Cisto sumnjam da je sutra, nisam nigdje upratio da jeste. A vec je bila ovog mjeseca sjednica OV, ali nisu nista spominjali oko stadniona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:12Niti branim ikoga, niti ista, ali neko je ovdje spomenuo da je navodno 25 marta sjednica. Pa da vidimo ima li ista od toga..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Koliko sam se samo uzdao u tog Mandića, te ovdje još čitao bajke o njemu, da je veliki pitar, da ce on ekspresno riješiti pitanje stadiona, da sva evropska pretkola na Koševu nece doci u pitanje.......Čovjeka ni jednom nisam vidio u javnosti, nakon što je pobjedio 15. novembra 

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ouuu, pripremi se sad za napadHistoricar je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:41Koliko sam se samo uzdao u tog Mandića, te ovdje još čitao bajke o njemu, da je veliki pitar, da ce on ekspresno riješiti pitanje stadiona, da sva evropska pretkola na Koševu nece doci u pitanje.......Čovjeka ni jednom nisam vidio u javnosti, nakon što je pobjedio 15. novembra![]()

Naj smo bolji. U odnosu na proslu sezonu bolji smo za 50%. Hvala ti adzija
Normalno da ce biti Kosevo kad ces ispasti u prvom pretkolu necega.

-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikad.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reprezentacija je postala privatna prcija i nema nikakve veze sa nacionalnim identitetom.vedinjo98 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 12:56Mora se pratiti repka, druge domovine nemamo![]()
Amer Dupovac!
Na forumu ga neces ni vidjeti,imaju covjek drustvene mreze ima FB zvanicni njegov i opstine Centar mozes vidjeti gdje se pojavljuje i dali se pojavljuje. Nije nuklearna fizika barem danas se sve moze ispratiti.Historicar je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:41Koliko sam se samo uzdao u tog Mandića, te ovdje još čitao bajke o njemu, da je veliki pitar, da ce on ekspresno riješiti pitanje stadiona, da sva evropska pretkola na Koševu nece doci u pitanje.......Čovjeka ni jednom nisam vidio u javnosti, nakon što je pobjedio 15. novembra![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Uvalili i onog online coacha, ne zna zagrijati kako treba, a kamoli spremiti ekipu kroz čitave pripreme. Jadno.Zip je napisao/la: ↑24 mar 2021, 11:29Pa to je to.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:58Ja mislim da nismo.. Kažu da Vinko i nije dolazio na treninge, sve sami raspoređivali Rahman i Tatar, a Krste španovao vicevima.
Sad nema Rahmana i Tatara i odmah vidis da nam strateg fali.
Mislim da bi Barcelonini navijaci manje oplakvali odlazak Mesija nego mi ovu dvojicu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Neozbiljni ste. Svi oni koji se razumiju u fudbalu, mogli su vidjeti da je proslu polusezonu ziheras Vinko samo srece imao.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:24Uvalili i onog online coacha, ne zna zagrijati kako treba, a kamoli spremiti ekipu kroz čitave pripreme. Jadno.Zip je napisao/la: ↑24 mar 2021, 11:29Pa to je to.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:58
Ja mislim da nismo.. Kažu da Vinko i nije dolazio na treninge, sve sami raspoređivali Rahman i Tatar, a Krste španovao vicevima.
Sad nema Rahmana i Tatara i odmah vidis da nam strateg fali.
Mislim da bi Barcelonini navijaci manje oplakvali odlazak Mesija nego mi ovu dvojicu.
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Chandler Bing moze biti ponosan nas vas !
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Opet sarkazam brigada na djelu 

-isli smo na nulu na derbiju zna vinko (1. Tekma)
-mora se nekad i izgubiti (zrinjski)
-ide na bolje, sad krece rapsodija (zrinjski kup)
-tempirali smo formu (siroki)
-slaba nam ekipa, fali igraca, svo ste vi pljuvaci... (Krupa)
samo nastavite
-isli smo na nulu na derbiju zna vinko (1. Tekma)
-mora se nekad i izgubiti (zrinjski)
-ide na bolje, sad krece rapsodija (zrinjski kup)
-tempirali smo formu (siroki)
-slaba nam ekipa, fali igraca, svo ste vi pljuvaci... (Krupa)

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Samo je sarkazam skup sport, a hoce svi da ga igraju..ne ide
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako ti je loš taj neki sarkazam, preloše, činjenice su tu.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:26Neozbiljni ste. Svi oni koji se razumiju u fudbalu, mogli su vidjeti da je proslu polusezonu ziheras Vinko samo srece imao.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:24Uvalili i onog online coacha, ne zna zagrijati kako treba, a kamoli spremiti ekipu kroz čitave pripreme. Jadno.
Pametnom dosta!
Hahahahahahahaha evo šta rekoh dok sam pisao, odmah priča o sarkazmu, čoporski je to već uhodano.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ma samo da je nekako europu izborit, mjera ove sezone.
-
- Kontakt:
Važnije od vecerašnje utakmice reprezentacije mi je hoce li Hebibović biti spreman za Široki.
- feniksptica
- Kontakt:
Idi brani Husrefa, nemoj se toliko smijati. Uglancaj malo i Emirovu ćelu usput
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Stvarno je sramota sto nam iz kluba svaki dan, svaki sat ne pisu po viberu stanje oko stadiona.
Jbga, 25 godina se nije maklo milimetra, i ono za dva mjeseca zele stadion, zahtjevaju
To ti je isto da sad covjek koji 25 godina nije mogao hodati ocekujes da kad stane na noge odma trci maraton.
Mislim, bolesno je sve ovo sto se trpa upravi, klubu i ljudima koji ne pomisljaju nesta opstruirati... To odma ono neke teorije zavjera u glavi vrte... Bolesno, pravo bolesno.

Jbga, 25 godina se nije maklo milimetra, i ono za dva mjeseca zele stadion, zahtjevaju

To ti je isto da sad covjek koji 25 godina nije mogao hodati ocekujes da kad stane na noge odma trci maraton.
Mislim, bolesno je sve ovo sto se trpa upravi, klubu i ljudima koji ne pomisljaju nesta opstruirati... To odma ono neke teorije zavjera u glavi vrte... Bolesno, pravo bolesno.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ko je sad zapovjednik sarkazam brigade, ti ili Nobel?Zip je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:37Stvarno je sramota sto nam iz kluba svaki dan, svaki sat ne pisu po viberu stanje oko stadiona.![]()
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Lecler i 54 gosta.