Ja dok ne pregledam utakmicu....NEMA SANSE !neutralan__ je napisao/la:hee jbt necu moc spavat od uzbudjenja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ja dok ne pregledam utakmicu....NEMA SANSE !neutralan__ je napisao/la:hee jbt necu moc spavat od uzbudjenja
sunnes je jedan od najgorih menađera liverpoola svih vremena. vjerovatno neko neupucen u stvari oko liverpoola misli da je king kriv za propadanje kluba... btw to je covjek koji je prezivio 3 velike tragedije za vrijeme karijere.Rizah je napisao/la:Ja sam vam prije 15 dana rekao da Webb sudi ovu utakmicu, istog onog dana kada sam vam rekao da se i Benitez vratio u Liverpool.
Kenny je otišao iz svijeta fudbala jer je bio prezasićen njime, tako je izjavio kada je odlazio. Onda se nakon 6 mjeseci pokajao i vratio u svijet fudbala.
Ne znam koja budala reče da je propadanje Liverpoola počelo sa njim, sasvim suprotno. Njegovim odlaskom je počelo propadanje i dolaskom na klupi Sunnesa.
to je to poznato, ali naravno neki ne zele to prihvatiti, lakse je okriviti rafu za sve lose u LiverpooluAdmir_Sa je napisao/la:To tebi on rekao?YNWA je napisao/la:malo zagrijanAdmir_Sa je napisao/la:
Treba napomenuti da je na njegovom odlasku i na njegovom nedovodjenju dobar faktor bio rafica, Owen jeste bio zagrijan malo za real, al brate ovaj je jedva docekao da ga se rijesi, lik nije zelio produziti ugovor sa Liverpoolom
Ja, prezadovoljan !legenda reala je napisao/la:OTNYS YNWA i kompanija jeste sretni![]()
![]()
Gospoda.Los_Blanos2 je napisao/la:
Bice, polahko.red_boy je napisao/la:ima li neko link za danasnju tekmu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.