Sretno momcima i sretno Petevu na debiju... naravno atmosfera nije kao prije ali dobra igra reprezentacije nas sve oraspolozi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tacno super izgubio ili dobio ❤babino je napisao/la: ↑24 mar 2021, 08:05yebo repku gdje su igraci poput sanicanina zasticeni ko polarni medjedi.
yebo repku gdje pored klasicnih, krilnih igraca, to ti igraju veznjaci, dizelasi.
yebo repku u koju ne pozoves najboljeg golmana iz tamo nekih, lijevih razloga.
yebo repku u kojoj tamo neki vico drzi predsjednicke govore, klasicni bl salabajzer koji bi bez dajdze prodavao rakiju, a nama dovede tutu samo jer je on tako htio, da on gradi atmosferu.
previse sam zivaca potrosio u zadnjih 25 godina, previse noci ne spavao nakon poraza da bi ovo sto se sada desava aminovao.
dobijemo nocas, super. izgubimo, isto tako, super.
evo ima nove raje koja ce drhtati veceras i navijati svim srcem:-)
da, yebo repku koju u centru drzave moras gledati preko interneta:-)
Protiv hokejaša
Protiv Finaca nam treba energije, trke i borbe. Demirović savim sigurno može unijeti nešto novo u igri repke.
Jasno i znam da Džeko nije tip koji se pretjerano dobro snalazi u tandemu kroz historiju, ali bih radije da vidim Demirovića bar na poziciji desetke iza njega, bojim se da će nam krila popustiti ako budu Menalo i Stevanović, što je opet bolja opcija nego da bude Gojak. Ne treba se sekirati, jedino će mi biti žao ako Demir ode a nije počeo nijedan meč ili još gore dobio minute.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:24Protiv Finaca nam treba energije, trke i borbe. Demirović savim sigurno može unijeti nešto novo u igri repke.
Ali opet, nije on krilni igrač, neki romb sa njim kao ss bi ličilo na nešto.
Ako Bugarin fakat ne uvrsti Demirovica, ne znam, pocupao bih mu kosu!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:24Protiv Finaca nam treba energije, trke i borbe. Demirović savim sigurno može unijeti nešto novo u igri repke.
Ali opet, nije on krilni igrač, neki romb sa njim kao ss bi ličilo na nešto.
Možda i najbolje što imamo u ovom trenutku.JavierBosnia je napisao/la: ↑24 mar 2021, 09:32Sehic
Todorovic Ahmedhodzic Sanicanin Kolasinac
Cimirot Pjanic
Krunic
Stevanovic Dzeko Menalo
Izmjene: Krunic - Gojak ; Menalo - Duljevic
Po meni najbolja opcija, svi na svojim pozicijama, dobijas svjezinu i izmjenu trecu vrsis prema rezultatu
guraju ga jer znaju da mora igrati.
Ne razumijem ja ni sto ga forumasi guraju u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 39 gostiju.