Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Prekidaj kvale.
Jbt ja gledam da nisu mladi. Vidim nema Farskih i Estonije.
Edinova 1 dobra na terenu vrijedi vise nego tvoji citati i razmisljanja za zivota.retromoos je napisao/la: ↑24 mar 2021, 12:17Ovdje ima kamara fudbalskih neznalica. Na silu se gura Gojak na krilo koji tu poziciju ne zna ni prstom pokazati a kamoli odigrati , na silu se gura Duljevic koji vec 10 godina ne moze trcati duze od 35 minuta, na silu se gura Edin koji jedno poluvrijeme trci dok drugo seta po terenu itd. Doduse, juce na konferenciji je objesio nos do poda jer su neke kritike dosle i do njega, pa se uvrijedio ko neka mlada. Ima ovdje raje mescini uopce ne razumiju ko sta igra, doduse i strucni stab nam je takav.
Vi ste, vi ste ponos države, ponos države, ponos države
Što bi reko Amar Ukrajinci su 5 ne može sad prekinutArvid je napisao/la: ↑24 mar 2021, 12:12![]()
Od stare slave se ne zivi. Kad bude ovo njegova reprezentacija i tvoja ja vise necu komentarisati, a do tada, pisem ono sto meni pase ne vama ulizicama.Beduin je napisao/la: ↑24 mar 2021, 12:47Edinova 1 dobra na terenu vrijedi vise nego tvoji citati i razmisljanja za zivota.retromoos je napisao/la: ↑24 mar 2021, 12:17Ovdje ima kamara fudbalskih neznalica. Na silu se gura Gojak na krilo koji tu poziciju ne zna ni prstom pokazati a kamoli odigrati , na silu se gura Duljevic koji vec 10 godina ne moze trcati duze od 35 minuta, na silu se gura Edin koji jedno poluvrijeme trci dok drugo seta po terenu itd. Doduse, juce na konferenciji je objesio nos do poda jer su neke kritike dosle i do njega, pa se uvrijedio ko neka mlada. Ima ovdje raje mescini uopce ne razumiju ko sta igra, doduse i strucni stab nam je takav.
Halali, nisam odmah vidio tvoju trenersku licencu. Sad si mi je dostavio putem maila, tako da se jos jednom izvinjavam. Iskreno se nadam da prihvatas izvinjotine, hhh.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.