samo nako da tebe proviciram; sto si tako "moody"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne, iskreno sam zainteresovan, pošto sve više ljudi tako piše.
Kako nije 11 golova na zadnjih 10 utakmica.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 18:17Pukki uvalim ti tukki, nije vise u formi ta debela ubleha.. može se ovo uzeti
Zaro sto koristi rijeci iz drugog jezika napisanu tim istim jezikom. Imas tu opciju ili da napises Vajt Volkera.
frajer je zabio više golova ove sezone od čitave naše prve postave zajednosamirr je napisao/la: ↑24 mar 2021, 18:20Kako nije 11 golova na zadnjih 10 utakmica.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 18:17Pukki uvalim ti tukki, nije vise u formi ta debela ubleha.. može se ovo uzeti
Mela Kodro menadžer - Mehin brat mislim da ne treba bolje opravdanje sa tim da je momak zvijer kao i prethodne dvije sezone al bolji je Višća na toj poziciji
Ima stranica rreeddiitt soccer streams kad google to, prenose tu utakmice.
Stvarno nemam pojma; mislio sam da tako treba. Zavrsio sam prvih 6 razreda osnovne u BiH, ostatak skolovanja u SAD-u. Vratio se nazad u BiH prije nekih 12-13 godina; moguce da mi je to ostalo od pravila na engleskom jeziku, stvarno ne znam.
Citirajte me kasnije, vidjet cete da je ublehašDonnie Darko je napisao/la: ↑24 mar 2021, 18:24frajer je zabio više golova ove sezone od čitave naše prve postave zajednosamirr je napisao/la: ↑24 mar 2021, 18:20Kako nije 11 golova na zadnjih 10 utakmica.Meraak1921 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 18:17Pukki uvalim ti tukki, nije vise u formi ta debela ubleha.. može se ovo uzeti