Evo maxi kreten pusti evansa samog na skok i ovaj pogodi stativu, maxiju se treba zahvalit u zivotu.
Zao mi sto ce se King izofirati prvu tekmu na klupi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ne seri kad je on bio divljak ba. po meni ono nije za crveni al stas webb je sudacBrnjoo je napisao/la:Pa ovo je bio cist crveni karton. Ili vi Liverpoolovci ne znate da se za start s dvije noge izbacuje s terena.
Gerrard je uvijek bio divljak
Nije u pitanju rasizam, vec je skakutao kao neki majmuncic po tetenu i mahao rukama kao da bere kokosove orahe...drH je napisao/la:Nema potrebe za rasizmomackeey je napisao/la:Zamislite sta bi web uradio da neki igrac LFCa skace kao majmunce na neku njegovu odluku, kao sto je portugalski majmun maloprije radio...
Oni su navikli da divljacki startovi Gerrarda prodju bez kartona. Isto vazi i za Terrya jer su englezi i to im se dopusta. Konacno je dobio sta je i zasluzio. Treba ga kaznit najmanje 3 utakmice.Brnjoo je napisao/la:Pa ovo je bio cist crveni karton. Ili vi Liverpoolovci ne znate da se za start s dvije noge izbacuje s terena.
JbgYNWA je napisao/la:@reds_forever-jel ti sad jasno o cemu sam govorio
scum godinama osvaja trofeje zahvaljujuci sudijama, kad god zatreba tu su sudije
Kop je napisao/la:... I onda se samo sjetim komentara prije utakmice da je najbolji sudac na svijetu . Ono treba sad zatuc u tunelu .
ČAST,PONOS!majestic24 je napisao/la:JbgYNWA je napisao/la:@reds_forever-jel ti sad jasno o cemu sam govorio
scum godinama osvaja trofeje zahvaljujuci sudijama, kad god zatreba tu su sudije
Za razliku od MUFC ,vama ni Allah ne bi mogao pomoci da dodjete do trofeja
Tvoje postove odavno ne smatram ozibljnim tako da nemoj se djaba trudit da nas impresioniras svojim inteligentnim komentarima,nista licno jaro,al ako nemas sta pametno reci onda nemoj nista,kad sam ja dosao na temu Reala i izjavio da je neki igrac divljak ajd pronadji molim te i ja vise nikad necu doci na ovaj forum a ako ne pronadjes onda ti...jel mozeBrnjoo je napisao/la:Pa ovo je bio cist crveni karton. Ili vi Liverpoolovci ne znate da se za start s dvije noge izbacuje s terena.
Od toga da je crveni,dodjosmo do toga da uopste faula nije ni bilo.Carlo je napisao/la:MAMU MU NEPOŠTENU, KO MU DADE DA SUDI! Kako me iznervira, posebno crveni... Ono penal nije bio, ni faul nije, a ne da se za ono sudi penal. Mater mu scumovsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.