Ma znao sam i ja ali sam bas zbog toga mislio da ce nas iznenaditi, kad najmanje ocekujemo...

Ako igdje ne ocekujem nista od Rome, to je protiv Atalante i Napolija...a Ajax je vrlo slican tim ekipama - ali hajd vidjet cemo, mozda nas iznenade.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma znao sam i ja ali sam bas zbog toga mislio da ce nas iznenaditi, kad najmanje ocekujemo...
To je najveca istina, jednostavno gubi jedan po jedan segmemt dominacije koju je imao u igri... I to je normalno, al nije on kriv sto je u 35. i dalje nas najbolji napadac.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:52Čovjek ima 35 godina bokte. Ne znam šta očekujete.
Burak Yilmaz isto godište, hetrik Nizozemskoj, Igra dobro u LilleuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:52Čovjek ima 35 godina bokte. Ne znam šta očekujete.
Haj ne se ri.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 01:42Burak Yilmaz isto godište, hetrik Nizozemskoj, Igra dobro u LilleuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:52Čovjek ima 35 godina bokte. Ne znam šta očekujete.
Mahalaš je završio sa ozbiljnim fudbalom i što se prije oprosti od repke to bolje. Kažu zadužio nas je, čime?
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 01:42Burak Yilmaz isto godište, hetrik Nizozemskoj, Igra dobro u LilleuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:52Čovjek ima 35 godina bokte. Ne znam šta očekujete.
Mahalaš je završio sa ozbiljnim fudbalom i što se prije oprosti od repke to bolje. Kažu zadužio nas je, čime?
59 golova za reprezentaciju, nista posebno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑25 mar 2021, 01:42Burak Yilmaz isto godište, hetrik Nizozemskoj, Igra dobro u LilleuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 22:52Čovjek ima 35 godina bokte. Ne znam šta očekujete.
Italija, Francuska, Španija, Njemačka, Turska, Grčka, Irska, Obala Bjelokosti, Mexico su također neki amateri kojima je davao golove.retromoos je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:36Da, Edin je dao 59 golova za reprezentaciju. Problem je jedino sto je 85% golova dao Armeniji, Lihtenstajnu, Albaniji, Kipru, Andori, Izraelu, Iranu, Estoniji, Omanu, Luksemburgu, i slicnim velesilama. Punih 14 godina je prvi napadac, a njegov rezultat je JEDNO VELIKO TAKMICENJE. Cak i tada su odlucujuce golove zabili Hajrovic i Ibisevic. Dominacija![]()
To je onih 15% drug.ra1981 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:57Italija, Francuska, Španija, Njemačka, Turska, Grčka, Irska, Obala Bjelokosti, Mexico su također neki amateri kojima je davao golove.retromoos je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:36Da, Edin je dao 59 golova za reprezentaciju. Problem je jedino sto je 85% golova dao Armeniji, Lihtenstajnu, Albaniji, Kipru, Andori, Izraelu, Iranu, Estoniji, Omanu, Luksemburgu, i slicnim velesilama. Punih 14 godina je prvi napadac, a njegov rezultat je JEDNO VELIKO TAKMICENJE. Cak i tada su odlucujuce golove zabili Hajrovic i Ibisevic. Dominacija![]()
Jesi svjestan gluposti koje si napisao? Kako će zabijati velikim reprezentacijama, kada je 85% tekmi repke igrao protiv kvalitetom, vjerovatno jednake ili slabije reprezentacije našoj. Možeš li objasniti?retromoos je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:36Da, Edin je dao 59 golova za reprezentaciju. Problem je jedino sto je 85% golova dao Armeniji, Lihtenstajnu, Albaniji, Kipru, Andori, Izraelu, Iranu, Estoniji, Omanu, Luksemburgu, i slicnim velesilama. Punih 14 godina je prvi napadac, a njegov rezultat je JEDNO VELIKO TAKMICENJE. Cak i tada su odlucujuce golove zabili Hajrovic i Ibisevic. Dominacija![]()
Pa reprezentacija i igra 80% utakmica protiv tih slabijih ekipa. U grupi većinom imamo jednu jaču ekipu tako da je normalno da preostale utakmice igramo sa Kiprom, Izraelom, Armenijom. Jedino da je davao možda po 5-10 golova ovim jačim ekipama da bi zadovoljio tvoj postotak,retromoos je napisao/la: ↑25 mar 2021, 13:00To je onih 15% drug.ra1981 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:57Italija, Francuska, Španija, Njemačka, Turska, Grčka, Irska, Obala Bjelokosti, Mexico su također neki amateri kojima je davao golove.retromoos je napisao/la: ↑25 mar 2021, 12:36Da, Edin je dao 59 golova za reprezentaciju. Problem je jedino sto je 85% golova dao Armeniji, Lihtenstajnu, Albaniji, Kipru, Andori, Izraelu, Iranu, Estoniji, Omanu, Luksemburgu, i slicnim velesilama. Punih 14 godina je prvi napadac, a njegov rezultat je JEDNO VELIKO TAKMICENJE. Cak i tada su odlucujuce golove zabili Hajrovic i Ibisevic. Dominacija![]()