Siniša Saničanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Siniša Saničanin
Svaku takmičarsku utakmicu do sada je odigrao na nivou... svaka cast.
Nadam se da ce napokon zasluziti postovanje pojedinih jer je zasluzeno, ne samo medju 23, nego i starter.
Nadam se da ce napokon zasluziti postovanje pojedinih jer je zasluzeno, ne samo medju 23, nego i starter.
skoro svaki put kad je igrao za reprezentaciju je bio najbolji u odbrani, ali zato imamo mi @Harise ili kako vec eksperta koji kaze da je lik panj jer igra u Vojvodini, i sto nije iz Svedske, itd...
- Beduin
- Kontakt:
U ovo nastupa za reprezentaciju je opravdao povjerenje, samo tako neka nastavi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ocigledno nisi svaku utakmicu od njega pratio u reprezentaciji. Danas je bio ok, ali igrao je uzasno protiv Irana, Holandije i Italije. Ovo je fudbal nekad igraš ti dobro nekad loše, sve zavesi protiv koga igraš. Ovo je tek Finska bila koja je 55 na FIFU ranglistu i po igrackom kvalitetu daleko iza nas. Vidi cemo kako ce igrati protiv Ukraijne i Francuske pa onda mozemo dalje pricati. Ja se nadam da nece podbaciti nakon solidne partije ukupno do sad. Ja mu sve najbolje zelim u karieri.
Jako loša reakcija Saničanina kod prvog gola, ono je moro blokirat.
Nažalost za malo vremena koliko je proveo na našoj lijevoj strani, Pukki je dao go, a prije toga se prošeto pored Saničanina i izašo sam pre Šehića.
Nažalost za malo vremena koliko je proveo na našoj lijevoj strani, Pukki je dao go, a prije toga se prošeto pored Saničanina i izašo sam pre Šehića.
- Beduin
- Kontakt:
Ti si matori jedan od licemjernijih forumasa, ne znam jel' samo tjeras inat i trolas ili si to ti. Imas nerijetko dobre postove, razmisljanja, ali kvaris sve to glupostima koje neosnovano valjas.
Btw. Sanicanin se pokazao kao odlican kad se sve sabere i oduzme u utakmicama koje je igrao za nas. Kamo srece da svedjani se dokazu i zauzmu svoje redovno mjesto u prvih 11, jer bismo onda ovakvog Sanicanima imali kao dobru zamjenu sa klupe.
Btw. Sanicanin se pokazao kao odlican kad se sve sabere i oduzme u utakmicama koje je igrao za nas. Kamo srece da svedjani se dokazu i zauzmu svoje redovno mjesto u prvih 11, jer bismo onda ovakvog Sanicanima imali kao dobru zamjenu sa klupe.
075 ❤
075 ❤
A jel nije bila loša reakcija?
To što vi neznalice gledate fudbal na nivou osnovne škole, to je vaš problem.
Zato su kod nas redom svi dobri i školovani igrači flopovi, a seoske varalice koje igraju na foru su sjajni.
Ista priča je i sa Biičakčićem, Lulićem, nekad Salihamidžićem...
Zato su kod nas redom svi dobri i školovani igrači flopovi, a seoske varalice koje igraju na foru su sjajni.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 26 mar 2021, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
nama su svi dobri, samo nek nisu muslimani
- imekorisnicko
- Kontakt:
Saničanin je ok,ali čista nepravda prema Mujakiću koji ima jednaku minutažu u boljoj ligi,vjerovatno boljem klubu. Identični su igrači,ljevaci,ali je Nihad mlađi i prošao je sve mlađe selekcije. Nijedan vjerovatno nije kvalitet kojem se nadamo,ali ako boljih nadamo ne vidim kako Saničanin ima prednost.
- Beduin
- Kontakt:
Vire ti diplome i certifikati iz dzepa, znalac.DrFilgud je napisao/la: ↑26 mar 2021, 10:28A jel nije bila loša reakcija?
Ako cemo realno, Dennis je smijesan izgledao toliko da ga se nema sta ni komentarisati protiv Finske. Ali isto tako sam sigurno odgledao vise njegovih utakmica ove sezone, nego ti, i nikad nisam pisao protiv njega jer se vidi da ima slifa za modernog stopera, ali itekako treba raditi na tijelu i brzini.
A ti se mani youtube-a i stranih foruma i misljenja, nego gledaj utakmice i na osnovu toga donosi zakljucke. Ismijavao se i Sunjic, a za reprezentaciju je uvijek igrao dobro i davao svoj maksimum, kao i jos mnogi igraci. Za Sehica da ne govorimo.
075 ❤
075 ❤
A eto ja bi ih uigravao sve trojcu zajedno u formaciji 3-5-2. nama treba selektor da to uigra i da postavi vezni red koji ce braniti u fazi odbrane. I sva trojca bi bolje izgledali tada. Svakako nemamo krila da valjaju. Na ljevoj strani bi imali Kolasinca, jedino naci na desnoj nekog boljeg od Todorovica. Olaksali bi i Dzeki kad bi imao Demirovica pokraj sebe. Ovako je sam u vrhu i nema sanse da se nosi sam sa zadnjom linijom protivnika. Vezni red Pjanic i po formi neko pokraj njega a ispred Krunic.Beduin je napisao/la: ↑26 mar 2021, 10:15Ti si matori jedan od licemjernijih forumasa, ne znam jel' samo tjeras inat i trolas ili si to ti. Imas nerijetko dobre postove, razmisljanja, ali kvaris sve to glupostima koje neosnovano valjas.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Beduin
- Kontakt:
I tome brate evo vec neko vrijeme govorimo i vecina nas je saglasna s tim sto pises, jednostavno vrijedi probati jer svakako rezultata nemamo godinama unazad forsirajuci krila, a mi se tjesimo kako je Dulja izborio neki minutazu, kako Menalo dao par golova, kako je Stevanovic bolje rjesenje od Visce, a ustvari nista od tog ne valja.Maestro je napisao/la: ↑26 mar 2021, 12:23A eto ja bi ih uigravao sve trojcu zajedno u formaciji 3-5-2. nama treba selektor da to uigra i da postavi vezni red koji ce braniti u fazi odbrane. I sva trojca bi bolje izgledali tada. Svakako nemamo krila da valjaju. Na ljevoj strani bi imali Kolasinca, jedino naci na desnoj nekog boljeg od Todorovica. Olaksali bi i Dzeki kad bi imao Demirovica pokraj sebe. Ovako je sam u vrhu i nema sanse da se nosi sam sa zadnjom linijom protivnika. Vezni red Pjanic i po formi neko pokraj njega a ispred Krunic.Beduin je napisao/la: ↑26 mar 2021, 10:15Ti si matori jedan od licemjernijih forumasa, ne znam jel' samo tjeras inat i trolas ili si to ti. Imas nerijetko dobre postove, razmisljanja, ali kvaris sve to glupostima koje neosnovano valjas.
Cak i da Miroslav odigra desno umjesto Darka u formaciji 352 jer je radilica, trkac, a prema napred moze pomoci, zato i postoje prijateljske utakmice, a ne da bi eto ispostovao nasu Ligu sa par smijesnih igraca.
075 ❤
075 ❤
- imekorisnicko
- Kontakt:
Apsolutno! Nama je samo problem što nam štoperi nisu nešto u igri nogom što u toj formaciji def. treba, ali čak i naša fudbalska kultura je takva da ne znamo igrati i proizvoditi moderna krila. Ako nešto i proizvedemo to su staromodna krila koja danas mogu igrati isključivo kao ti nekakvi wingbekovi. U 352 bi ti mogli igrati i Stevanović i Todorović desno.Beduin je napisao/la: ↑26 mar 2021, 12:35I tome brate evo vec neko vrijeme govorimo i vecina nas je saglasna s tim sto pises, jednostavno vrijedi probati jer svakako rezultata nemamo godinama unazad forsirajuci krila, a mi se tjesimo kako je Dulja izborio neki minutazu, kako Menalo dao par golova, kako je Stevanovic bolje rjesenje od Visce, a ustvari nista od tog ne valja.Maestro je napisao/la: ↑26 mar 2021, 12:23A eto ja bi ih uigravao sve trojcu zajedno u formaciji 3-5-2. nama treba selektor da to uigra i da postavi vezni red koji ce braniti u fazi odbrane. I sva trojca bi bolje izgledali tada. Svakako nemamo krila da valjaju. Na ljevoj strani bi imali Kolasinca, jedino naci na desnoj nekog boljeg od Todorovica. Olaksali bi i Dzeki kad bi imao Demirovica pokraj sebe. Ovako je sam u vrhu i nema sanse da se nosi sam sa zadnjom linijom protivnika. Vezni red Pjanic i po formi neko pokraj njega a ispred Krunic.Beduin je napisao/la: ↑26 mar 2021, 10:15Ti si matori jedan od licemjernijih forumasa, ne znam jel' samo tjeras inat i trolas ili si to ti. Imas nerijetko dobre postove, razmisljanja, ali kvaris sve to glupostima koje neosnovano valjas.
Cak i da Miroslav odigra desno umjesto Darka u formaciji 352 jer je radilica, trkac, a prema napred moze pomoci, zato i postoje prijateljske utakmice, a ne da bi eto ispostovao nasu Ligu sa par smijesnih igraca.
Nepravda kako sam ga znao kritikovati, dobar je štoper i igra zivotnu utakmicu. Ja nemogu skontati kako je njegov menadzer nesposoban da mu nadji bolji klub.
Priznaj da je zato sto igra u Vojvodini a ne negdje vani. Igra se i ovdje ba dobar fudbal.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- Chapman1886
- Kontakt:
svaka cast, volim kad neko prizna gresku, rijetkost kod nasih ljudi. promjenio si mi se u ocima Harise. pozdrav care.
hajde transfer Siniša, zaslužuješ!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, boatenkk, Brazzzoo123, Coolpanda24, kakarut, Kobayashi, Mostarska, ovisnik, Proximic i 83 gosta.