Puki nasoj odbrani redovno daje tuki.
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
U ovom stanju je igračina za Džeku, Prevljaka i Demirovoća.
Čuj, jedan od boljih napadača Championshipa je ****?
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 24 mar 2021, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pjanica ne smijemo vaditi zbog povezivanja tih horizontalnih pasova, kakvih takvih pasova al barem je miran kad to radi, ne ocekujes kiks kardinalni. E sad da hoce bogdo pogledat malo naprijed pa probat koji zadnji pas, jal dugom loptom jal prizemnom, kako god, nesto tipa Dzekin pas sa sansu Stevanovica. Al daj Boze...
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 24 mar 2021, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sveti je napisao/la: ↑24 mar 2021, 21:39Jap to je to. To ja trubim evo godinama, nikakve kretnje, otvaranja prostora, izmjene pozicija. Ama bas nistaaqarius je napisao/la: ↑24 mar 2021, 21:35Pa hebem mu mater u pichku... pa oni samo stoje na terenu. Jedan ima loptu u nogama i 9 igrača stoji i gleda šta će on.. pa pomakni se lijevo desno, otiđi od protivnika da ti neko može dati loptu. Ja mrtvije repke od ovih naših nisam odavno vidio, ko crkotine.. izlapotine..
to je to u sridu
i mene to nervira al onda skontam da je pukki polunapadaca a ovi nasi nisu ni polustoperi pa mi lakse bude
Pratite sad kako Ivaylo Petev bosanski Hansi Flick na poluvremenu detektuje tačno šta je pogrešno u igri i kad ih rakucamo 0-2 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta vi očekujete iskreno? Dva treninga odradili zajedno, novi selektor i očekujete poboljšanja?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Niko te ne tjera da citas.. i boli me tuki sta ti mislis
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dajte Menala i Demirovica da ubrzaju malo!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- invincible1921
- Kontakt:
Ma daj ba pobjeze mu dva put lik cisto 1na1 pa ne cuva mesija...sta eto dzeko ha treba udvajatJavier4 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 21:44Ma Mali nezna sta ga je snaslo, vezni igraci ne pomazu a on nesmije im nista reci! jadan on gdje je dosao ...kad pogledas napad Finaca tri igraca u napadu stoje izmedju linija a nasi pokrivaju prostor i onda izadje Pukki 1x1 sa Svedom..killafrommanilla je napisao/la: ↑24 mar 2021, 21:39Hadzikadunic je s potezom kad ga je Pukki pretrcao zavrsio s pozitivnim komentarima. Da bi ga bh. selektori poceli ponovo postivati, mora zabiti 3 i namjestiti 2 gola u ovom martovskom ciklusu
Jadni dijasporci
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 24 mar 2021, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Sehic odlican. Denis pokriva dvije pozicije jer jer Todorovic skoro na krilu, sa te strane iskosa Puki probija jer nema nikoga. Gojak bolje da se bavi kosarkom. Sanicanin nema posla jer sve ide preko Pukija, jednom na njegovu stranu lopta i 100% sansa za Kamaru srecom Sehic brani. Civic dobar, Krunic odlican. Pjana hoce ali se vidi da nije u formi, Edin bolje da se bilijara drzi.
- JohnCleese
- Kontakt:
Bolji je posao Saric odradjivao na poziciji koju Gojak igra
Valjao bi nam takav jedan
Valjao bi nam takav jedan
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:3 na krajuAlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 21:46Šta vi očekujete iskreno? Dva treninga odradili zajedno, novi selektor i očekujete poboljšanja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Pazi seratora, da smo dali neki gol sad bi bila poezija. Da smo igrali katastrofalno i nismo. Odbrana je upitna skroz.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Vrijeme je za jaču dioptriju.retromoos je napisao/la: ↑24 mar 2021, 21:47Sehic odlican. Denis pokriva dvije pozicije jer jer Todorovic skoro na krilu, sa te strane iskosa Puki probija jer nema nikoga. Gojak bolje da se bavi kosarkom. Sanicanin nema posla jer sve ide preko Pukija, jednom na njegovu stranu lopta i 100% sansa za Kamaru srecom Sehic brani. Civic dobar, Krunic odlican. Pjana hoce ali se vidi da nije u formi, Edin bolje da se bilijara drzi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kako se vidi da Pjanić nema utakmica a i Gojak
Iako je tesko ovdje ista ocekivat. Probat uvest Demirovića i Menala i Lončara jer se poznaju iz Rijeke mozda nesto odrade
Iako je tesko ovdje ista ocekivat. Probat uvest Demirovića i Menala i Lončara jer se poznaju iz Rijeke mozda nesto odrade
Petev kloc
**** se ba Gojak
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Crni Amere... ovo se mora dati
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, aimar21, Beduin, Edincapitano, edvaE2, Goalgetter, Proximic i 59 gostiju.