Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Džeko je već mislima u Sarajevo gdje ga čeka Ibričić da idu na ćevape i kolače a obećao je i Seji Brajloviću dolazak na muziku.
Izađi iz tih seljačkih okvira. Kapiten će nas povesti u pobjede nove.
Ubij me ako znam brate, ne mogu da guglam, ali dobro se sjećam kad uđe, kako smo proigrali. Ako je nekom normalno ostaviti Džeku na klupi, onda ne znam.Mokes je napisao/la: ↑24 mar 2021, 15:37Koja je to utakmica.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:22Čuj ovog muflona i priče o Džeki.. Levatino, Džeko diže igru barem za 20%, kao ono jednom što je ušao i za 10 minuta uradio što drugi nije za čitavu tekmu.
Jedina hablečina si ti, lik koji bi najboljeg igrača i klasu ostavio na klupi, samo kako bi se nešto kurcio i kako bi mu uspjele mahalske o Džeki.
Šta kažeš na njegovo izdanje protiv lažnih Iraca, jesi bi zadovoljan.![]()
Šta je smiješno? Za razliku od prijašnjih okupljanja, kad si imao Višću desno, te Hodžića kome je to neprirodna pozicija, sada imaš tu Stevanovića i Menala. Također, Demirović bi to mogao pokriti.Captain4 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 15:38Stevanović je bolji igrač od Višće.
AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:27
Kako bolan nemaš krila? Šta su to Stevanović i Menalo? Ako ikad imamo fin broj krilnih igrača, onda je to sad, što za prvu postavu, što kao rezerve.![]()
![]()
Nisu ni 70% igrača prve postave da budemo iskreni, zato i ne idemo...
Tipicno za bosance a jos tipicnije za bosnje.Convicts1988 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 16:16Šta je, sad se više ne tjera bugarski ciganin i mafijaški savez ?Kao i u svemu, malo halabuke, par dana orgijanja i "protesta" po društvenim mrežama i tjt, idemo dalje
. Nije ni čudo što nas političari jjebu i ukradu 10.5 mil. samo na respiratorima. Mogu pored nas ovakvih da rade šta hoće.
Krilo na krilo, beka na beka, pa makar igrali u kantonalnoj ligi.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 16:21Ovi sto guraju veznjake na pozicije krila nisu mi bas najjasniji.
Da objasnimo kroz poslove koje se ne tiču fudbala.
Recimo da je čovjek C++ programer. Pet godina vec to radi, odlican je u tome.
Eh sad, kaži mu da neki sledeci projekat mora raditi npr sa JS-om i Angularom. Ono jeste da djeluje slično, ali Boga mi će se namučiti dok to uradi. Nece biti ni 50% efikasan kao da si mu dao projekat da radi u jeziku koji razvaljuje.
Hocu reci, da nece znati uraditi kao neke ko dere JS i recimo Angular. Istina da su obojica programeri, vjerovato obojica bi mogla rediti posao ovog drugog, ali nikad efikasno kao svoj provobitni.
Kapiten nas je u dva prethodna ciklusa uništio nije red da nas i treći uništi. Daj Demirovića i mlađe. Od kad je Džeko dobio traku njega fudbal ne zanima.
Mislis na utakmicu s Holandijom u Zenici. Usao u 60. min i dok nije Pjanic izasao u 75. bili smo nadmocniji, a ostatak se sve branili.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 16:02Ubij me ako znam brate, ne mogu da guglam, ali dobro se sjećam kad uđe, kako smo proigrali. Ako je nekom normalno ostaviti Džeku na klupi, onda ne znam.Mokes je napisao/la: ↑24 mar 2021, 15:37Koja je to utakmica.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:22Čuj ovog muflona i priče o Džeki.. Levatino, Džeko diže igru barem za 20%, kao ono jednom što je ušao i za 10 minuta uradio što drugi nije za čitavu tekmu.
Jedina hablečina si ti, lik koji bi najboljeg igrača i klasu ostavio na klupi, samo kako bi se nešto kurcio i kako bi mu uspjele mahalske o Džeki.
Šta kažeš na njegovo izdanje protiv lažnih Iraca, jesi bi zadovoljan.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.