I ja imam 2

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Eto ti, a ja gledao Nishikorija baš ono kad se vratio nakon povrede odigrao ga protiv Minaura baš dobra kvota bila preko 3 i onda je izgubio od Corica gdje sam tu na Corica odigrao samo je baš bilo gusto..Goretzka je napisao/la: ↑27 mar 2021, 13:34Frajko ga prije 10 dana pocistio, tad sam ga isto igrao mislim da ce i danas dobit. Bedene je slab za njeg ako bude u ritmu.. Ostapenko bih smio odigrati jer se Barty jedva protiv Kuchove izvukla ni sama ona ne zna kako. Ostapenko bi je zavrsila ako bi se nasla u istoj situaciji.
![]()
Ma pusti Boga ti, ljudi ovakve tipove masno naplacuju i dodje momak daje free, niti kome pametuje niti ista al eto opet dodju strucnjaci da pehiraju i da se nadaju padu kako bi mogli da pametuju. Samo ignorisatiFCB1986 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 14:40Iz ovih razloga je ovaj podforum i oslabio totalno, a bilo je ovdje fini igraca i dobrih prijedloga.
Tip evo par dana gadja kvote u prosjeku 3+, i ne znam zasto imate potrebu neku kontru udarati, i prosipati suplju ne moze to doci ovo ono.
Isprati ili ne, tvoja volja....ili jos bolje daj neki svoj prijedlog kad je tako lagano to sve.
Postavi ti listic sto si samo na Damira stavio 35KM...DRUZE momka znam privatno i momak pogadja, vidio je on moje listice i od sinoc i od pretjodni dana.90minut je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:09Ja imam 35 marki na Damira onako reda radi jer cu ga gledati.
Poenta je da nece niko uplatiti na slovenca ili Ostapenko evo hajde dva vuka na temi koji pišu odigrajte i uslikajte kad ste mangupi ne bi sretnijeg od mene bilo da prođe.
Vidio sam ja da Zule zna pogoditi upratio sam zato i kazem hajde baš da vidimo šta ce biti od Slovenca i Ostapenko ako pogodi bar 1 par od ova dva spusticu mu kapu.
Sto manje ljudi meni draze vjeruj90minut je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:09Ja imam 35 marki na Damira onako reda radi jer cu ga gledati.
Poenta je da nece niko uplatiti na slovenca ili Ostapenko evo hajde dva vuka na temi koji pišu odigrajte i uslikajte kad ste mangupi ne bi sretnijeg od mene bilo da prođe.
Vidio sam ja da Zule zna pogoditi upratio sam zato i kazem hajde baš da vidimo šta ce biti od Slovenca i Ostapenko ako pogodi bar 1 par od ova dva spusticu mu kapu.
Ja sam retardiran lik za postavljanje slikanje racuna i to i ne želim se 'ebavati oko toga zato i pišem samo ovako vi sve znate oko toga zato i pišem da postaviš.WOLF20 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:14Postavi ti listic sto si samo na Damira stavio 35KM...DRUZE momka znam privatno i momak pogadja, vidio je on moje listice i od sinoc i od pretjodni dana.90minut je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:09Ja imam 35 marki na Damira onako reda radi jer cu ga gledati.
WOLF20 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:20Ja sam napisao ranije, prije 7 dana da ne znam kako ide postavljanje slika. Evo imam Zulle kao svjedoka da odigram sve, nekada na malo jace nekada na manje. Danas sam ispostovao samp Bedenea jer stvarno ne volim zenski tenis, ja za to nemam zivce.
Ne mofu se peglati brate, guram Rusiju 4.5 kartona.
Jesam brate bgm, ja fakat ne znam kako. Ja sto napise i odigram, fakat ispratim Vas dosta sa parovima. **** 10-20KM90minut je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:21WOLF20 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:20Ja sam napisao ranije, prije 7 dana da ne znam kako ide postavljanje slika. Evo imam Zulle kao svjedoka da odigram sve, nekada na malo jace nekada na manje. Danas sam ispostovao samp Bedenea jer stvarno ne volim zenski tenis, ja za to nemam zivce.
Ne mofu se peglati brate, guram Rusiju 4.5 kartona.![]()
Isto smo retardirani.![]()
Podržavam takvu odluku. Nadam se da tvoji tipovi ubuduće neće dolaziti do ovih što su jedva dočekali tvoj promašaj.Zule66 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:17Sto manje ljudi meni draze vjeruj90minut je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:09Ja imam 35 marki na Damira onako reda radi jer cu ga gledati.
Vidio sam ja da Zule zna pogoditi upratio sam zato i kazem hajde baš da vidimo šta ce biti od Slovenca i Ostapenko ako pogodi bar 1 par od ova dva spusticu mu kapu.a nadjite nekog na svijetu da skine 5 singlova kvota 4, 3.5, 3.75, 7 , 2.75 i fuli jedan koji je otisao u 3 seta ja vise nikad tiket ne bi odigrao
svakako mi je greska javno objavljivati za sve parove, to vise nece biti tako svakako
Ide to, gori na obje strane.
Pa hajde odigraj na Slovenca ili Ostapenko nemoj šupljirati ako vjeruješ u njegove prognoze odigraj na nekoga.Willy je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:23Podržavam takvu odluku. Nadam se da tvoji tipovi ubuduće neće dolaziti do ovih što su jedva dočekali tvoj promašaj.Zule66 je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:17Sto manje ljudi meni draze vjeruj90minut je napisao/la: ↑27 mar 2021, 15:09Ja imam 35 marki na Damira onako reda radi jer cu ga gledati.
Vidio sam ja da Zule zna pogoditi upratio sam zato i kazem hajde baš da vidimo šta ce biti od Slovenca i Ostapenko ako pogodi bar 1 par od ova dva spusticu mu kapu.a nadjite nekog na svijetu da skine 5 singlova kvota 4, 3.5, 3.75, 7 , 2.75 i fuli jedan koji je otisao u 3 seta ja vise nikad tiket ne bi odigrao
svakako mi je greska javno objavljivati za sve parove, to vise nece biti tako svakako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.