Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Cagliari vodi 0:2 u gostima protiv Parme,Acquafresca dvostruki strijelac,jao si ga ekipama u seria A ako se on raspuca 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ako veceras Napoli batte Juventus, Sarajlija ce nositi na avataru grbove Zelje i Zvezde i text "1 je Refik Sabanadzovic". Moze neko vican Corel-u da napravi nesto slicno kao Devilov Avatar. Devile?
@muxmania
Sorry, amico napolitano, ali ko izgubi - nosi mesec dana avatar. Nema trecih lica u opkladi.
@muxmania
Sorry, amico napolitano, ali ko izgubi - nosi mesec dana avatar. Nema trecih lica u opkladi.

nisi mogao bolje odabrati 
mogli bi ovo kolo dobro profitirati Napoli(Juve) i Inter, naravno ako zabiju gol na siciliji, što bi im značilo povratak u borbu za skudeto...

mogli bi ovo kolo dobro profitirati Napoli(Juve) i Inter, naravno ako zabiju gol na siciliji, što bi im značilo povratak u borbu za skudeto...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Roma izgubila, Milan izgubio, Inter izgubio, Lazio izgubio.. Kakav dan za favorite..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Evo Inter izjednacio. Nije jos gotovo.EdinTM87 je napisao/la:Roma izgubila, Milan izgubio, Inter izgubio, Lazio izgubio.. Kakav dan za favorite..
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- JuveSissoko
- Kontakt:
dosta golova danas, jos jedno kolo koje pobija stereotip kreiran od "foteljskih strucnjaka" 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
drama na kraju, Inter preokrenuo, a Milan smanjio na 2-3...
3:3muXmania je napisao/la:drama na kraju, Inter preokrenuo, a Milan smanjio na 2-3...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ih, što ti trčiš pred rudo. Milan izjednačio, Inter preokren'o. Ništa nije gotovo dok sudija ne odsvira posljednji zvižduk.EdinTM87 je napisao/la:Roma izgubila, Milan izgubio, Inter izgubio, Lazio izgubio.. Kakav dan za favorite..

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nesto sam pogrijesio?!Monolog je napisao/la:Ih, što ti trčiš pred rudo. Milan izjednačio, Inter preokren'o. Ništa nije gotovo dok sudija ne odsvira posljednji zvižduk.EdinTM87 je napisao/la:Roma izgubila, Milan izgubio, Inter izgubio, Lazio izgubio.. Kakav dan za favorite..
Ja ne grijesim, Milan izgubio

i Fiorentina ga zabi pred kraj...
4-4 Ibrahimović, koji su levati ovi iz Udina...
Moro me demantovatmuXmania je napisao/la:i Fiorentina ga zabi pred kraj...

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sreća pa ne griješiš. Rekoh, uvijek pričekaj posljednji sudijski zvižduk. Pa valjda znaš da se utakmica igra 90. minuta.EdinTM87 je napisao/la: Ja ne grijesim, Milan izgubio

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
u ovom kolu inter najvise profitirao,jer veceras napoli-juve odigrat ce nerjeseno,i sa dvije manje utakmice inter se vraca medju prva 3...
Znam, upravo sam mislio do 90'.. Ibra zabio u 93'Monolog je napisao/la:Sreća pa ne griješiš. Rekoh, uvijek pričekaj posljednji sudijski zvižduk. Pa valjda znaš da se utakmica igra 90. minuta.EdinTM87 je napisao/la: Ja ne grijesim, Milan izgubio

ciji si tako pametan,da ti nije vidovita dzemila stapastore je napisao/la:u ovom kolu inter najvise profitirao,jer veceras napoli-juve odigrat ce nerjeseno,i sa dvije manje utakmice inter se vraca medju prva 3...

na kraju dana satra dama je silovana u Napulju kazu da su bili ocajni
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ovo kolo definitivno napoli i inter maksimalno iskoristili, napolitanci došli na 4 boda a inter ako dobije zaostale mogao bi na 5, biće ovo jedna od interesantnijih borbi za scudeto u zadnje vrijeme.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
plus napoli opet slijedecu igra kuci sa fiorentinom mislimtony-mortale je napisao/la:ovo kolo definitivno napoli i inter maksimalno iskoristili, napolitanci došli na 4 boda a inter ako dobije zaostale mogao bi na 5, biće ovo jedna od interesantnijih borbi za scudeto u zadnje vrijeme.
Tim 19. Kola prema Goal.com-u
------------------------------Agazzi-----------------------------
----------Garics----------Cannavaro-----------Cesar----------
----Guberti-----Grossmueller----Cambiasso----Dossena----
-----------Cavani-----Ibrahimovic-------Di Natale-----------
Napoli je Dominirao
Agazzi zvijer Lik
------------------------------Agazzi-----------------------------
----------Garics----------Cannavaro-----------Cesar----------
----Guberti-----Grossmueller----Cambiasso----Dossena----
-----------Cavani-----Ibrahimovic-------Di Natale-----------
Napoli je Dominirao

Agazzi zvijer Lik

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.