Vico Zeljković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: " "
Njegov osnovni cilj je da reprezentacija pc igra međunarodne mečeve protiv drugih reprezentacija, i da se ujak može pred 15 hiljada ljudi šepuriti u bl sa obilježjima pc, vrijeme će pokazati...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
...i tad ce ekipa sa ovog mjesta, predvodjena dzastinom, chiefom i ostalom kompanijom, reci kako je to njihovo legitimno pravo, sve ok, tako treba da bude...
vico el presidente:-)
nepismen lik!
- feniksptica
- Kontakt:
Logicno da je tu zbog para..Nek se tali..nek izganja od Uefe pare za 11 terena..nek ukrade 1 opet ostaje 10. Nek pomogne da se plasiramo..dobit ce savez 10 miliona..opet nek uzme 1 sebi ostalo savezu a i repka dobra. Bolje nego sto su ovi za 10 miliona uradili zgradu saveza a sastanke drze po hotelima..samo zbog toga je trebalo proslu garnituru za muda objesiti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vico je skolu ucio i jos uvijek uci od dve najjace njuske trenutno na ovim prostorima po pitanju fudbala i biznisa a to su mamic i terzic 
Ti ljudi su preporodili dinamo i zvezdu i napravili ozbiljne klubove od njih. e sad,neko ce reci da bi presao preko tih mutnih radnji mamica i moze biti terzica(jos nije dosao na red) jer su dinamo i cz to sto jesu dok drugi ne bi mogli istrpiti da se na racun kluba (saveza) neko okoristi iako je direktno povezan sa postignutim uspjehom.... Na kraju krajeva,sva se prica svodi na to

Ti ljudi su preporodili dinamo i zvezdu i napravili ozbiljne klubove od njih. e sad,neko ce reci da bi presao preko tih mutnih radnji mamica i moze biti terzica(jos nije dosao na red) jer su dinamo i cz to sto jesu dok drugi ne bi mogli istrpiti da se na racun kluba (saveza) neko okoristi iako je direktno povezan sa postignutim uspjehom.... Na kraju krajeva,sva se prica svodi na to
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad nam za par godina dođe velikaš Emir Hadžić predsjednik

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kako je samo jadno citati kad bosanac/Bosnjo nema ni grama dostojanstva.
Vico izgleda kao opasan moamk, kao nesto pozitivno dok je Begic bezopasan i kriminalac, Sergej pokeraš itd..
Vico izgleda kao opasan moamk, kao nesto pozitivno dok je Begic bezopasan i kriminalac, Sergej pokeraš itd..

-
- Kontakt:
Bravo Zeljkovicu!
A debil Begic bio kao kaznio Zenicu zbog navodno nekih kritika prema savezu.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Ova prica oko nacionalnog stadiona je idiotizam nevidzeni... napraviti zapad na Grbavici I povecati kapacitet sjevera I juga na bilinom I to je to...nacionalni stsdion bi imao logiku jedino da:
1.bude naprsvljen u Sarajevu I da ga koriste zeljo I Sarajevo kao I repka...to bi znacilo rusenje koseva I grbavice...
2. Bude napravljen u centru mostara I da ga koriste velez I zrinjski Kao I repka...rusenje bijelog brijega I vrapcica...
Ali poznavajuci ovog dzikana ne bi me cudilo da predlozi da se stadion napravi u banja luci...
Kad dovede reprezentaciju BiH u B.Luku da igra kvalifikacionu utakmicu ja cu mu poceti vjerovati.
Ovako svaki njegov "dobar" potez vidim kao pripremu za rusenje tog istoga saveza.
Znam da ovo sad izgleda glupa recenica al ja sam siguran 100% da je to tako.
Ako si zaista za to da fudbal dignes na veci nivo ukini dvije prve lige i napravi jednu.Treci stepen neka bude federalna i "rs" lige.Zatim natjeraj sve te klubove da imaju uvjete da igraju u premijer ligi.Naravno uz pomoc saveza.Teren,tribine,omladinski pogoni,itd.....
Dovesti normalnoga selektora i ne mjesati mu se u posao.Takodje mu reci da ne mora pozivati igrace po nacionalnom kljucu.Neka igra ako treba 11 Srba,Hrvata,Bosnjaka,Jevreja,Roma ....ne interesuje me ako su rezultati dobri.
Ovako svaki njegov "dobar" potez vidim kao pripremu za rusenje tog istoga saveza.
Znam da ovo sad izgleda glupa recenica al ja sam siguran 100% da je to tako.
Ako si zaista za to da fudbal dignes na veci nivo ukini dvije prve lige i napravi jednu.Treci stepen neka bude federalna i "rs" lige.Zatim natjeraj sve te klubove da imaju uvjete da igraju u premijer ligi.Naravno uz pomoc saveza.Teren,tribine,omladinski pogoni,itd.....
Dovesti normalnoga selektora i ne mjesati mu se u posao.Takodje mu reci da ne mora pozivati igrace po nacionalnom kljucu.Neka igra ako treba 11 Srba,Hrvata,Bosnjaka,Jevreja,Roma ....ne interesuje me ako su rezultati dobri.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Zasto bi dovodio repku u bl u kojoj imas max 10 000 navijaca bih od kojih je pola starije zivotne dobi...zasto srbija ne igra u novom pazaru ili zasto nije igrala u pristini I prizrenu kad su bili dio srbije....zasto sjeverna irska ne igra u
Zapadnom Belfastu...ili izrael u Nazarethu.. ili kipar u Famagusti..ili turska u dijabakiru...ili azerbejdzan u stepankertu... pojedini ovdje kao da su na marsu rodzeni..
Zapadnom Belfastu...ili izrael u Nazarethu.. ili kipar u Famagusti..ili turska u dijabakiru...ili azerbejdzan u stepankertu... pojedini ovdje kao da su na marsu rodzeni..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fakat, začudio sam se tako glupom izjavom.gruezi je napisao/la: ↑27 mar 2021, 16:32Zasto bi dovodio repku u bl u kojoj imas max 10 000 navijaca bih od kojih je pola starije zivotne dobi...zasto srbija ne igra u novom pazaru ili zasto nije igrala u pristini I prizrenu kad su bili dio srbije....zasto sjeverna irska ne igra u
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aha OK.A da li je iko od ti iz N.Pazara,Pristine,Belfasta,itd.....presjednik FS te zemlje?Da imamo neku paralelu cisto.gruezi je napisao/la: ↑27 mar 2021, 16:32Zasto bi dovodio repku u bl u kojoj imas max 10 000 navijaca bih od kojih je pola starije zivotne dobi...zasto srbija ne igra u novom pazaru ili zasto nije igrala u pristini I prizrenu kad su bili dio srbije....zasto sjeverna irska ne igra u
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Vi ste svi nacionalisticki bolesne osobe
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Vico izgleda nervozno, dugme mu se na kaputu otkopcalo od napetosti 
ja vjerujem da vise od 90% forumasa ovdje nije bilo ni rodjeno za vrijeme rata, i ako jeste, ne sjeca ga se... tako da ne znam kakav zivot vas je takvim stvorio
Ja prvi sam poslijeratno dijete i jedini dokaz tog "stvaranja" zivota jest roditeljski odgoj i da se samo djeca doje mrznjom. Imam kolegu, cim vidi Srbina, psuje mu cetnicko sve... bolesno
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Grdno se varas.Bar kod mene

Inace nisam rekao nista sto nije tacno.Prema tome....
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000