Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zamarate se bezveze, ubijajte kes i dalje raja..
Evo okacim ti oko 6 kad dodjem kuci sve sto sam ispratio od ovog momka.90minut je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:09Ja imam 35 marki na Damira onako reda radi jer cu ga gledati.
Poenta je da nece niko uplatiti na slovenca ili Ostapenko evo hajde dva vuka na temi koji pišu odigrajte i uslikajte kad ste mangupi ne bi sretnijeg od mene bilo da prođe.
Vidio sam ja da Zule zna pogoditi upratio sam zato i kazem hajde baš da vidimo šta ce biti od Slovenca i Ostapenko ako pogodi bar 1 par od ova dva spusticu mu kapu.

Kako vas ba nije stid provocitati momka jer daje tipove na svoje znanje, iskuliraj ako ti se ne svidja ne moras na svaku pametovati
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- forza_juve
- Kontakt:
Ako padneš idući samo poduplaj
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Vidio sam da si ti jedan ispratio i to drugi dan kako je poceo postavljati.wolfie je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:30Evo okacim ti oko 6 kad dodjem kuci sve sto sam ispratio od ovog momka.90minut je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:09Ja imam 35 marki na Damira onako reda radi jer cu ga gledati.
Poenta je da nece niko uplatiti na slovenca ili Ostapenko evo hajde dva vuka na temi koji pišu odigrajte i uslikajte kad ste mangupi ne bi sretnijeg od mene bilo da prođe.
Vidio sam ja da Zule zna pogoditi upratio sam zato i kazem hajde baš da vidimo šta ce biti od Slovenca i Ostapenko ako pogodi bar 1 par od ova dva spusticu mu kapu.![]()
Kako vas ba nije stid provocitati momka jer daje tipove na svoje znanje, iskuliraj ako ti se ne svidja ne moras na svaku pametovati

Eh tako momci sad je vec pošteno da je marka nije bitno glavno je da se isprati jer od slova na temi nema ništa..( ovo dolazi od covjeka koji samo slova kucka )

Fazon je što znam da se oporavio tek Nishikori i željan je igre plus lici na staroga sebe, a za Ostapenko znamo svi mi koji pratimo tenis da je baš propala u odnosu na ono što je trebala biti.
Al' hajde da vidimo da li sam nešto propustio sigurno ne bi bilo prvi put..

Ženski tenis - čekaj lajv, odigraj jednu po 4.50, ona će da chokea pa će na drugu kvota biti 5 i onda ste u sigurnom plusu kada odigrate obje

- kladionicar03
@zule66 samo nastavi ti brate, pusti drugi sta pisu, mi te pratimo svakako.
crna gora je usla u historiju danas sto su primili gol od gibraltara
crna gora je usla u historiju danas sto su primili gol od gibraltara

Ja im cestitam. Uleti 4+ iz mjestakladionicar03 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 16:05@zule66 samo nastavi ti brate, pusti drugi sta pisu, mi te pratimo svakako.
crna gora je usla u historiju danas sto su primili gol od gibraltara![]()

- kladionicar03
bravo dobro si uhvatio , bgm ja sam se kasno ukljucio danas, da sam prije znao da igraju u 15h sigurno bi igrao 4+, na poluvremenu sam stavio 5+ 1.60 kvota,valjda ce bit jos jedan golFrane2020 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 16:23Ja im cestitam. Uleti 4+ iz mjestakladionicar03 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 16:05@zule66 samo nastavi ti brate, pusti drugi sta pisu, mi te pratimo svakako.
crna gora je usla u historiju danas sto su primili gol od gibraltara![]()
![]()

Hoce valjda, samo da ovaj gej iz Italije pocne kartone dijeliti u Rusiji... Frajer ko da je u mirovnoj misiji
- kladionicar03
A nema ni razloga, drugo poluvrijeme mirno.
Evo ga cetvrti

⚽FK Garaže⚽
Hajde Crnogorci još jedan gol.
- kladionicar03
Bravo Luka ljubim ti tatu

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- kladionicar03
evo ti kartona 5 valjda si prosao hahah
Još da Rusi ne polude s kartonima pri kraju i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.