RK Bosna

Virtu4l
Kontakt:

Re: RK Bosna Sunce Osiguranje

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2009, 22:51

Halid bi bio najbolje rjesenje, jer realno, trenutno boljeg' nemamo. Imamo Kamenicu, ali on vise ne zeli da se petlja sa njima. Ne tako davno, sa Halidom smo pobjedjivali Hamburga koji je velesila sila u rukometu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 apr 2009, 20:18

Virtu4l je napisao/la:Halid bi bio najbolje rjesenje, jer realno, trenutno boljeg' nemamo. Imamo Kamenicu, ali on vise ne zeli da se petlja sa njima. Ne tako davno, sa Halidom smo pobjedjivali Hamburga koji je velesila sila u rukometu...
jes brate halid je bio najbolji od sviju njih zajedno
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2009, 17:08

Bosna SO je daleko najbolji rukometaški klub u BiH. Haraju našim prvenstvom dugi niz godina. Mislim da trebaju naći jakog trenera pa da i u Evropi osvoje nešto jer oni sa ovim igračima to mogu.
PS. Slažem se da bi Halid bio odličan na toj poziciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 apr 2009, 20:44

Sloboda - Bosna SO 25-28 (12-11)

Time je Bosna SO novi/stari prvak Bosne i Hercegovine u rukometu. Ovo im je ukupno peta titula prvaka i cetvrta uzastopna. Cestitke nasim rukometasima i da naredne godine odigraju jos bolje u LP i obezbijede plasman u drugi krug takmicenja. Naravno uz kvalitetna pojacanja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 apr 2009, 20:46

Čestitam, čudesno, najjča i najdominantija ekipa u BiH u nekom sportu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 apr 2009, 23:19

Čestitke igračima Bosne SO na još jednoj pobjedi i tituli. Nastavljaju uspješni niz od tri sezone uzastopno osvajaju našu ligu. Nadam se da će i u ligi prvaka učiniti nešto više.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 apr 2009, 11:49

cestitke bosni i da sljedece sezone naprave veci uspijeh u ligi sampiona
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 maj 2009, 19:12

Prvak i branilac naslova pobjednika Kupa BiH za rukometaše, sarajevska Bosna Sunce Osiguranje je u današnjoj polufinalnoj utakmici završnice Kupa Bosne i Hercegovine koja se igra u Ljubuškom, sa 27:22 (poluvrijeme 15:9) savladao banjalučki Borac i na taj način obezbijedio plasman u finale ovog takmičenja. Bosna SO je bila izrazito bolja ekipa u prvom poluvremenu koje je, bez obzira na promašena 2 sedmerca i nekoliko neiskorištenih kontri, završila sa prednošću od 6 golova. Ipak, Borac je u drugom dijelu u par navrata uspio da razliku smanji na samo 2 gola zaostatka, ponajviše zahvaljujući izvrsnim intervencijama golmana Maria Blaževića. 4 minute prije kraja susreta, "Studenti" su prelomili rezultat povevši sa 25:21, da bi nakon toga utakmicu rutinski priveli kraju. Nebojša Grahovac je sakupio 14 odbrana, a golove za naš tim su postigli: Golić 6, Nadoveza 5, Đurković, Jaškić, Melić i Buljugija po 3, Sirćo 2, te Pucelj i Kapisoda po 1. Finalni susret, u kome će se Bosna SO sastati sa boljim iz drugog polufinala (Izviđač-Sloga), se igra sutra (subota, 09. 05. 2009.) sa početkom u 20:00 sati uz direktan TV prijenos na BHT 1.

Tekst je kopiran sa stranice kluba RK Bosna Sunce Osiguranje

High

Post Postao/la High » 08 maj 2009, 19:14

Cestitke na pobjedi ! Svaka cast !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 maj 2009, 19:53

Čestitke na pobjedi. Još jednom su dokazali svoju dominaciju u našoj ligi.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2009, 20:44

Svaka nam cast na pobjedi..ali ako ste gledali tekmu..mogli ste vidjeti kakvih je provala sve bilo..sa tri ili cetiri igraca Borac nam zabije dva gola..ee pa to nigdje nema..bolje smo igrali kad je borac bio kompletan, nego u situacijama kad im fale 2 ili 3 igraca.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 maj 2009, 23:27

Rukometaši RK Bosna Sunce Osiguranje danas su i zvanično postali novi-stari prvaci BiH u rukometu. Čestitke momcima na pobjedi i nadam se da će i u Ligi prvaka nešto više uraditi.

High

Post Postao/la High » 05 jun 2009, 22:32

Ima li ko vijesti o situaciji u i oko kluba,neke izvjestaje ? Trznite se malo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

M2009
Kontakt:

Post Postao/la M2009 » 06 jun 2009, 13:43

Idu li vaše mlađe ekipe na turnir u Međugorje ili su se prepali Zagreba koji dovodi 3 ekipe?

http://www.hrk-medjugorje.com/content/v ... 3/lang,hr/

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 09 jun 2009, 02:12

to treba biti neka provokacija, ili sta :roll: ...na klupu Bosne bi najvjerovatnije trebao da dodje Irfan Smajlagic, barem tako u avazu kazu :D ...mislim da je on odlican trener, gdje god da je bio nizao je samo uspjehe i nadam se da ce uspjeti uraditi nesto kvalitetno i sa Bosnom...evo link http://www.****/sport/rukomet/ ... podudaraju

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 12 jun 2009, 13:11

Irfan je mlad i dobar stručnjak, sa iskustvom kako igračkim a donekle i trenerskim, pekao je zanat sa Linom Červaroma, i bio je moj prvi favorit kako za klupu RK Bosne LO, tako i za klupu rep. BiH.
SAMO ŽELJO

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 12 jun 2009, 18:46

Zasto niko u Sarajevu ne prica o dugovanjima RK Bosne...
Igracima su duzni cetiri plate i premijer i to je sve normalno, a vamo pricaju o budzetu od milion evra. Koga oni lazu
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2009, 21:47

SINE je napisao/la:Irfan je mlad i dobar stručnjak, sa iskustvom kako igračkim a donekle i trenerskim, pekao je zanat sa Linom Červaroma, i bio je moj prvi favorit kako za klupu RK Bosne LO, tako i za klupu rep. BiH.
Odličan potez uprave RK Bosna. Irfan je svojevremeno bio najbolje krilo na svijetu, odlican igrac, nadam se da je nesto naucio od Line Cervara i da ce biti dobar trener, a siguran sam da ima autoritet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 jun 2009, 22:13

Bas mi je drago sto se RK Bosna SO odlucila na ovaj potez. Takodjer mi je drago sto je potpisao dugorocni ugovor i da je glavni koordinator za sve mladje selekcije RK Bosne. Ovo ocekujem da uradi i nas RS, da se nakon ovih kvalifikacija zahvali Halidu Demirovicu i da nadje strucnjaka koji umije sa mladim igracima i koji ima autoritet i da dobije isto toliko vremena kao Halid Demirovic. Iskreno volio bih da to bude Irfan Smajlagic.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 13 jun 2009, 23:29

amerosm je napisao/la:Bas mi je drago sto se RK Bosna SO odlucila na ovaj potez. Takodjer mi je drago sto je potpisao dugorocni ugovor i da je glavni koordinator za sve mladje selekcije RK Bosne. Ovo ocekujem da uradi i nas RS, da se nakon ovih kvalifikacija zahvali Halidu Demirovicu i da nadje strucnjaka koji umije sa mladim igracima i koji ima autoritet i da dobije isto toliko vremena kao Halid Demirovic. Iskreno volio bih da to bude Irfan Smajlagic.
Imajuci u vidu lobij RK Bosne mislim da to nece biti problem... sljedeci selektor je vec poznat ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.