Prvi tiket prosao 24 km dobitakharry_90 je napisao/la:https://www.****/public/ticket.aspx?3%207D1C892F%20AW8EF
Sta mislite hocel moci proc ?
Barca 2
Sporting 1
Oklahoma 1
Boozer over
Rondo over
Na drugom polovican ucinak,al skinuta kvota 3.65
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prvi tiket prosao 24 km dobitakharry_90 je napisao/la:https://www.****/public/ticket.aspx?3%207D1C892F%20AW8EF
Sta mislite hocel moci proc ?
opet ko ce koga vec zabari mene inace ih neigram al eto prokletstvo je cudo.....trebam se cuvat svojih "cigana" i pare su sigurnedaidza je napisao/la:evo ja odo uplatit sabah listic
juventud 1![]()
alicante z1 143,5![]()
caja laboral x2![]()
valencia x2![]()
scavolini 1x![]()
@ 6,41 ulata cener
inace sinoc sam skino barca 2,bilbao under 146,5,zug 1,lahti kp1 na cenera 81,70
Manchester United - Liverpool
Et av lagene vinner begge omganger - JA / NEI
1
4.12
Total odds 4.12
Total stakes 50kr
Lazio - Lecce
Begge lag scorer
2
1.65
Mallorca - Almeria
Over 2.5
1.94
Total odds 3.20
Total stakes 50kr
Real Madrid - Villarreal
Mesut Özil
3.00
Levante - Valencia
Rødt kort
Yes
2.28
Total odds 6.84
Total stakes 50kr
Koja je ovo liga, šta je ovo?SPY je napisao/la:Aksam Unia Oświęcim – MMKS Podhale Nowy Targ X2 @ 2,15 ili čista dvica 3,4 kv.
Razlog za ovo jest što su domaćini strašno oslabljeni, haman čitava ekipa je ozljeđena. Od saveza su tražili da se odgodi utakmica zbog povrijeđenih igrača.
Ja sam ću uplatiti 10 na 2 i x2 na gosta.
Sry, zaboravih to napisat. Hokej, poljska liga.Ted Mosby je napisao/la:Koja je ovo liga, šta je ovo?SPY je napisao/la:Aksam Unia Oświęcim – MMKS Podhale Nowy Targ X2 @ 2,15 ili čista dvica 3,4 kv.
Razlog za ovo jest što su domaćini strašno oslabljeni, haman čitava ekipa je ozljeđena. Od saveza su tražili da se odgodi utakmica zbog povrijeđenih igrača.
minialno 5 parova tako da ti pada u vodu sve toSPY je napisao/la:Sry, zaboravih to napisat. Hokej, poljska liga.Ted Mosby je napisao/la:Koja je ovo liga, šta je ovo?SPY je napisao/la:Aksam Unia Oświęcim – MMKS Podhale Nowy Targ X2 @ 2,15 ili čista dvica 3,4 kv.
Iskombinirat ću onda nešto. Real zicer kec, malo košarke pokupit. Sretno svima!daidza je napisao/la: minialno 5 parova tako da ti pada u vodu sve to
prosao. dobitak 51KMManchester United - Liverpool
Et av lagene vinner begge omganger - JA / NEI
1
4.12
Total odds 4.12
Total stakes 50kr
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.