Mislim, koliko se sjećam, da je Menaf lupao cifre samo da bi klub odbio jer nisu imali volju da ostanu u Želji. A Miro k'o Miro je ispao pošten. Možda ne fer, ali pošten. Rekao nam je jednom prilikom da sve u životu duguje Menafu i da mu on kaže da ide u 4.ligu Ruande da bi to i uradio.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Ta visina plate kad nemas ambicije da nesto ozbiljnije uradis u Evropi je previsoka ovdje. Sve iznad 10k KM, kad ganjas loptu samo da nesto ostvaris u ovim okvirima, je glupost. Miroslav je profil igraca i po pristupu i po kvaliteti kakav ti treba da uradis nesto u Evropi, ali ti takvih treba vise ne sam on. Uspjeli smo ga vratiti u zivot, bili zadnji voz da nesto popravi u karijeri i otisao dalje. Dokaz njegovog kvaliteta je sto redovno igra, dobija te nagrade. Cim se do sada nije vratio ovdje nije on za ovaj nas nivo. Njegov dolazak ovdje je neka "slucajnost" tj. splet nekih okolnosti. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nakon sto su pregovori propali nasi su sve svalili na Miru i Menafa. U stvarnosti nikad ozbiljni nismo bili. Da smo mi ispunili zahtjeve i da je Menaf odbio onda ok, pokusali smo ali ne zele igrac i njegov menadzer da on ostane. Kad neko igra za kikiriki i onda pokaze da je zestoko ali bas zestoko iznad nivoa ove lige onda cinis sve da takvog igraca zadrzis. Pricamo o igracu koji je imao oko 20 asistencija u jednoj sezoni i igracu koji je sam drzao jednu stranu. Cak i Sinisa nije izgledao kao amater dok je Miroslav bio u klubu jer je Miro igrao za trojcu. Umjesto zadrzavanja Mire i dovodjenja takvih igraca mi smo dovodili mnogo losih igraca(mnogi su imali sjajne plate), mnogo retardiranih igraca, kockara, ludjaka, psihopata, karakternih nula, mnogo igraca koji su plod "visemjesecnog skautinga" itd..
Lahko ću ja za Miroslava, fakat gdje je predsjednik?
Niti se javlja, niti dolazi...
Niti se javlja, niti dolazi...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa vidis da se niko javlja vise. Ni Badzaka nema da kaze konacnu odluku o odlasku javno.

Gledam tekmu Slo-Cro i stadion Stožice. Prelijep. Pokrivene četiri tribine, autom u garažu, iz garaže lifrom direktno na tribine. Gledam i teren. Ljubljana ima identičnu klimu kao Sarajevo. A gledam i teren na Stožicama. Kao kod nas u sred ljeta...zeleni se ko da je juli...
To forumasa Roki12 provocirasVeteranSA je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:41Gledam tekmu Slo-Cro i stadion Stožice. Prelijep. Pokrivene četiri tribine, autom u garažu, iz garaže lifrom direktno na tribine. Gledam i teren. Ljubljana ima identičnu klimu kao Sarajevo. A gledam i teren na Stožicama. Kao kod nas u sred ljeta...zeleni se ko da je juli...

VeteranSA je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:41Gledam tekmu Slo-Cro i stadion Stožice. Prelijep. Pokrivene četiri tribine, autom u garažu, iz garaže lifrom direktno na tribine. Gledam i teren. Ljubljana ima identičnu klimu kao Sarajevo. A gledam i teren na Stožicama. Kao kod nas u sred ljeta...zeleni se ko da je juli...
Gledam i ja i vidim veliku razliku.Dvorana, velika poput zagrebačke Arene i moderni stadion sa 16.000 natkrivenih sjedala, a ove godine bit će dovršen cijeli sportski park s prostranim zelenim površinama i velikim trgovačkim centrom. Oba sportska objekta grad Ljubljana dobio je za 38 milijuna eura ili čak i manje jer je od toga 9 i pol milijuna dala Europska unija.

Kad mi uđemo u Evropsku uniju, dobit ćemo i mi ove pare, kad tadLjoZee je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:53VeteranSA je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:41Gledam tekmu Slo-Cro i stadion Stožice. Prelijep. Pokrivene četiri tribine, autom u garažu, iz garaže lifrom direktno na tribine. Gledam i teren. Ljubljana ima identičnu klimu kao Sarajevo. A gledam i teren na Stožicama. Kao kod nas u sred ljeta...zeleni se ko da je juli...Gledam i ja i vidim veliku razliku.Dvorana, velika poput zagrebačke Arene i moderni stadion sa 16.000 natkrivenih sjedala, a ove godine bit će dovršen cijeli sportski park s prostranim zelenim površinama i velikim trgovačkim centrom. Oba sportska objekta grad Ljubljana dobio je za 38 milijuna eura ili čak i manje jer je od toga 9 i pol milijuna dala Europska unija.![]()

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- desnibocni
- Kontakt:
Sigurno razmislja kako Klub kotira u Etiopiji ovih dana.
PS Ibrahim Šehić ❤❤❤
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- drzgemboadislic
- Kontakt:
E svaka ti čast, sjajno razmišljaš.FoxMulder je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:40Odbio potpisati novi ugovor sa Željom. S tim ugovorom bio bi prodan i klub bi zaradio neki novac kao zahvalu što smo ga vratili u život.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:27Ne pratim reprezentaciju nit navijam za nju dok god Želju kradu i dok god su ljudi poput Vice Zeljkovića u savezu. Ali samo da podsjetim ko je zabio go. Najbolji igrac nase lige zadnjih 10 godina. MIROSLAV STEVANOVIĆ
Ništa bolji od Zakarića.
Cifra od 20.000 KM za takvog igraca realno nije lupanje. To je bio samo alibi tadasnjeg menadzmenta. Da smo izjednacili uslove pa on podigao na 30.000 to je vec lupanje.SudoHusika je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:00Mislim, koliko se sjećam, da je Menaf lupao cifre samo da bi klub odbio jer nisu imali volju da ostanu u Želji. A Miro k'o Miro je ispao pošten. Možda ne fer, ali pošten. Rekao nam je jednom prilikom da sve u životu duguje Menafu i da mu on kaže da ide u 4.ligu Ruande da bi to i uradio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa o čemu se ovdje priča, uz malog Hadžiametovića jedini profesionalac u zadnjih 15 godina u klubu.
Miro Stevanović!
Miro Stevanović!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Šehović*desnibocni je napisao/la: ↑25 mar 2021, 09:10Sigurno razmislja kako Klub kotira u Etiopiji ovih dana.
PS Ibrahim Šehić ❤❤❤
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ima li šta friškije vezano za Želju? Produženje sa Miroslavom Stevanovićem bilo prije četiri godine ili kad već.
Ocito nema cim se pise o Stevanovicu. I sta je realno problem ako se pola stranice ispise o njemu i nemogucnosti zadrzavanja ponajboljeg igraca lige u prethodnih 10 godina i davanju tih para koje je trazio na antifudbalere poslije njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nije ništa problem...samo mi tužno vidjeti da su nam samo ostale priče iz prošlosti da razglabamo o njima...
-
- Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:33Nije ništa problem...samo mi tužno vidjeti da su nam samo ostale priče iz prošlosti da razglabamo o njima...
Sudeci po situaciji za sad dugo jos cemo biti nostalgicari. Nadam se da grijesim.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 54 gosta.