hurem je napisao/la: ↑27 mar 2021, 14:12
Cuj uvijek sve isti igrači...pa sta su onda Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Demirovic, Prevljak, Amir H., Menalo, Loncar, Civic, Todorović, povratnik Stevanovic, povrijeđeni Koljic... nikada više promjena nismo imali nego kao posljednjih par godina...sta biste vi željeli, da dovedemo Halanda, SMS-a, Sanea, Mbappea...e pa gospodo oni nisu naši.
Cuj prosjek 28 - kao da je to neko mjerilo kada znaš da su zapravo jedino Dzeko i Sehic stari...te povratnik Stevanović...sve trojica i treba da budu tu a uz to kukate za starcima Begovicem i Vrancicem.
Jel' to treba da izbacimo Pjanica, Krunica, Kolasinca, Cimirota itd pa da smanjimo starosnu dob i ne gledamo uvijek iste igrace...ne kontam sta se želi kazati? Pričate kao da imamo tamo 10 mladih reprezentativaca koji bi odmah mogli uskočiti.
Jedini mladi igrači vrijedni pažnje u kontekstu A-selekcije jesu Gigovic i Gazibegovic s obzirom da kuburimo na poziciji desnog beka. Jedan bi mogao u prvih 11 mozda, drugi ne.
Petev OTKRIO Lovrica - niko od foruma 100% nije imao pojma ko je taj lik i sada nesto kao kukaju, bla bla i sl. Krajnje licemjerno.
Miske pričao s Gigovicem i odmah nestanu mrzitelji. Neki znaju samo da mrze i negativu prosipaju a kada treba pohvaliti nema ih.
Kada pogriješi Civic onda fuj, taraba, pljuvanje..
Kada pogriješi Kolasinac onda ih nema.
Kada pogriješi Sanicanin onda je menadžerski, neznalica, smoto...
Kada pogriješi Hadzikadunic onda neka mlad je...treba mu dati vremena.
A zapravo greška igrača iz dijaspore se mora više uzimati na zub.
Civic igra u Mađarskaoj i ne moze se porediti njegov kiks s kiksom Kolasinca(barclays premierligasa i bundesligasa)...sve naopako.
Dupli aršini uvijek bivali.
...
I ja sam bio za Barbareza ali koje su garancije da bi to bilo to - ma nema ih. Sve pretpostavka za pretpostavkom.
Petev petorazredni trener. Ok? - kakvi su to bili Sušić, Mesa, Robi...eto imali smo i prvorazrednog Bajevića pa ništa. Dajte čovjeku priliku. I ja sam bio za Barbareza ali moramo priznati da je najviše on sam kriv sto nije selektor (ništa nije uradio da zasluzi tu poziciju i tu treba biti realan, objektivan) i da stvarno počinje nervirati s dječijim postovima i ponašanjem.
Loši rezultati - kao da bi ih Begovic (ne bi ni branio svakako), Vrancic, Gazibegovic (velikim ?) klupirani Gigovic, svima do jučer nepoznati Lovric, tandem Dennis - Anel učinili boljim...možda ali to su sve nerealne pretpostavke.
...
I na kraju...kukali smo za promjenama. Dobili smo ih u mnogo većoj mjeri nego smo i očekivali: Vico i Petev - "stranci" obojica.
Promjene u Savezu se mogu zaboraviti na bar 10 godina dok se još koji AZMIR HUSIC ne instalira tamo..
...i da, ljudi i dalje misle da je DIJASPORA jaka kao prije 7,8 godina. Nema braco više Mujdze, Salihovica, Vedatora, Misimovica, Lulica, Medunjanina...dajte makar jednog sadašnjeg dijasporasa koji je na njihovom nivou?!
Takodjer...kod Mese nije bilo igrača iz PLBiH pa sta se desi?!
Zahirovic je bio jako bitna karika plasmana na SP2014. (7/10)
Itd.