English Premier League - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ko će osvojiti Premier ligu?

Liverpool
25
17%
Manchester United
32
22%
Arsenal
17
12%
Chelsea
24
17%
Tottenham
1
1%
Manchester City
34
24%
Leicester
4
3%
Neko drugi
6
4%

Ukupno glasova: 143

Brokula
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Brokula » 24 mar 2021, 17:33

Vi se stvarno pitate zašto je kvalitet opao, a tačno nula moderatora ima na ovom pdf-u, ili ako ih ima uopste ne rade svoj posao.
Adminu je stalo do kvantiteta, a ne kvaliteta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 mar 2021, 17:43

Brokula je napisao/la:
24 mar 2021, 17:33
Vi se stvarno pitate zašto je kvalitet opao, a tačno nula moderatora ima na ovom pdf-u, ili ako ih ima uopste ne rade svoj posao.
Adminu je stalo do kvantiteta, a ne kvaliteta
Rio i ja imamo moderatorske ovlasti ovdje (od forumaša koji posjećuju ovaj dio foruma, @geronimo je aktivan no on radi na temi Bundeslige). Al' šta uopšte brisati, stigne mi pet prijava od jednog forumaša da je nešto offtopic, otvorim, a između tog offtopica tri njegova posta koja su offtopic, a nije prijavio sam sebe.

Obrišeš postove, dođe i onda napiše: "vidi ovih što ih je strah, pa brišu postove" ili "ko mi to briše postove". Najveći dio krivice spada na moderatore, kao i na administraciju foruma koja je dopustila ovo, al' i da korisnici žele kvalitetnu raspravu započeli bi je sami, kao što je započinju nad podforumima klubova. Možemo pronaći način da napravimo kvalitet, šta god treba
rio_Ferdy88 je napisao/la:
23 mar 2021, 11:47

će reagirati kod @admina ili ja (no njega više cijeni :mrgreen: ) i skontat ćemo nešto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 24 mar 2021, 18:43

Otelo je napisao/la:
24 mar 2021, 17:29
Zanimljivo, već četiri godine postoji tema "Prepucavanja", koja se ne koristi. Smatram da se na neki način treba kvalitet teme regulisati.
Kao krivca za "kvalitet" vidim i sebe jer veliki broj mojih postova na ovoj temi nije pridonio nikakvoj raspravi.
Pronaći rješenje je dosta teško. Možda zajebavanja na ovoj temi dopustiti samo za vrijeme i nakon utakmica (odnosno preko vikenda), a ostale dane takvu diskusiju usmjeriti na "Prepucavanja", a ovdje brisati low effort postove ili nešto.
Pa napiši sad velikim slovima da svi trolerski postovi i ostali pokušaji bantera ubuduće pišu na temi prepucavanja, a nek ova bude za diskusiju.

Probaj isfurati to mjesec dana, ovdje briši apsolutno sve trolerske postove pa ćeš vidjeti ima li uopšte forumaša koji žele i mogu diskutovat ozbiljnije od sve naše je najbolje sve vaše je najgore. Ja mislim da ima, jer svaka pojedinačna tema klubova na svakom podforumu je kvalitetnija od kolektivne teme, gdje se i normalni ljudi spuštaju na nivo lošeg bantera čisto jer je norma.

Ako bude živa tema za mjesec, ostavi. Ako ne, vraćaj na staro.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 mar 2021, 18:56

Blejzer10 je napisao/la:
24 mar 2021, 18:43
Otelo je napisao/la:
Zanimljivo, već četiri godine postoji tema "Prepucavanja", koja se ne koristi. Smatram da se na neki način treba kvalitet teme regulisati.
Kao krivca za "kvalitet" vidim i sebe jer veliki broj mojih postova na ovoj temi nije pridonio nikakvoj raspravi.
Pronaći rješenje je dosta teško. Možda zajebavanja na ovoj temi dopustiti samo za vrijeme i nakon utakmica (odnosno preko vikenda), a ostale dane takvu diskusiju usmjeriti na "Prepucavanja", a ovdje brisati low effort postove ili nešto.
Pa napiši sad velikim slovima da svi trolerski postovi i ostali pokušaji bantera ubuduće pišu na temi prepucavanja, a nek ova bude za diskusiju.

Probaj isfurati to mjesec dana, ovdje briši apsolutno sve trolerske postove pa ćeš vidjeti ima li uopšte forumaša koji žele i mogu diskutovat ozbiljnije od sve naše je najbolje sve vaše je najgore. Ja mislim da ima, jer svaka pojedinačna tema klubova na svakom podforumu je kvalitetnija od kolektivne teme, gdje se i normalni ljudi spuštaju na nivo lošeg bantera čisto jer je norma.

Ako bude živa tema za mjesec, ostavi. Ako ne, vraćaj na staro.
Vidjet ćemo šta Rio, a i ostali forumaši kažu. Bit ćemo donekle demokratični u ovom procesu :)

Trenutno je reprezentativna pauza, te se neće ni previše pisati na temi, te će većina dati svoj vid u ovu situaciju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 mar 2021, 18:58

Otelo je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:
24 mar 2021, 15:52
Ponasate se isto ko da je Zonked napravio tabelu hebo vas Rashford jeste iskompleksirani.
Zivim za onaj jedan dan kad ce se na ovoj temi objektivno diskutovat o fudbalu, o drugim klubovima, a ne isto yebena djecurlija na velikom odmoru.

Jadni ste majke mi, a i ova tema je
Ino fudbal na forumu je kvalitetom opao dosta u zadnje vrijeme, zapravo u zadnjih par godina uveliko pada. Veliki broj kvalitetnih forumaša je otišao, a ovi novi nisu ih dostojno zamijenili. Uvijek je bilo bantera i svega ostalo, no i kvalitetne diskusije. Zanimljivo, već četiri godine postoji tema "Prepucavanja", koja se ne koristi. Smatram da se na neki način treba kvalitet teme regulisati. Kao krivca za "kvalitet" vidim i sebe jer veliki broj mojih postova na ovoj temi nije pridonio nikakvoj raspravi.

To je to.
Nemas vise s kim kako treba ni prodiskutovat, kad su temu preuzeli levati poput gere i njemu slicnih. Banter tu i tamo nikome ne smeta, ali sto je previse previse je. Brokula je napisao vise postova o Bruni, Rashfordu i Tottenhamu nego o Arsenalu za koji navija. Necu se pravit ko da ja nisam jedan od "tih", ali sta se moze kad je samo zajebancija na temi 0-24.

Ja sam definitivno za to da se aktivira tema prepucavanja, a ovdje da moderacija malo reda uvede.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 mar 2021, 20:27

To zabranjeno pisati o drugim igracima i klubovima?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 24 mar 2021, 20:57

Pa iskreno kad neko 17ti put postavlja neku listu da je Rashford najskuplji igrac na svijetu kako reagovati na to?
Ako je to i postavljanje statistike Brune kvalitetna diskusija....
Zato i vecina ljudi pljuje te iste igrace jer perete sa njima.
Ja se kao i vecina ljudi pretpostavljam drzim teme kluba za koji navijam ovdje uskocim usput.
Nekada naravno i ovdje se udje u neke interesantne diskusije nekada se procita nesto zanimljivo nekada nesto glupo kao i na vecini tema.
Vecinom se neke bolje stvari mogu procitat kada su tekme a ovako kada su prazni dani vecinom gluposti pa se tako i odgovara na iste.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 mar 2021, 21:19

Brokula je napisao/la:
24 mar 2021, 20:27
Ne pravi se lud, znas dobro na sta mislim. Mogu i ja spavati na ovoj temi i samo cekat da napises bilo sta o Arsenalu, Aubi, ESR ili petom, desetom, pa da ja to odma ko iz puske popljujem.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 24 mar 2021, 21:51

Soucek 3 gola Estoniji do 50. minute :bow:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 24 mar 2021, 21:58

SMR187 je napisao/la:
24 mar 2021, 21:19
Brokula je napisao/la:
24 mar 2021, 20:27
Ne pravi se lud, znas dobro na sta mislim. Mogu i ja spavati na ovoj temi i samo cekat da napises bilo sta o Arsenalu, Aubi, ESR ili petom, desetom, pa da ja to odma ko iz puske popljujem.
Postavi brt, mada i ne moras jer velika je sansa da smo mi vec populjjvali tog igraca :mrgreen:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 mar 2021, 18:20

Bruno Fernandes has just two goals in 26 appearances for Portugal.

Nema s kim igrati, realno. :hmmmmm:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 25 mar 2021, 19:39

bega_afc je napisao/la:
25 mar 2021, 18:20
Bruno Fernandes has just two goals in 26 appearances for Portugal.

Nema s kim igrati, realno. :hmmmmm:
Garant mu Cristiano ne dopusta penale da izvodi. :puke:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 25 mar 2021, 23:37

Zamisli najskuplji si igrač(navodno po tim listama), najbolji u ligi, imaš najbolju frizuru lige, najbolji golman u ligi, ali ne možeš trofej da osvojiš :think:

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 26 mar 2021, 09:47

Ne valja kad ima dobru statistiku a evo sad ne valja ni kad ima losu :crazy:
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 mar 2021, 10:24

:bow: :salut:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 26 mar 2021, 12:56

Mrtav klub idućih 20 godina

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 26 mar 2021, 13:03

Mocni Ole Gunar..htjeli ga lopatom iz kluba potjerat, potrefi mu se laganiji raspored, par dobrih rezultata, nikad gora konkurencija u ligi i evo dobije novi ugovor. Para na paru, uš na fukaru

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 26 mar 2021, 13:14

Nadam se da cete biti on-point sa prognozama kao i uvijek :)
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 26 mar 2021, 13:20

Brokula je napisao/la:
26 mar 2021, 10:24
:bow: :salut:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

:pray: :pray: :pray: :pray:

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 26 mar 2021, 15:17

slika

U21 kapiten :salut: :salut:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Zaključano

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 6 gostiju.