FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
upravo to nas ubi onaj stav mi smo zeljini zeljo je nas koliko god on bio fin romantican i ljudski u ozbiljnom biznisu koji je fudbal i sto se vidi iz nase lige vec sada nema mjesta romanticarima i da se svi pitaju za sve kada bude gazde koji ce lupit svima sakom od sto od trenera , ostalih uposlenika, igraca i koji ce imati lovu da to potkrijepi e tek onda ce biti nesto od nasHongKong je napisao/la: ↑26 mar 2021, 13:39Ma to je sto se kod nas gura nesto na silu. Postavljo sam nedavno ovdje dobar tekst o propasti liverpoola. 30 godina su morali cekati na titulu samo zbog tog stava "liverpool way" i guranja nekih stvari koje je vrijeme pregazilo. Tek kad su se modernizovali i okrenuli drugim stvarima vratili su se u vrh. Slicno je i kod nas, gura se neka ideologija koja je realno izumrla i samo mozemo dublje tonuti. Treba napraviti neku ekipu koja ce povesti klub u tranziciju i modernizovati sve aspekte.
-
- Kontakt:
Nas je dokrajcio rat Miske-Amar.
I bez njega smo bili na aparatima to je zavrsilo posao.
Ne mogu da vjerujem sta citam.Zeljo federalna
I bez njega smo bili na aparatima to je zavrsilo posao.
Ne mogu da vjerujem sta citam.Zeljo federalna
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Dzaba evo ti sad jedno da pobjedis opet bi poceo neki lazni optimizam,a problemi svi ostaju,realno bila je logika da licencu neces dobiti ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kako nam je rečeno, na osnovu stava UEFA-e koja je ranije odlučila da to omogući klubovima, N/FS BiH će u pravilnik ubaciti stavku po kojoj klubovi mogu prenijeti određeni iznos dugovanja u minus, odnosno to neće uticati na dobijanje njihove licence.
Klubovi će sada moći dugovati 15% iznosa ukupnog potraživanja, ali će za nastup na evropskim utakmicama taj iznos morati isplatiti do 30. juna tekuće godine.
Klubovi će sada moći dugovati 15% iznosa ukupnog potraživanja, ali će za nastup na evropskim utakmicama taj iznos morati isplatiti do 30. juna tekuće godine.
Sve da smo prvi sada na tabeli mi bi iste probleme imali samo bi ih tim plasmanom dobro maskirao. Bez velikog reza nema nama naprijed.delinjo je napisao/la: ↑26 mar 2021, 14:56Dzaba evo ti sad jedno da pobjedis opet bi poceo neki lazni optimizam,a problemi svi ostaju,realno bila je logika da licencu neces dobiti ..
-
- Kontakt:
nek rjesavaju kako znaju i umiju, imaju do 30.juna rok s tim da ne treba prepustiti slucaju i da to ostane nerijeseno do juna mjeseca. Treba izvrsiti pritisak na neki nacin, puno nam je upitno ove sezone. Evropa i licenca se moraju rijesiti.
-
- Kontakt:
Možeš li molim te napisati svoje viđenje situacije? Bez da otkrivaš bilo šta za šta misliš da je povjerljivo. Ovaj nedolazak na sastanak je bruka, i da se ja pitam, sve bi ih razriješio dužnosti. Ko god nije imao opravdan razlog. Ma sramota.manijakdv je napisao/la: ↑26 mar 2021, 13:20Istina je druže. 26 nas bilo prisutnih, dva su na respiratorima a ostali...Strašno brate.braco je napisao/la: ↑26 mar 2021, 13:17Bravo željovci u upravama, skupštinama i slično. Ogadiste mi sve u vezi kluba, ne bih vjerovao sad ocu svom da dođe na čelo kluba!
Kad vas boli qrac i ne zaslužujemo nikakav napredak. Ako je istina ovo za jučerašnju sjednicu kluba, ne zaslužujemo ni ovu licencu koja se spominje!
Ne pišem ovo zbog Vrhovca, ali kad smo kod njega, stvarno mi je pun qrac za stoti rođendan kluba da čitam kako nas tuže QRČINE tipa Veselinovići, Lendrići i klub iz kantonalne lige za nekakvu pedesetu rezervu iz naše ekipe.
Yebote grob ja tri posljednje godine zaredom strijepim zbog nekakvih licenci, do 2019. ne znam jesam li 3 put čuo tu riječ u kontekstu Želje.
Željezničar za život cijeli!
Samo javno objaviti imena. Zakazati opet Skupstinu i ko se ne pojavi, a zna se da nema neko opravdanje, na zvanicnu ili pustiti u javnost imena. Treba se znati u koga prstom mozemo pokazati jer ne mozemo posmatrati u cjelini. Eto, covjek se javio ovdje i uvijek se javi za sastanke profesionalno i odgovorno. Nije posteno reci da je isti kao neko ko se nije javio.
Ovi nece platiti Celiku tako da cemo licencu dobiti samo ako to upadne u taj dug od 15% koji je dozvoljeno prenijet tamo do juna, jula.
Ovi nece platiti Celiku tako da cemo licencu dobiti samo ako to upadne u taj dug od 15% koji je dozvoljeno prenijet tamo do juna, jula.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sekretarica saveza Pilav se vraća na mjesto zločina !
Dobrodošla, ćelava !
Dobrodošla, ćelava !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
A dodatna dimenziju njihovom nedolasku na sjednicu je to što je klub u užasnoj i jednoj od najtežih situacija u posljednjih nekoliko godina. I da je sve med i mlijeko u klubu kritikovao bih što se neko ne pojavi na sjednici, a pogotovo sad kad je klub ni na nebu ni na zemlji. I povrh svega je stogodišnjica.LjoZee je napisao/la: ↑26 mar 2021, 16:14Samo javno objaviti imena. Zakazati opet Skupstinu i ko se ne pojavi, a zna se da nema neko opravdanje, na zvanicnu ili pustiti u javnost imena. Treba se znati u koga prstom mozemo pokazati jer ne mozemo posmatrati u cjelini. Eto, covjek se javio ovdje i uvijek se javi za sastanke profesionalno i odgovorno. Nije posteno reci da je isti kao neko ko se nije javio.
Ja ne znam kako neko može za sebe reći da je Željovac, a da obnaša neku funkciju i ne udostoji se ni pojavit u kritičnom momentu za klub. Znači bukvalno samo gledaš kako ti klub propada, a ti blejiš ko blećak, a šatro si neku mudo u skupštini. Evo mi forumaši dan i noć razbijamo glavu o dešavanjima u klubu, a realno ne moramo jer nit je to naš posao, nit imamo kakvog utjecaja.
Ovo je za mene lično kao navijača uvreda.
-
- Kontakt:
Ja sam čuo da se nisu pojavili na sjednici zato sto kad je Badzak napustio funkciju da su i oni zajedno sa njim , samo sto se nije objavilo nigdje . Ne mogu reci da je 100% tacno jer ne znam , ali tako sam čuo .
Ja kad sam jutros procitao umalo me i srcani i mozdani i sve bolescine nisu strefile. Citav dan o tome razmisljam. Ne znam kad me ovako nesto iznerviralo kao ovo oko Zelje. Volio bih da znam imena tih koji nisu bili vise nego sad deset milja da mi neko da. Dvojici koji su, nazalost, u kriticnom stanju zelim da se izbore za zivot i vrate se svojim porodicama zdravi i zivi. Ostalih 26 fino pozdravljam i nadam se da ce izaci iz kluba sto prije, ali prije toga da se objave njihova ime. Izdajnici. Sto kazes maloprije ne treba nama ni licenca mozda onda sjasu ovi sto su tu samo onako.braco je napisao/la: ↑26 mar 2021, 17:40A dodatna dimenziju njihovom nedolasku na sjednicu je to što je klub u užasnoj i jednoj od najtežih situacija u posljednjih nekoliko godina. I da je sve med i mlijeko u klubu kritikovao bih što se neko ne pojavi na sjednici, a pogotovo sad kad je klub ni na nebu ni na zemlji. I povrh svega je stogodišnjica.
Ja ne znam kako neko može za sebe reći da je Željovac, a da obnaša neku funkciju i ne udostoji se ni pojavit u kritičnom momentu za klub. Znači bukvalno samo gledaš kako ti klub propada, a ti blejiš ko blećak, a šatro si neku mudo u skupštini. Evo mi forumaši dan i noć razbijamo glavu o dešavanjima u klubu, a realno ne moramo jer nit je to naš posao, nit imamo kakvog utjecaja.
Ovo je za mene lično kao navijača uvreda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Očito da "Željovce" boli neka stvar za klubom.Kad sve sabereš i podvučeš ovim što su tu treba kapu skinuti,nek piše i priča ko šta hoće.
Samo zaprđuju po društvenim mrežama,k.rcem ne mrdaju.
Samo zaprđuju po društvenim mrežama,k.rcem ne mrdaju.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.