Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Igra li večeras naš najbolji Edin ? Odmakeh se od reprezentacije nakon Sjevernih iraca pa nisam u tjeku. Ako igra naš najbolji Edin trkača kokoš da se ne zamaram paliti TV večeras
ne igra ViscaVelezovoDijete je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:04Igra li večeras naš najbolji Edin ? Odmakeh se od reprezentacije nakon Sjevernih iraca pa nisam u tjeku. Ako igra naš najbolji Edin trkača kokoš da se ne zamaram paliti TV večeras
Ibizevic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:43Ja bih ovo volio vidjeti večeras na terenu
-----------------Šehić----------------------
------Hadžikadunić--Ahmedhodžić--------
Todorovoić--------------------------Kolašinac
----------------Cimirot---------------------
-------Pjanić--------------Krunić--------------
----------------Gojak------------------------
------Džeko-------------Demirović-------------
Mi nemamo igrače za krila i toga se moramo odreći za sada. Demirović je pokretan napadač i može igrati iza Džeke i više trčati.
Sigurno da je ova zadnja linija nesigurna ali bolje igrače mislim da nemamo u ovom pozvanom rosteru. Todorević ili Cipetiće, mislim da je razlika u par deka.
Dvoumio sam se za Cimirota ili Hadžiahmetovića ali prednost ipak dajem Cimirotu zbog defanzivnih zadataka.

-
- Kontakt:
Hvala, nadam se da će imati ko da od 100 posto šanse uspije korner izboritimahic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:07ne igra ViscaVelezovoDijete je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:04Igra li večeras naš najbolji Edin ? Odmakeh se od reprezentacije nakon Sjevernih iraca pa nisam u tjeku. Ako igra naš najbolji Edin trkača kokoš da se ne zamaram paliti TV večeras

- ArtVandelay
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 08:39Protiv hokejaša?
Mada opet ima smisla, igra se derbi pedesetorangiranih ekipa.
Realno, ovi poluprofesionalci ako ne dobiju hokejaše neka samo produže u Rim, Torino, Konya odakle su i došli i preskoče Bosnu.
Ma zaželio sam se reprezentacije, iako mi od 2015 idu na živce. Ono, čitav dan radiš, tekma svo vrijeme u glavi. Jedva čekam da narežem malo suhovine i dimljenog sira. I naravno, da pratim stručne analize na forumu neposredno prije, tokom i poslije utakmice.

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zato sto je realno da igra. Najstandardniji je proteklu godinu bio od svih u reprezentaciji. Vec smo to isprobali i sumnjam da ce rizikovati Petev odmah sa nekim eksperimentom tu. Ali i ja jedva cekam da vidim ove malce skupa. Mozda i zbog te lijeve noge Sani ima prednost
U Vojvodini igra jace utakmice, a protiv na papiru slabijih protivnika trener ubacuje drugog, jer je svjestan da ce na ljeto otici i mora zamjenu naci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ovo mi nekako izgleda najozbiljnije i najjace u ovom momentu.Ibizevic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:43Ja bih ovo volio vidjeti večeras na terenu
Mi nemamo igrače za krila i toga se moramo odreći za sada. Demirović je pokretan napadač i može igrati iza Džeke i više trčati.
Sigurno da je ova zadnja linija nesigurna ali bolje igrače mislim da nemamo u ovom pozvanom rosteru. Todorević ili Cipetiće, mislim da je razlika u par deka.
Dvoumio sam se za Cimirota ili Hadžiahmetovića ali prednost ipak dajem Cimirotu zbog defanzivnih zadataka.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Joj brate isto da je Ramos i da je odigrao 50 tekmi pa da je najstandardniji.JavierBosnia je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:17Zato sto je realno da igra. Najstandardniji je proteklu godinu bio od svih u reprezentaciji. Vec smo to isprobali i sumnjam da ce rizikovati Petev odmah sa nekim eksperimentom tu. Ali i ja jedva cekam da vidim ove malce skupa. Mozda i zbog te lijeve noge Sani ima prednost
U Vojvodini igra jace utakmice, a protiv na papiru slabijih protivnika trener ubacuje drugog, jer je svjestan da ce na ljeto otici i mora zamjenu naci
Vezao utakmice u onom rasulu i u par njih bio dobar.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ne kopiraj meIbizevic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:43Ja bih ovo volio vidjeti večeras na terenu

Idemo oboriti Fince pa onda da nastavim pljuvati po Vici, Tuti i ostalimaBeduin je napisao/la: ↑19 mar 2021, 22:05npr. u 4312 da igras:
Hadziahmetovic(Cimirot) Pjanic Krunic
................ Gojak .......................
.......... Demirovic Dzeko...............
Ovo ne bi, mozda, bilo lose, jer Demirovic dosta trci i tako bi nadomjestio Dzekino trckaranje (koje je opravdano), protiv Finske bi bilo daleko opasniji, dok protiv Francuske ne mozes biti pametan jer sta god postavis ljudi su prejaki, ali vrijedi pokusati, jer nasa krila su pretanka i bespotrebno se forsira ta formacija u reprezentaciji.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To je klasicna susicevska formacija s dva napadaca i bez ijednog klasicnog krila. On je znao pocinjati utakmice s Rahimicem, Medunjaninom, Pjanicem i Misimovicem.
Tih 11 fudbalera vjerovatno jesu ono najbolje sto mi trenutno imamo, ali mislim da su takve formacije vec odavno prevazidjene. Meni su se svidjale one Cirine s trojicom pozadi, a Salihovic i Ibricic kao wingbekovi.

Tih 11 fudbalera vjerovatno jesu ono najbolje sto mi trenutno imamo, ali mislim da su takve formacije vec odavno prevazidjene. Meni su se svidjale one Cirine s trojicom pozadi, a Salihovic i Ibricic kao wingbekovi.

Bolje ne može. Ako je već izjavio da ide na pobjedu, uz Džeku mora početi Demirović.kovacic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 10:10Ibizevic je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:43Ja bih ovo volio vidjeti večeras na terenu
Dvoumio sam se za Cimirota ili Hadžiahmetovića ali prednost ipak dajem Cimirotu zbog defanzivnih zadataka.![]()
- katalinski
- Kontakt:
Kolasinac i Todorovic malo ofanzivnije da odigraju, a vezni red da pokrije rupe i funkcionisalo bi i ovo bez krilnih igraca.
Ajvatar
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Vrijeme je za pobjedu!
Ne sumnjam u zalaganje ekipe večeras. Doveli smo se na taj level da nam je Finska tvrd orah, doveli smo se na taj level da se čovjek zaželi pobjede, bez obzira protiv koga je, pa majku mu staru, nismo toliko dno dna (valjda), idemo zaredati par dobrih rezultata, vratiti vjeru u repku i povratiti pozitivno raspoloženje ovom napaćenom narodu.
Ne sumnjam u pobjedu. Živjela nam naša Bosna i Hercegovina!

Ne sumnjam u pobjedu. Živjela nam naša Bosna i Hercegovina!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- feniksptica
- Kontakt:
Kolasinacv ostavlja rupe i kad je bek i kad ima krilo da mu pomaze u odbrani. Ako bude sam nnosio stranu tu cemo bit najtanji pozadi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne znam jel manja euforija kod nas ili kod Finaca ?.
Bukvalno nijednu najavu kod njih nisam vidio za ovu utakmicu.
Bukvalno nijednu najavu kod njih nisam vidio za ovu utakmicu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Volio bih da u budućnosti se krene s Džekom i Demirovićem u tandemu. Baš me zanima kako bi se snašli, mislim da bi to bio pun pogodak. Dosta je lakše igrati s dva špica, nego Džeko kad je sam, kad se satra između dvojice stopera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- hule_barca
- Kontakt:
Ako želimo pobjedu kao što najavljujemo, onda Džeko i Demirović moraju početi zajedno u napadu. Sam Džeko rovit neće moći puno, a Dijamant je uvijek volio igrati u napadačkom duetu.
Kada nam već trebaju dva napadača, onda se naša formacija nameće u sistemu 4-4-2 ili eventualno 3-5-2, što nam opet daje širinu. 3-5-2 bih možda prije iskoristio protiv Francuza, dok bih večeras izašao u klasičnih 4-4-2 ili eventualno 4-4-2 romb, s obzirom da ipak imamo bolje tehnički potkovane igrače za posjed nego li kvalitetne igrače po stranama. U prvom slučaju vezni red bi izgledao: Stevanović - Pjanić - Krunić (Cimirot) - Duljević (Menalo). Tu bi do izražaja došla sloboda Pjanića u veznom redu. Romb je moguć radi igranja Gojaka, kojeg Petev poznaje i vrijednuje. U tom slučaju imali bismo romb:
Cimirot
Pjanić - Krunić
Gojak,
Što na papiru izgleda kvalitetno, ali plašim se da bi jedna lopta za njih bila premalo, stoga bih se večeras odlučio na klasičnih 4-4-2.
Kada nam već trebaju dva napadača, onda se naša formacija nameće u sistemu 4-4-2 ili eventualno 3-5-2, što nam opet daje širinu. 3-5-2 bih možda prije iskoristio protiv Francuza, dok bih večeras izašao u klasičnih 4-4-2 ili eventualno 4-4-2 romb, s obzirom da ipak imamo bolje tehnički potkovane igrače za posjed nego li kvalitetne igrače po stranama. U prvom slučaju vezni red bi izgledao: Stevanović - Pjanić - Krunić (Cimirot) - Duljević (Menalo). Tu bi do izražaja došla sloboda Pjanića u veznom redu. Romb je moguć radi igranja Gojaka, kojeg Petev poznaje i vrijednuje. U tom slučaju imali bismo romb:
Cimirot
Pjanić - Krunić
Gojak,
Što na papiru izgleda kvalitetno, ali plašim se da bi jedna lopta za njih bila premalo, stoga bih se večeras odlučio na klasičnih 4-4-2.
Mes Que Un Club
Rodjeni su pitarske picke!
Od kud Ukrajina i Kazahstan kod nas u grupi, zar nije bila Belgija, Grcka, Kipar ?
Mjau !
- Beduin
- Kontakt:
U pravu si, to gore je neka greska, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 39 gostiju.