Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kockoglavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Kockoglavi » 27 mar 2021, 13:32

90minut je napisao/la:
27 mar 2021, 13:08
Sloboda je barem časna i poštena nisu kao vi koji placete da su vas pokrali zbog Zrinjskog u Bijeljini, a prešutite da su tu polusezonu 5 utakmica zaredom suspendovane sudije.

Plave raspale šuge tuzlaci imaju svoj ponos oni ne bi prodavali utakmice u Trebinju za 1 janje i gajbu piva.

Fuj šuge gadite mi se.
Nije grbavica djaba dolina govana

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 mar 2021, 13:43

dejavu je napisao/la:
27 mar 2021, 13:31
Beduin je napisao/la:
27 mar 2021, 13:22
dejavu je napisao/la:
27 mar 2021, 13:05

rece navijac kluba koji se jednom u historiji kluba borio za naslov prvaka, ali ih tad otpisana Drina dobi na sred Tusnja i unisti sve snove :evil:
Makar u 21. vijeku obicnu uplatnicu znamo ispuniti. Ali razumijem vas, vi ste navikli u gotovini ispod stola.
HUSIĆ O NAPADU NA SELIMOVIĆA: "Dužni su nam 20.000 KM jer smo prošle godine igrali za njih"

u gotovini ispod stola navikli ste samo vi, druga liga smiju vam se svi :twisted:
Pa jel uzesmo ispod stola ili ne?
Za vas se dokazalo, kao i za uplatnice, dersing room 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 27 mar 2021, 13:45

Bice zeljo opet :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Drugoligas :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 mar 2021, 13:50

Sloboda ih proklela, Čelik im se navalio na kosti za dug...
Uhhh,ima li gore karme... :rol: :rol: :rol:

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 27 mar 2021, 13:52

Beduin je napisao/la:
27 mar 2021, 13:43
dejavu je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Makar u 21. vijeku obicnu uplatnicu znamo ispuniti. Ali razumijem vas, vi ste navikli u gotovini ispod stola.
HUSIĆ O NAPADU NA SELIMOVIĆA: "Dužni su nam 20.000 KM jer smo prošle godine igrali za njih"

u gotovini ispod stola navikli ste samo vi, druga liga smiju vam se svi :twisted:
Pa jel uzesmo ispod stola ili ne?
Za vas se dokazalo, kao i za uplatnice, dersing room 😂
slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 mar 2021, 14:34

kuravu je ku.rac mrtvi od osobe, i evo po ko zna koji put to dokazuje.

Taj čovjek gore je živa legenda ove države jer ju je branio, i više puta je ranjavan u ratu. Da bi ti, go.vno jedno mrtvo, mogao sad ovdje piskarati.

Kad bi te se Suljo dohvatio...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 mar 2021, 14:38

Gost četvrtog izdanja Meridianovog podcasta Indirekt je bio bivši kapiten Borca i fudbaler Kozare Boris Raspudić. Između ostalog Raspudić je rekao da je propuštao određene utakmice Borca kako bi vrijeme provodio na tribinama Gradskog stadiona sa Lešinarima, a također je odgovorio i Amaru Osimu, treneru Željezničara.

Najtrofejniji bh. stručnjak je nedavno rekao da se prvenstvo neće prekinuti jer je Borac peti, a Raspudić je optužio Osima da je namjestio da Banjalučani ispadnu.

- Mi ne da nismo imali kvalitet, nego druge ekipe se uvežu. Moram to spomenuti, evo recimo, Amar Osim izjavi da se neće prekidati prvenstvo jer je Borac peti, pa kao onda se prekinulo jer je Borac izborio Evropu. Sad mu smeta, a tad Željo je namjestio nas da Borac ispadne. Pa Žepče koje je sad ugašeno, Banovići koji su u ligi Federacije, rekao je Raspudić i dodao:

:think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 mar 2021, 14:42

dejavu je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
27 mar 2021, 13:05

rece navijac kluba koji se jednom u historiji kluba borio za naslov prvaka, ali ih tad otpisana Drina dobi na sred Tusnja i unisti sve snove :evil:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 mar 2021, 14:43

Švrakino leš

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 mar 2021, 14:49

90minut je napisao/la:
27 mar 2021, 14:43
Švrakino leš
Nemoj bolan
Bolestan sam

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 27 mar 2021, 14:52

Sky9 je napisao/la:
27 mar 2021, 14:34

Taj čovjek gore je živa legenda ove države jer ju je branio, i više puta je ranjavan u ratu. Da bi ti, go.vno jedno mrtvo, mogao sad ovdje piskarati.

ne razumijes! pored toga sto si pusikurac, zelen si i ogranicen :evil:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 mar 2021, 14:56

Kada sam došao u sportsku redakciju, pokojni Vladimir Anzulović i pitao me je za koga navijam. Kaže: ''Sumnjiv si mi, ništa se ne izjašnjavaš ni o Dinamu ni o Hajduku, jako si mi zanimljiv.'' A ja kažem: Navijam za Želju. Ja sam kao klinac znao pobjeći od kuće, sjesti na voz u Doboju i otići u Sarajevo na utakmicu jer sam zaista navijao za Želju u svom djetinjstvu dok sam bio u Tesliću. Željo je bio moja prva ljubav, prisjetio se Ćosić.

Naravno, nije mogao da se ne prisjeti legendarne polufinalne utakmice Kupa UEFA, kada je Željezničar protiv Videotona vodio do samog kraja, a onda je ostao bez plasmana u finale, gdje ga je čekao veliki Real Madrid.

Mađari su u prvom meču slavili 3:1, na Grbavici su Plavi vodili 2:0 i bili nadomak plasmana u narednu rundu takmičenja, ali je Videoton u 87. minutu smanjio na 2:1 i tako prošao u finale.

- Utakmicu sa Videotonom znam napamet cijelu, mogu je sada ponoviti. To je bila emocija na n-tu. Željo je relativno mali klub u odnosu na veliku četvorku, ali bio je prvak Jugoslavije. Imao je fenomenalnu generaciju, fenomenalnog trenera, ali nažalost to nije dugo trajalo. Prokleti Videoton, ko zna gdje bi bio kraj toj generaciji da ga nije bilo, emotivno je Ćosić pričao o sarajevskom klubu.

Drago Ćosić dugi niz godina radio je za Hrvatsku radio-televiziju, a od početka prošle godine zaposlen je u Rukometnom savezu Hrvatske, gdje je zadužen za odnose s javnošću.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 mar 2021, 14:58

dejavu je napisao/la:
27 mar 2021, 14:52
Sky9 je napisao/la:
27 mar 2021, 14:34

ne razumijes, pored toga sto si pusikurac zelen si i ogranicen :evil:
Evo sad npr. pokažem ovo Sulji, pa da vidimo ko šta ne razumije, ko je zelen i ko je ograničen.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 27 mar 2021, 15:01

evo Bećiraj igra na SK3

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 27 mar 2021, 15:01

svrakino1921 je napisao/la:
27 mar 2021, 14:56
Kada sam došao u sportsku redakciju, pokojni Vladimir Anzulović i pitao me je za koga navijam. Kaže: ''Sumnjiv si mi, ništa se ne izjašnjavaš ni o Dinamu ni o Hajduku, jako si mi zanimljiv.'' A ja kažem: Navijam za Želju. Ja sam kao klinac znao pobjeći od kuće, sjesti na voz u Doboju i otići u Sarajevo na utakmicu jer sam zaista navijao za Želju u svom djetinjstvu dok sam bio u Tesliću. Željo je bio moja prva ljubav, prisjetio se Ćosić.

Naravno, nije mogao da se ne prisjeti legendarne polufinalne utakmice Kupa UEFA, kada je Željezničar protiv Videotona vodio do samog kraja, a onda je ostao bez plasmana u finale, gdje ga je čekao veliki Real Madrid.

Mađari su u prvom meču slavili 3:1, na Grbavici su Plavi vodili 2:0 i bili nadomak plasmana u narednu rundu takmičenja, ali je Videoton u 87. minutu smanjio na 2:1 i tako prošao u finale.

- Utakmicu sa Videotonom znam napamet cijelu, mogu je sada ponoviti. To je bila emocija na n-tu. Željo je relativno mali klub u odnosu na veliku četvorku, ali bio je prvak Jugoslavije. Imao je fenomenalnu generaciju, fenomenalnog trenera, ali nažalost to nije dugo trajalo. Prokleti Videoton, ko zna gdje bi bio kraj toj generaciji da ga nije bilo, emotivno je Ćosić pričao o sarajevskom klubu.

Drago Ćosić dugi niz godina radio je za Hrvatsku radio-televiziju, a od početka prošle godine zaposlen je u Rukometnom savezu Hrvatske, gdje je zadužen za odnose s javnošću.
HRT je zbog dilanja ulaznica prijavio Ćosića DORH-u

R.I.6.9.2018.

Ima taj željkanov kod definitivno. Dilao ulaznice Hrvatske na sp 2018. za 18500 eura. :rol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 mar 2021, 15:05

Sky9 je napisao/la:
27 mar 2021, 15:01
27 mar 2021, 14:56

HRT je zbog dilanja ulaznica prijavio Ćosića DORH-u

R.I.6.9.2018.

Ima taj željkanov kod definitivno. Dilao ulaznice Hrvatske na sp 2018. za 18500 eura. :rol:

Kralj si
Tuzlanski prijatelju

Svaka ti cast
Tacno je
To je bilo u Rusiji
Kad je Hrvatska igrala finale

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 27 mar 2021, 15:30

27 mar 2021, 14:49
90minut je napisao/la:
27 mar 2021, 14:43
Švrakino leš
Nemoj bolan
Bolestan sam
@kinoSvra, daj ba pitajte ove iz Čelika, mogu li onih 384 funte umjesto 20-30 ljami KM koliko dugujete... :rol: :rol:

Kazete,toliko nam precjednik ima , ipak su to funte :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.