FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Nov 29, 2013
-
- Kontakt:
Hmm, Pitaj ga bogati i pred drugu utakmicu (uzvratnu) treba li odmarati par igraca. Inace kod nas u Bosni svi sve znaju, svi su selektori i treneri. Mi imamo stadion koji je "plastika" gdje igraci svakodnevno rade na njemu, samim tim su bolje adaptirani na takvu podlogu. Igraci su na pauzi, i onaj koji nemoze odigrati dvije utakmice na visokom nivou ( Krupu i Sarajevo) nema sta traziti u profesionalnom nivou. Morali bi se i treninzi prilagoditi utakmici ( da se radi lakse, da nebi doslo do povrede) Da zakljucimo sve su ovo nasa misljenja i zelje, postoje ljudi koji ce doneti odluku i o sastavu i vaznosti utakmica, jer zato su i placeni, a imaju i odgovornost..tuzlac je napisao/la: ↑24 mar 2021, 19:04Pitao sam nekog ko zna fubal i ima ga u malom prstu vezano za naš duel protiv Krupe.Da li odmarati neke igrače.Bogami kaže ako je polufinale naša utakmica kontra Sarajeva onda svakako treba 5 igrača odmoritii spremati se za 1.utamicu protiv Sarajeva.Naravno ne da bi izgubili ,nego da bi pola tima usredsredili odmah prema utakmici kontra Sarajeva.Mogu oni ući u igru 30 minuta ili manje to nije problem.Ostali igrači sa manjom minutažom moraju dobiti šansu jer je to dupla dobit.Em su željni dokazivanja i dat će sve od sebe em će sačuvati momke koj su uglavnom okosnica tima.Za Nukića recimo misli da treba dabude starter ali na krilu da tako provježba svoje prodore i završnice po desnoj strani protiv slabijeg protivnika.Rustemovć isto treba da igra kao starter.Ubiparip pošto dijeli utakmicu sa Bađijem također treba biti starter.Mehidić treba da igraa ostala 2 štopera po poluvrijeme.Nukića će nadomjestiti Đerić.Lučića isto treba odmoriti i uvesti poluvrijeme Durakovića.Brkića i Dofu ako je Maksimovič spreman ,držati po jedno poluvrijeme .Nije važno ko će igrati u prvom a ko u drugom.Itd.Dakle nači načina da se ekipa ne smori i ne bude kartona i povreda na terenu u Krupi na Vrbasu.Osobito nije dobro što se igra na gumi.Guma može biti pogubna za mišiće.(lože)Sa Karjaševićem valja vidjeti ,on treba da igra , pitanje da li cijelu utakicu.Ukratko, treba karte promiješati jer važnost utakmice protv Sarajeva je suviše velika a da se u utakmici protiv fenjeraša ne odmori pola tima ne brojeći golmana i to bilo da igrač ne igra nikako ili da igra samo dio utakmice.
Tuzla City / Sloga Simin Han
"Odmaranje" igrača u ovakvoj situaciji bi značilo možda i veće bodovno zaostajanje i odustajanje od lige zarad neizvjesnog maglovitog uspjeha u kupu.Nismo mi Manchester City da imamo dva podjednako kvalitetna tima pa da odmaramo igrače.Taktika za tu utakmicu protiv Krupe treba biti takva da se izvede najjači sastav,da on od početka napravi pritisak i napravi prednost u golovima pa da se onda u drugom poluvremenu rotira.
Kalkulacije s timom nakon duže reprezentativne pauze nisu po meni potrebne.
Naravno i imam veliku vjeru u naš prolazak.Do sada smo mi malo koristili Bare.Trenutno je aktuelan Mramor.Očekivao sam po dosadašnjoj praksi da idemo u Stanišić .Izgleda da ipak neće.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:47Hmm, Pitaj ga bogati i pred drugu utakmicu (uzvratnu) treba li odmarati par igraca. Inace kod nas u Bosni svi sve znaju, svi su selektori i treneri. Mi imamo stadion koji je "plastika" gdje igraci svakodnevno rade na njemu, samim tim su bolje adaptirani na takvu podlogu. Igraci su na pauzi, i onaj koji nemoze odigrati dvije utakmice na visokom nivou ( Krupu i Sarajevo) nema sta traziti u profesionalnom nivou. Morali bi se i treninzi prilagoditi utakmici ( da se radi lakse, da nebi doslo do povrede) Da zakljucimo sve su ovo nasa misljenja i zelje, postoje ljudi koji ce doneti odluku i o sastavu i vaznosti utakmica, jer zato su i placeni, a imaju i odgovornost..tuzlac je napisao/la: ↑24 mar 2021, 19:04Pitao sam nekog ko zna fubal i ima ga u malom prstu vezano za naš duel protiv Krupe.Da li odmarati neke igrače.Bogami kaže ako je polufinale naša utakmica kontra Sarajeva onda svakako treba 5 igrača odmoritii spremati se za 1.utamicu protiv Sarajeva.Naravno ne da bi izgubili ,nego da bi pola tima usredsredili odmah prema utakmici kontra Sarajeva.Mogu oni ući u igru 30 minuta ili manje to nije problem.Ostali igrači sa manjom minutažom moraju dobiti šansu jer je to dupla dobit.Em su željni dokazivanja i dat će sve od sebe em će sačuvati momke koj su uglavnom okosnica tima.Za Nukića recimo misli da treba dabude starter ali na krilu da tako provježba svoje prodore i završnice po desnoj strani protiv slabijeg protivnika.Rustemovć isto treba da igra kao starter.Ubiparip pošto dijeli utakmicu sa Bađijem također treba biti starter.Mehidić treba da igraa ostala 2 štopera po poluvrijeme.Nukića će nadomjestiti Đerić.Lučića isto treba odmoriti i uvesti poluvrijeme Durakovića.Brkića i Dofu ako je Maksimovič spreman ,držati po jedno poluvrijeme .Nije važno ko će igrati u prvom a ko u drugom.Itd.Dakle nači načina da se ekipa ne smori i ne bude kartona i povreda na terenu u Krupi na Vrbasu.Osobito nije dobro što se igra na gumi.Guma može biti pogubna za mišiće.(lože)Sa Karjaševićem valja vidjeti ,on treba da igra , pitanje da li cijelu utakicu.Ukratko, treba karte promiješati jer važnost utakmice protv Sarajeva je suviše velika a da se u utakmici protiv fenjeraša ne odmori pola tima ne brojeći golmana i to bilo da igrač ne igra nikako ili da igra samo dio utakmice.
Meni se dopada da Sarajevo ima prilično teške utakmice uoči obje naše polufinalne.Široki i Borac ?. (Borac bi po plasmanu trebao biti težak protivnik..Ali....)Poslije Širokog igraju protiv Veleža.Oni polako padaju i Široki im je za petama.Krupu su pobijedili uz pomoć sudija, nazor..I na žalost po mladog Varešanovića, odmah ih je stigla kazna.CityCity je napisao/la: ↑25 mar 2021, 10:49"Odmaranje" igrača u ovakvoj situaciji bi značilo možda i veće bodovno zaostajanje i odustajanje od lige zarad neizvjesnog maglovitog uspjeha u kupu.Nismo mi Manchester City da imamo dva podjednako kvalitetna tima pa da odmaramo igrače.Taktika za tu utakmicu protiv Krupe treba biti takva da se izvede najjači sastav,da on od početka napravi pritisak i napravi prednost u golovima pa da se onda u drugom poluvremenu rotira.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 mar 2021, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Široki i Velež iz prvog plana a mi iz drugog im opasno kvarimo planove.Mislim Na Sarajevo ,Zrinjski,Borac,Željezničar,takozvanu veliku četvorku.
Mi smo kresnuli Zrinjskog u Mostaru i Željezničara 2x a potm remizirali na Grbavici.Samim tim ,pokazali njima a i sebi da, ko god stane na crtu nije favorit protiv nas.
Mi smo kresnuli Zrinjskog u Mostaru i Željezničara 2x a potm remizirali na Grbavici.Samim tim ,pokazali njima a i sebi da, ko god stane na crtu nije favorit protiv nas.
KRUPA KOJA SE POLAKO MIRI SA SUDBINOM ĆE IZGINUTI PROTIV NAS ZA BORAC.VIDLO SE KAKO SU U 17. KOLU PREPUSTILI BODOVE BORCU KAO DOMAĆINI 1-3.IMALI REMI DO 83' I ONDA ZA ČAS PRIMIŠE DVA GOLA.IĆI ĆE NA NOŽ POD IZGOVOROM DA IM JE TO ZADNJI VOZ U BORBI ZA OPSTANAK.BOJIM SE POVREDA.CityCity je napisao/la: ↑25 mar 2021, 10:49"Odmaranje" igrača u ovakvoj situaciji bi značilo možda i veće bodovno zaostajanje i odustajanje od lige zarad neizvjesnog maglovitog uspjeha u kupu.Nismo mi Manchester City da imamo dva podjednako kvalitetna tima pa da odmaramo igrače.Taktika za tu utakmicu protiv Krupe treba biti takva da se izvede najjači sastav,da on od početka napravi pritisak i napravi prednost u golovima pa da se onda u drugom poluvremenu rotira.
Tačno,al budi iskren,kakvo ste imali suđenje u sve tri utakmice?Sa obzirom da su sve ekipe u pet deka,jedna "loša" sudijska odluka puno promijeni.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2021, 11:24Široki i Velež iz prvog plana a mi iz drugog im opasno kvarimo planove.Mislim Na Sarajevo ,Zrinjski,Borac,Željezničar,takozvanu veliku četvorku.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Suđenje je je bilo egal u sve tri utakMice.Niko nije vidno favorizovan.Penal za nas -penal za vas Ja kad se sjetim 07. marta 2020 i utakmice protiv vas na Grbavici (1-0 za vas).Pa one noći je u BIH fudbal po ko zna koi put umro od stida.I obzirom da sam bio na Grbavici gledao sam i slušao oko sebe hoće li iko malo realnije komentarisat nedosuđeni penal.Niko ,nego jeb. majku Crnkiću(pitaru)što ih grlo nosi ,kako mladi tako i stariji.Atmosfera koja je na momente bila pokazala da današnja Željezničarova publika broji utakmicu samo ako Željezničar pobijedi!!!Prije rata nije bilo tako .Ljudi su i na Koševu dok se gradila sjeverna tribina Grbavice i na Grbavici bili ljuti navijači ali realni.Mogao se čuti aplauz za dobar potez ili akciju protivničke ekipe.Sad je to (do duše ne samo kod vas) sve nekako sumanuto.Kad sam vidio u Vrapčićima dokle su oni dogurali ,pa ovi pod Bijelim Brijegom su Slovenci za nji,bar na stadionu Atmosfera linča se osjeti.U redu ,Manijaci navjaju na svoj način , pjesmama od početka do kraja bodre igrače i oni ne reaguju na odvijanje igre po mikro situaciji ,nego imaju scenario po kojem se poprati utakmica.Tu ste vi na šteti kad su u pitanju prazne tribine.Velikoj šteti.Cunami87 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 11:49Tačno,al budi iskren,kakvo ste imali suđenje u sve tri utakmice?Sa obzirom da su sve ekipe u pet deka,jedna "loša" sudijska odluka puno promijeni.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2021, 11:24Široki i Velež iz prvog plana a mi iz drugog im opasno kvarimo planove.Mislim Na Sarajevo ,Zrinjski,Borac,Željezničar,takozvanu veliku četvorku.
Tu utakmicu je vaš golman Fejzić dobio aplauz kad je izlazio,ako se sjećaš.A tu utakmicu smo vas realno razbili,nije bilo bare-bare ko ove tri.U prvoj tekmi Šehić izbija loptu a Rustemović pada,sudija svirne,okrene tekmu skroz.U kupu ne svira na 0-0 ruku Morrisa,frajer odbranio gol,pa se vadio vjerovatno u drugom pol. na 1-0,i onda ruka Brkića,ne svira.Znači to su tri situacije naspram one Crnkićeve,kad ste tri puta centar prešli,što je i Baljić potvrdio.I niko ne reče ništa jer smo realno oštećeni,ode kup,bodovi u borbi za vrh,sezona.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:18Suđenje je je bilo egal u sve tri utakMice.Niko nije vidno favorizovan.Penal za nas -penal za vas Ja kad se sjetim 07. marta 2020 i utakmice protiv vas na Grbavici (1-0 za vas).Pa one noći je u BIH fudbal po ko zna koi put umro od stida.I obzirom da sam bio na Grbavici gledao sam i slušao oko sebe hoće li iko malo realnije komentarisat nedosuđeni penal.Niko ,nego jeb. majku Crnkiću(pitaru)što ih grlo nosi ,kako mladi tako i stariji.Atmosfera koja je na momente bila pokazala da današnja Željezničarova publika broji utakmicu samo ako Željezničar pobijedi!!!Prije rata nije bilo tako .Ljudi su i na Koševu dok se gradila sjeverna tribina Grbavice i na Grbavici bili ljuti navijači ali realni.Mogao se čuti aplauz za dobar potez ili akciju protivničke ekipe.Sad je to (do duše ne samo kod vas) sve nekako sumanuto.Kad sam vidio u Vrapčićima dokle su oni dogurali ,pa ovi pod Bijelim Brijegom su Slovenci za nji,bar na stadionu Atmosfera linča se osjeti.U redu ,Manijaci navjaju na svoj način , pjesmama od početka do kraja bodre igrače i oni ne reaguju na odvijanje igre po mikro situaciji ,nego imaju scenario po kojem se poprati utakmica.Tu ste vi na šteti kad su u pitanju prazne tribine.Velikoj šteti.Cunami87 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 11:49Tačno,al budi iskren,kakvo ste imali suđenje u sve tri utakmice?Sa obzirom da su sve ekipe u pet deka,jedna "loša" sudijska odluka puno promijeni.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2021, 11:24Široki i Velež iz prvog plana a mi iz drugog im opasno kvarimo planove.Mislim Na Sarajevo ,Zrinjski,Borac,Željezničar,takozvanu veliku četvorku.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ja neću reći tebi nije to tako i negirati sve što ti navodiš.Iz svog navijačkog iskustva znam da sam uvijek vidio na terenu svoj tim i ono što je u korist ili na štetu njega.Priznajem nisam u stanju biti u tvojoj koži.Ali,želio priznati ili ne ,nisi ni ti u stanju biti u mojoj koži i vidjeti utakmicu mojim očima .Pokušat ću kao star navijač primijetiti da je primijetno da se Željezničaru ne sudi više kao što se sudilo do par godina unazad.Bili ste jači ,ali ipak je tu bio i sudija onih 10% ako zatreba.Ako je ovo nova situacija koja je nastupila na relaciji savez -Željezničar,trebat će dugo vremena navijačima da se na nju priviknu.Sarajevu se i dalje sudi u njegovu korist ako zatreba,O Borcu ove dvije sezone je smiješno i govoriti.Zrinjski i dalje ima potporu kad zatreba.Očito je da je ovo maslo FK Sarajeva koje definitivno želi vas vidjeti kao prosječan tim u narednim godinama ,a za to imaju debele razloge(BUDUĆI BOSANSKI TRIJUMVIRAT:SARAJEVO,BORAC I ZRINJSKI U KOJEM NEMA VAS).Ima na žalost i ona istina ""mokru gumnu malo kiše treba"Vi ste na raskršću to je evidentno.Oni sjedoše u hadžije Jabučara i nađoše "tutora".Nije im drago ali su shvatili da nema druge.Vi ste pokušali sa 51/49, tako sam to shvatio.Međutim vrijeme je već reklo da mušterija nema.Da ste brend ,jeste.I ostat ćete uvijek.Ne smijete dozvoliti da se situacija svodi na persone .Zatim, kad je skupština u pitanju ,što više baba kilavo dijete.Iskoristite dok je još Ivan Osim živ, neka on presiječe.Inače nastupit će duga tamna noć.Znam ja sad ,navjači ko navjači .Oni kontaju dobit ćemo dvije naredne uzastopno i eto nas gore.Vaša situacija je dublji tektonski poremećaj.Očekivao sam da će institucija kakva je Željezničar imati snage da se prilagodi novom vremenu i uslovima za fudbal.Na vašu žalost ,do sada nema naznaka .Ista stvar je i sa Slobodom , ona je samo značka na reveru politike i to za povremenu upotrebu.Niko živ ne zna šta je lokalna vlast nanijetila s njom.Cunami87 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:14Tu utakmicu je vaš golman Fejzić dobio aplauz kad je izlazio,ako se sjećaš.A tu utakmicu smo vas realno razbili,nije bilo bare-bare ko ove tri.U prvoj tekmi Šehić izbija loptu a Rustemović pada,sudija svirne,okrene tekmu skroz.U kupu ne svira na 0-0 ruku Morrisa,frajer odbranio gol,pa se vadio vjerovatno u drugom pol. na 1-0,i onda ruka Brkića,ne svira.Znači to su tri situacije naspram one Crnkićeve,kad ste tri puta centar prešli,što je i Baljić potvrdio.I niko ne reče ništa jer smo realno oštećeni,ode kup,bodovi u borbi za vrh,sezona.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:18Suđenje je je bilo egal u sve tri utakMice.Niko nije vidno favorizovan.Penal za nas -penal za vas Ja kad se sjetim 07. marta 2020 i utakmice protiv vas na Grbavici (1-0 za vas).Pa one noći je u BIH fudbal po ko zna koi put umro od stida.I obzirom da sam bio na Grbavici gledao sam i slušao oko sebe hoće li iko malo realnije komentarisat nedosuđeni penal.Niko ,nego jeb. majku Crnkiću(pitaru)što ih grlo nosi ,kako mladi tako i stariji.Atmosfera koja je na momente bila pokazala da današnja Željezničarova publika broji utakmicu samo ako Željezničar pobijedi!!!Prije rata nije bilo tako .Ljudi su i na Koševu dok se gradila sjeverna tribina Grbavice i na Grbavici bili ljuti navijači ali realni.Mogao se čuti aplauz za dobar potez ili akciju protivničke ekipe.Sad je to (do duše ne samo kod vas) sve nekako sumanuto.Kad sam vidio u Vrapčićima dokle su oni dogurali ,pa ovi pod Bijelim Brijegom su Slovenci za nji,bar na stadionu Atmosfera linča se osjeti.U redu ,Manijaci navjaju na svoj način , pjesmama od početka do kraja bodre igrače i oni ne reaguju na odvijanje igre po mikro situaciji ,nego imaju scenario po kojem se poprati utakmica.Tu ste vi na šteti kad su u pitanju prazne tribine.Velikoj šteti.
- Izvini što sam otego i pametujem a ti si vrlo konkretno komparirao naše utakmice.Želim ti kao fudbalskom zaljubljeniku reći da se pripremiš za malo duži period tzv.ozdravljenja tvog voljenog kluba.Nek vam je sa srećom što se tiče ostatka lige ove sezone.
Znal ko šta se dešava sa Koletom? Haman nas je napustio.
-
- Kontakt:
Krupa je sve osim lahke utakmice, treba ce dobro zapeti i oznojiti se da uzmemo tri boda.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2021, 11:37KRUPA KOJA SE POLAKO MIRI SA SUDBINOM ĆE IZGINUTI PROTIV NAS ZA BORAC.VIDLO SE KAKO SU U 17. KOLU PREPUSTILI BODOVE BORCU KAO DOMAĆINI 1-3.IMALI REMI DO 83' I ONDA ZA ČAS PRIMIŠE DVA GOLA.IĆI ĆE NA NOŽ POD IZGOVOROM DA IM JE TO ZADNJI VOZ U BORBI ZA OPSTANAK.BOJIM SE POVREDA.CityCity je napisao/la: ↑25 mar 2021, 10:49"Odmaranje" igrača u ovakvoj situaciji bi značilo možda i veće bodovno zaostajanje i odustajanje od lige zarad neizvjesnog maglovitog uspjeha u kupu.Nismo mi Manchester City da imamo dva podjednako kvalitetna tima pa da odmaramo igrače.Taktika za tu utakmicu protiv Krupe treba biti takva da se izvede najjači sastav,da on od početka napravi pritisak i napravi prednost u golovima pa da se onda u drugom poluvremenu rotira.
-
- Kontakt:
Ekipa je u Bijeljini ( stanisic terenima) pripremaju se.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2021, 10:52Naravno i imam veliku vjeru u naš prolazak.Do sada smo mi malo koristili Bare.Trenutno je aktuelan Mramor.Očekivao sam po dosadašnjoj praksi da idemo u Stanišić .Izgleda da ipak neće.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:47Hmm, Pitaj ga bogati i pred drugu utakmicu (uzvratnu) treba li odmarati par igraca. Inace kod nas u Bosni svi sve znaju, svi su selektori i treneri. Mi imamo stadion koji je "plastika" gdje igraci svakodnevno rade na njemu, samim tim su bolje adaptirani na takvu podlogu. Igraci su na pauzi, i onaj koji nemoze odigrati dvije utakmice na visokom nivou ( Krupu i Sarajevo) nema sta traziti u profesionalnom nivou. Morali bi se i treninzi prilagoditi utakmici ( da se radi lakse, da nebi doslo do povrede) Da zakljucimo sve su ovo nasa misljenja i zelje, postoje ljudi koji ce doneti odluku i o sastavu i vaznosti utakmica, jer zato su i placeni, a imaju i odgovornost..tuzlac je napisao/la: ↑24 mar 2021, 19:04Pitao sam nekog ko zna fubal i ima ga u malom prstu vezano za naš duel protiv Krupe.Da li odmarati neke igrače.Bogami kaže ako je polufinale naša utakmica kontra Sarajeva onda svakako treba 5 igrača odmoritii spremati se za 1.utamicu protiv Sarajeva.Naravno ne da bi izgubili ,nego da bi pola tima usredsredili odmah prema utakmici kontra Sarajeva.Mogu oni ući u igru 30 minuta ili manje to nije problem.Ostali igrači sa manjom minutažom moraju dobiti šansu jer je to dupla dobit.Em su željni dokazivanja i dat će sve od sebe em će sačuvati momke koj su uglavnom okosnica tima.Za Nukića recimo misli da treba dabude starter ali na krilu da tako provježba svoje prodore i završnice po desnoj strani protiv slabijeg protivnika.Rustemovć isto treba da igra kao starter.Ubiparip pošto dijeli utakmicu sa Bađijem također treba biti starter.Mehidić treba da igraa ostala 2 štopera po poluvrijeme.Nukića će nadomjestiti Đerić.Lučića isto treba odmoriti i uvesti poluvrijeme Durakovića.Brkića i Dofu ako je Maksimovič spreman ,držati po jedno poluvrijeme .Nije važno ko će igrati u prvom a ko u drugom.Itd.Dakle nači načina da se ekipa ne smori i ne bude kartona i povreda na terenu u Krupi na Vrbasu.Osobito nije dobro što se igra na gumi.Guma može biti pogubna za mišiće.(lože)Sa Karjaševićem valja vidjeti ,on treba da igra , pitanje da li cijelu utakicu.Ukratko, treba karte promiješati jer važnost utakmice protv Sarajeva je suviše velika a da se u utakmici protiv fenjeraša ne odmori pola tima ne brojeći golmana i to bilo da igrač ne igra nikako ili da igra samo dio utakmice.
Dobro je .Treba karantin.Zajedništvo.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 mar 2021, 18:11Ekipa je u Bijeljini ( stanisic terenima) pripremaju se.tuzlac je napisao/la: ↑25 mar 2021, 10:52Naravno i imam veliku vjeru u naš prolazak.Do sada smo mi malo koristili Bare.Trenutno je aktuelan Mramor.Očekivao sam po dosadašnjoj praksi da idemo u Stanišić .Izgleda da ipak neće.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:47
Hmm, Pitaj ga bogati i pred drugu utakmicu (uzvratnu) treba li odmarati par igraca. Inace kod nas u Bosni svi sve znaju, svi su selektori i treneri. Mi imamo stadion koji je "plastika" gdje igraci svakodnevno rade na njemu, samim tim su bolje adaptirani na takvu podlogu. Igraci su na pauzi, i onaj koji nemoze odigrati dvije utakmice na visokom nivou ( Krupu i Sarajevo) nema sta traziti u profesionalnom nivou. Morali bi se i treninzi prilagoditi utakmici ( da se radi lakse, da nebi doslo do povrede) Da zakljucimo sve su ovo nasa misljenja i zelje, postoje ljudi koji ce doneti odluku i o sastavu i vaznosti utakmica, jer zato su i placeni, a imaju i odgovornost..
Redakcija portala SportSport.ba je pokušala konaktirati Kostića, ali do objave teksta nije se javljao na telefon, tačnije bio je nedostupan.
Inače, u autobusi nije bilo i Mirsada Hasanovića i to zbog povrede.
Ranije je planirana prijateljska utakmice sa Čukarićkim u subotu, ali kako je epidemiološka situacija pogoršana taj meč je otkazan.
-
- Kontakt:
Žao mi je ako je tako. Nadam se da će izać iz tih problema.Fanatico89 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 19:47Kola davno u nekim privatnim problemima...neki dugovi se spominju itd...
Ja se iskreno nadam da hoće.Ušao je u zrelije godine .Treba da se ponaša odgovorno prema sebi .On je naš po stažu najstariji igrač.On je nosio kapitensku traku kad smo ušli u PL 2018.tcity055 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 19:50Žao mi je ako je tako. Nadam se da će izać iz tih problema.Fanatico89 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 19:47Kola davno u nekim privatnim problemima...neki dugovi se spominju itd...