovaj momak je imao vremena da mi pročešlja fb i instagram,

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Brate, to ti je malo stalkerski vibe ako si se samo na njeg nakacioCaptain4 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 15:53Samo hvalim rad @DuljevinhoHaralda. Mislim da drastično odskače od nas običnih laika.Rimes87 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 15:51Da li to insuiniras da se prijavimo za trenersku edukaciju? Da li je to ironican odgovor na raspravu o taktici i igri reprezentacije? Ako jeste, da li mislis da je nesto drugacije na forumima, recimo, Engleske ili Francuske? Forum je tu da navijaci mogu diskutovati. I dok se slazem da smo svi ovdje kauc selektori, ipak imamo potpuno pravo kritkovati/hvaliti igru nase reprezentacije i razgovarati o taktici. Cemu svrha foruma ako to nismo u mogucnosti raditi? Ili si se mozda zakacio samo za citiranog forumasa? Nije ti ni to brate fer.

Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Tuta Petrov
De, zezasDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 mar 2021, 15:56Momak je teško opsjednut, nakačio se na mene danima, nek se javi u pp, poslat ću mu autogram.Rimes87 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 15:51Da li to insuiniras da se prijavimo za trenersku edukaciju? Da li je to ironican odgovor na raspravu o taktici i igri reprezentacije? Ako jeste, da li mislis da je nesto drugacije na forumima, recimo, Engleske ili Francuske? Forum je tu da navijaci mogu diskutovati. I dok se slazem da smo svi ovdje kauc selektori, ipak imamo potpuno pravo kritkovati/hvaliti igru nase reprezentacije i razgovarati o taktici. Cemu svrha foruma ako to nismo u mogucnosti raditi? Ili si se mozda zakacio samo za citiranog forumasa? Nije ti ni to brate fer.
Zamisli, ovaj momak je imao vremena da mi pročešlja fb i instagram,![]()
![]()
![]()

Papac Papac,
Papac Papac,
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
De da mi nastavimo o FrancuskojRimes87 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 16:01De, zezasDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 mar 2021, 15:56Momak je teško opsjednut, nakačio se na mene danima, nek se javi u pp, poslat ću mu autogram.Rimes87 je napisao/la: ↑28 mar 2021, 15:51
Da li to insuiniras da se prijavimo za trenersku edukaciju? Da li je to ironican odgovor na raspravu o taktici i igri reprezentacije? Ako jeste, da li mislis da je nesto drugacije na forumima, recimo, Engleske ili Francuske? Forum je tu da navijaci mogu diskutovati. I dok se slazem da smo svi ovdje kauc selektori, ipak imamo potpuno pravo kritkovati/hvaliti igru nase reprezentacije i razgovarati o taktici. Cemu svrha foruma ako to nismo u mogucnosti raditi? Ili si se mozda zakacio samo za citiranog forumasa? Nije ti ni to brate fer.
Zamisli, ovaj momak je imao vremena da mi pročešlja fb i instagram,![]()
![]()
![]()
Kako se osjecas sad kad si famous?
![]()

Izvini sefe, evo necemo vise

Usput, Kazahstan se bolje brani od nas a vec gube sa dva gola razlike. Ja se halalim s utakmicom u srijedu. Navijacki bih volio da nesto napravimo, ali slaba nafaka.
Papac Papac,
Papac Papac,
Ne govorim tebi, nego ovoj dvojici.

Nemoj tako, druze ... nada zadnja umire a u nasem slucaju je to tek u srijedu oko 22.30 ... da je nema, davno bi batalili ovu bezveznu razbibrigu zvanu fudbalska repka BiH ...

Ma dobro, pratim ja repku od malih nogu, nije sad da necu gledat tekmu, nego vise sam sebe psihicki spremam

Papac Papac,
Papac Papac,
..Ahmedhodžić...Hadžikadunić.....Saničanin.......
..............................Hadžiahmetović......................
Stevanović.............................................Kolašinac
......................Cimirot.............Pjanić......................
................................Krunić.....................................
................................Džeko.....................................
Samo ovako na Francuze...5-4-1 kad se braniš,3-6-1 napadaš,pa abd 0:0 na kraju!
Ukrajina će ih poderat ko krme masnu krpu. Nema tu nekih iznenađenja.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Naš jedini adut u sljedećem periodu je igrati bunker, rastrčani fudbal protiv svake reprezentacije, prilike za gol tražiti iz prekida.
Vidjeces s kojim amaterima se mi patimo. Ukrajina ce ih zgaziti. Malo je reci da su jedno 5 puta bolji od nas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa jesu, sa razlogom smo 4. šešir.
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, Amazon [Bot], AmirBvB, ANamelessGhoul, Anoniman, AzRimiRzA, Balorda, bordobijeli, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, darker10, deda, denza, Edo1922, Fudo, Gomis99, guillermo, HariTz, Hazre, Hrammm1921, HyperOS, HZbec, jasmin10, Jegres, Jurica95, Kaunas, lakilone, ljevak, lol89, maho_sa, Majstorinho, MaroonBjelave, Mostarska, MrPink, Quartararo, RaZuti, riki46, s4mke, signalidunapark, smajke, spolacentra, StevieG8, totasef1, TrueBlue, USB, Venom, VivaLaLiberta, voltron30, zastitaIdentiteta i 398 gostiju.