I ja bih volio, ali ovo sam napisao kako ja imam info od njih, a i Cimirot mi smeta u ovim utakmicama gdje treba napadati
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
BHF
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovo ne izgleda loše, valjda uzmemo sutra tri boda i vratimo davno izgubljeno povjerenje u reprezentaciju.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Zato sto hoce (barem to je Bajevic furao, a sumnjam da ce Petev stati) da imaju jednog lijevaka na stoperskoj poziciji. Koliko god to ludo zvucalo. Ali opet to je praksa i u mnogim klubovima/repkama. Medjutim kad vec imas dva veoma mlada talenta koja su cak igrali u tandemu zajedno u U21 Svedske onda ne vidim zasto to nebi mogao biti slucaj i u seniorima. Doduse moze biti i zbog njihovi godina. Sanicanin je ipak stariji i "iskusniji" pa zato mozda ima prednost. Ko ce ga znati sa nasim trenerskim magovima.

@igrajlopte 🐦
Mi mjesecima pišemo i radujemo se pozitivnim nastupima Duljevića i Menala i na kraju opet Gojak/Hodžić na krilu.

Ja ako se sjecam Gojak je protiv Poljske kod nas igrao na krilu. Lik je blago rečeno na krilu beskoristan. Svi su mu bježali. U odbrani 0, u napadu tanko.
I opet hoce gurat na tu poziciju, pored živih igrača kojima je to prirodna pozicija. Svako iz grešaka uči, jedino mi ih ponavljamo do besvijesti.
I opet hoce gurat na tu poziciju, pored živih igrača kojima je to prirodna pozicija. Svako iz grešaka uči, jedino mi ih ponavljamo do besvijesti.
... i vazda se nadamo drugacijem ishodu ... sva sreca nismo jedini, haman su i bratko Bugari isti ... sto bi good ol' Albert rek'o: insejn in d membrejn ...

Zadnja izmjena: DaVinci, dana/u 24 mar 2021, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Odbrana jedne Albanije:
Golman Strakosha (Lazio) 18 miliona
Stoper Kumbulla (Roma) 27 miliona
Stoper Djimsiti (Atalanta) 22 miliona
Desni bek Hysaj (Napoli) 14 miliona

Golman Strakosha (Lazio) 18 miliona
Stoper Kumbulla (Roma) 27 miliona
Stoper Djimsiti (Atalanta) 22 miliona
Desni bek Hysaj (Napoli) 14 miliona

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Svaki put kad napišeš najgorji, neko dijete u Africi umre od AIDS-a.Harise je napisao/la: ↑23 mar 2021, 23:08Todorovic je bolji igrac od Cipetic koji igra u najgorju ekipu iz Hrvatske. Sanicanin je ok igrao, ali ne vidim u njega buducnost za reprezentaciju. Mihojevic iz Göztepe je dosta kvalitetni igrac od njega, nado sam se poziva od Dumica jer je najbolji štoper koji trenutno imamo osim Hadzikadunica. Vjerovatno ce otpasti ako se vrati Bicakcic na spisku.retromoos je napisao/la: ↑23 mar 2021, 16:48Cipetic i Sanicanin su krivi za gol protiv Sj. Irske. U drugim utakmicama je nekoliko puta izasao u prazno i direktno ugrozio nas gol.Nekad se pitam gledate li vi utakmice, ili mozda pratite tekstualni prijenos pa tako lupate. Bice da je ovo drugoh1a2s3o4 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 16:38Koji si ti padobranac ?!
Saničanin je svaku utakmcu odigrao korektno za reprezentaciju.
A to što pričaš za repku i vozove, pa i legenda BiH reprezentacije Misimović je išao čak i na okupljanja Srbije. Samo sto mu se nije dalo da zaigra.
Niko ne može reci da poslije Miske nije pruzao sjajne partije u dresu BiH.
Ohani malo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mario Mitaj lijevi bek, 17 godina, već odigrao 6 utakmica za AEK.
U napadu su malo tanji ali imaju Uzunia, poput Hakšabanovića, svemirski brod za naše krilne igrače.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Albanci su daleko najjtalentovaniji na ovim prostorima,samo sto nisu nikada imali drzavu i sistem koji bi gurao sport... Gdje god Albanci i Kosovari odu vani,rijetko koji ne uspije... A pogotovo oni sto se rode vani i odmah imaju extra uslove i trenere... I za razliku od nasih igraca puno rade,daju se maksimalno,treniraju i uz taj talenat koji imaju,mogu da ocekuju svjetlu buducnost bar sto se tice fudbala...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa dobro i Cikaleši što igra sa Šehićem u Turskoj je i vise nego pristojan napadač,nekad je igrao u hrvatskoj ligi,mislim za Split...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 01:56Mario Mitaj lijevi bek, 17 godina, već odigrao 6 utakmica za AEK.
U napadu su malo tanji ali imaju Uzunia, poput Hakšabanovića, svemirski brod za naše krilne igrače.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Zar ovaj uhljup još nije ban dobio?NeumjesanTip je napisao/la: ↑24 mar 2021, 01:54Svaki put kad napišeš najgorji, neko dijete u Africi umre od AIDS-a.Harise je napisao/la: ↑23 mar 2021, 23:08Todorovic je bolji igrac od Cipetic koji igra u najgorju ekipu iz Hrvatske. Sanicanin je ok igrao, ali ne vidim u njega buducnost za reprezentaciju. Mihojevic iz Göztepe je dosta kvalitetni igrac od njega, nado sam se poziva od Dumica jer je najbolji štoper koji trenutno imamo osim Hadzikadunica. Vjerovatno ce otpasti ako se vrati Bicakcic na spisku.
- AlfredNobel
- Kontakt:
HahahahhahahahahahhahahabaNeumjesanTip je napisao/la: ↑24 mar 2021, 01:54Svaki put kad napišeš najgorji, neko dijete u Africi umre od AIDS-a.Harise je napisao/la: ↑23 mar 2021, 23:08Todorovic je bolji igrac od Cipetic koji igra u najgorju ekipu iz Hrvatske. Sanicanin je ok igrao, ali ne vidim u njega buducnost za reprezentaciju. Mihojevic iz Göztepe je dosta kvalitetni igrac od njega, nado sam se poziva od Dumica jer je najbolji štoper koji trenutno imamo osim Hadzikadunica. Vjerovatno ce otpasti ako se vrati Bicakcic na spisku.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Džeko
Menalo Krunić Stevanović
Cimirot Pjanić
Kolašinac Hadžikadunić Ahmedhodžić Todorović
Šehić
Zar je teško ovako nešto izvesti? Znači, ne komplikovati ništa, ne izmišljati toplu vodu s neprirodnim pozicijama Gojaka ili nekog drugog, samo zato da bi igrali. To uradiš i što neko reče, pravo sjebeš i igru Krunića i ostalih.
Ovako svako na svojoj prirodnoj poziciji, Cimirotu i Pjaniću tu pomaže Krunić. Po stranama dva brza igrača u vidu Menala i Stevanovića, koji mogu dosta toga napraviti prema naprijed, brzi i okretni, a mogu finog posla odraditi u defanzivi, tj. pripomoći bekovima. U odbrani bih išao s švedskim dvojcem, jer su strašni talenti, pa je vrijeme da ih se počne odmah uigravati. Saničanin je odradio svaku tekmu dostojno, ali ovo su naši dragulji i ne treba gubiti vrijeme.
Vidjećemo kako će to izgledati ako bude nešto ovako.. Neke posebne fantazije igre neće biti, jer su odradili samo dva treninga, tako da je najbitnije da se nađe način da se pobjede Finci, što zbog bodova, što zbog psihe i atmosfere.
Menalo Krunić Stevanović
Cimirot Pjanić
Šehić
Zar je teško ovako nešto izvesti? Znači, ne komplikovati ništa, ne izmišljati toplu vodu s neprirodnim pozicijama Gojaka ili nekog drugog, samo zato da bi igrali. To uradiš i što neko reče, pravo sjebeš i igru Krunića i ostalih.
Ovako svako na svojoj prirodnoj poziciji, Cimirotu i Pjaniću tu pomaže Krunić. Po stranama dva brza igrača u vidu Menala i Stevanovića, koji mogu dosta toga napraviti prema naprijed, brzi i okretni, a mogu finog posla odraditi u defanzivi, tj. pripomoći bekovima. U odbrani bih išao s švedskim dvojcem, jer su strašni talenti, pa je vrijeme da ih se počne odmah uigravati. Saničanin je odradio svaku tekmu dostojno, ali ovo su naši dragulji i ne treba gubiti vrijeme.
Vidjećemo kako će to izgledati ako bude nešto ovako.. Neke posebne fantazije igre neće biti, jer su odradili samo dva treninga, tako da je najbitnije da se nađe način da se pobjede Finci, što zbog bodova, što zbog psihe i atmosfere.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bas si duhovit, zezas momka koji vjerovatno nije odavde i pravi neke greske.NeumjesanTip je napisao/la: ↑24 mar 2021, 01:54Svaki put kad napišeš najgorji, neko dijete u Africi umre od AIDS-a.Harise je napisao/la: ↑23 mar 2021, 23:08Todorovic je bolji igrac od Cipetic koji igra u najgorju ekipu iz Hrvatske. Sanicanin je ok igrao, ali ne vidim u njega buducnost za reprezentaciju. Mihojevic iz Göztepe je dosta kvalitetni igrac od njega, nado sam se poziva od Dumica jer je najbolji štoper koji trenutno imamo osim Hadzikadunica. Vjerovatno ce otpasti ako se vrati Bicakcic na spisku.

BašČelik!
Upravo. Bez izmisljanja tople vode. Najbolji i najjednostavniji sastav...u 60. Demir, Gojak i eto.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 mar 2021, 03:28Džeko
Menalo Krunić Stevanović
Cimirot Pjanić
Šehić
BašČelik!
- kontrasviju
- Kontakt:
Isto tako dvije opcije na lijevom beku Mitaj - 500k i Memolla - 300k.
Vezni red Laci - Bare - Bajrami zajedno malo skuplji od samog Krunića (ova trojica 7mil, Krunić 6mil)
Četiri špica na spisku zajedno vrijede 5mil, sam Demirović 10mil.

1921
I ja sam za to da se upare Svedjani na stoperskim pozicijama. Za konkurenciju nemaju ni pretjerano iskusne, ni pretjerano kvalitetne saigrace, pa da se nalaze nekakva opravdanja ako obojica ne pocnu. Igraju na vecem nivou od Mihojevica i Sanicanina, mladji su, kvalitetniji su, traze ih ozbiljni evropski klubovi i samo je pitanje vremena kad ce zaigrati u najjacim ligama. Mislim da je sad pravo vrijeme poceti s njima dvojicom, da se momci sto prije uigraju, jer oni su nasa buducnost ako Bog da.
Sto se tice bekova, vjerujem da Todorovic ima prednost u odnosu na Cipetica, kao i Kolasinac u odnosu na Civica.
U veznom redu bih konacno volio poceti s trojicom najkvalitetnijih veznjaka (Pjanic, Gojak i Krunic), premda nijedan od njih nije klasicni DMF. Ne mislim da je Finska toliko kvalitetna napadacki, pa da bismo mogli biti kaznjeni zbog toga. Njihova igra se ionako bazira na kontranapadima, a valjda su ova trojica spremna trkacki odgovoriti zadatku.
Na krilnim pozicijama bih volio vidjeti Duljevica, jer ne pamtim kad smo zadnji put imali klasicno krilo po toj lijevoj strani, mada ocekujem da Krunic ili (pogotovo) Gojak pokriju taj dio terena. Na desnoj strani bih volio vidjeti Demirovica, koji bi povremeno igrao i klasicnog napadaca i tako u potpunosti mijenjao nasu formaciju. Momak ima i fin osjecaj za asistenciju, pa bi se mogao ocekivati poneki dobar centarsut za kapitena. Vjerujem da bi to bila jedna potpuno drugacija igra od one koju smo do sada gledali s Viscom desno i klasicnim veznjakom lijevo.
Ne znam za vas, ali ja imam neki jak osjecaj da cemo odigrati dosta dobru utakmicu i da cemo ih rutinski dobiti. Nisam ni blizu uzbudjen kao nekad i ne osjecam gotovo nikakav pritisak, ali opet je dan kad igra reprezentacija nekako drugaciji od ostalih.
Sretno, momci! 
Sto se tice bekova, vjerujem da Todorovic ima prednost u odnosu na Cipetica, kao i Kolasinac u odnosu na Civica.
U veznom redu bih konacno volio poceti s trojicom najkvalitetnijih veznjaka (Pjanic, Gojak i Krunic), premda nijedan od njih nije klasicni DMF. Ne mislim da je Finska toliko kvalitetna napadacki, pa da bismo mogli biti kaznjeni zbog toga. Njihova igra se ionako bazira na kontranapadima, a valjda su ova trojica spremna trkacki odgovoriti zadatku.
Na krilnim pozicijama bih volio vidjeti Duljevica, jer ne pamtim kad smo zadnji put imali klasicno krilo po toj lijevoj strani, mada ocekujem da Krunic ili (pogotovo) Gojak pokriju taj dio terena. Na desnoj strani bih volio vidjeti Demirovica, koji bi povremeno igrao i klasicnog napadaca i tako u potpunosti mijenjao nasu formaciju. Momak ima i fin osjecaj za asistenciju, pa bi se mogao ocekivati poneki dobar centarsut za kapitena. Vjerujem da bi to bila jedna potpuno drugacija igra od one koju smo do sada gledali s Viscom desno i klasicnim veznjakom lijevo.
Ne znam za vas, ali ja imam neki jak osjecaj da cemo odigrati dosta dobru utakmicu i da cemo ih rutinski dobiti. Nisam ni blizu uzbudjen kao nekad i ne osjecam gotovo nikakav pritisak, ali opet je dan kad igra reprezentacija nekako drugaciji od ostalih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.