Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Crveni je cist ko suza,penal nije bio...nema potrebe da se gleda sve u korist svog tima,ako jeste jeste,ako nije nije boze moj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Ponos Torina
- Kontakt:
ah evo sad sam vidio ovaj smijesan penal,a i Berbatov lijepo pada...svaka mu cast 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- neutralan__
- Kontakt:
aaa skontao samPonos Torina je napisao/la:Zanimljivo Liverpool i Juventus pa zamisli kako je meni i jedan i drugi tim u problemima do guse,sve se isto desava,Juve crveni dobio a gubio,Liverpool crveni dobio gubio i jos mnogo toga....neutralan__ je napisao/la:joj kralju ti mene uvijek zbunis sa ovim svojim nikom Ponos TorinaPonos Torina je napisao/la:joj kad vidim neke igrace koji igraju bez motiva poslo bi ga u 101 pm.Fujjsve mislim sta ce ovaj na ovoj ttemi

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Problem je sto izgleda mnogi ne mogu da gledaju realno.Admir_Sa je napisao/la:dajte ba ljudi crveni je zasluzen, gledajte realno
Nisam navijac Manchestera,ali brate oni misle ako je penal svirao pogresno da sve ostalo svira pogresno a nimalo ne gledaju svoga ljubimca Gerrarda.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma niti je penal bio, niti start za crveni...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ali realno trebao je dati zuti mu karton kad je vec poklonio penal Manchesteru ,mogao je i progledati malo sada Gerrardu ,ovako prakticno je dao pobjedu Mancesteru
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Protiv Liverpoola nije jednom svirao pogrešno, sam je stvorio takvu sliku o sebi....Devil je napisao/la:Problem je sto izgleda mnogi ne mogu da gledaju realno.Admir_Sa je napisao/la:dajte ba ljudi crveni je zasluzen, gledajte realno
Nisam navijac Manchestera,ali brate oni misle ako je penal svirao pogresno da sve ostalo svira pogresno a nimalo ne gledaju svoga ljubimca Gerrarda.

- reds_forever
- Kontakt:
Nije ni prvi ni posljednji put, ako iz ovog remi izvucemo, to bi bilo super...Valjda smo do sada trebali nauciti igrati uz ovakve greske sudaca, prema tome, ne vrijedi sad potonuti i kasnije se zaliti na Webba, ovo treba biti dodatni motiv igracimaPonos Torina je napisao/la:ah evo sad sam vidio ovaj smijesan penal,a i Berbatov lijepo pada...svaka mu cast
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
@reds_forever-jel ti sad jasno o cemu sam govorio
scum godinama osvaja trofeje zahvaljujuci sudijama, kad god zatreba tu su sudije
scum godinama osvaja trofeje zahvaljujuci sudijama, kad god zatreba tu su sudije

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Znam da nije jednom,ali isto tako nisam znao da je problem malo sagledavati stvari realno a ne kako vama odgavara,a ubedjan sam da je Carrick startovao ovako da bi vec pisali peticiju da mu se zabrani igranje fudbala.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Protiv Liverpoola nije jednom svirao pogrešno, sam je stvorio takvu sliku o sebi....Devil je napisao/la:Problem je sto izgleda mnogi ne mogu da gledaju realno.Admir_Sa je napisao/la:dajte ba ljudi crveni je zasluzen, gledajte realno

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ne do Bog....Papilon20 je napisao/la:Ali realno trebao je dati zuti mu karton kad je vec poklonio penal Manchesteru ,mogao je i progledati malo sada Gerrardu ,ovako prakticno je dao pobjedu Mancesteru

Zamislite sta bi web uradio da neki igrac LFCa skace kao majmunce na neku njegovu odluku, kao sto je portugalski majmun maloprije radio...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Pa ovo je bio cist crveni karton. Ili vi Liverpoolovci ne znate da se za start s dvije noge izbacuje s terena.
Gerrard je uvijek bio divljak
- neutralan__
- Kontakt:
cuuj gosppodinUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ne do Bog....Papilon20 je napisao/la:Ali realno trebao je dati zuti mu karton kad je vec poklonio penal Manchesteru ,mogao je i progledati malo sada Gerrardu ,ovako prakticno je dao pobjedu MancesteruŠta bi rekao "gospodin" ferguson na to....

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
@Devil
Pa i sagledajmo realno... Ono NIJE BIO PENAL!
I ti me poceo handrit malo kao i onaj mali Sarajlija.Unica_Liverpool_ je napisao/la:@Devil

Devil je napisao/la:Penal jeste smesan ali reci za ovo da je smesan crveni je smesno
- neutralan__
- Kontakt:
pa sta je onda Ramos onda bez ikakvog razloga udara Puyola pa nije divljak puuuuuuuuuuBrnjoo je napisao/la:Pa ovo je bio cist crveni karton. Ili vi Liverpoolovci ne znate da se za start s dvije noge izbacuje s terena.
Nema potrebe za rasizmomackeey je napisao/la:Zamislite sta bi web uradio da neki igrac LFCa skace kao majmunce na neku njegovu odluku, kao sto je portugalski majmun maloprije radio...

- Liverpool8
- Kontakt:
Kakva partija mladog brazilskog lava
Steta sto nemamo boljeg na toj poziciji.
Utakmice se cini vec resena.... Penal nije bio ali crveni jeste.

Steta sto nemamo boljeg na toj poziciji.
Utakmice se cini vec resena.... Penal nije bio ali crveni jeste.
- reds_forever
- Kontakt:
JesteYNWA je napisao/la:@reds_forever-jel ti sad jasno o cemu sam govorio

Nek si se ti nasao da nam govoris kakav je GerrardBrnjoo je napisao/la: Gerrard je uvijek bio divljak
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.