NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: NFL
Pokasno budjenje i pomalo panic sign dva TE naakon sezone gdje nisi imao ni jednog..bolje da su ulozili u jos jednog WR-a..nadam se draftu QB-a makar u trecoj rundi,pa ko ziv ko mrtav iduce sezone a ove uz ove bojazne koronase sto se vracaju uci u PO,pomutiti nekom racune i to je to
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
napuniše se cheateri, sad je treće mjesto u diviziji moguće 

niko ne zna pucati sebi u nogu ko mede kad su QB u pitanju .... čuj dalton! bolje da su cutlera vratili 

Kako odmah nisi znao za Reida i Chiefse?LlullSergio je napisao/la:

- LlullSergio
- Kontakt:
A sad bas povrsno ovo pratim, u vakat dok su Seahawksi bili jaki, dok je bilo Peytona na sceni i dok je Caepernick bio zanimljiv radi onog sto je radio na terenu pratio. Sad bas ono samo ispratim ko je dobar i tjt. Nema se vremena

Kako god, odličan nastupLlullSergio je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:41A sad bas povrsno ovo pratim, u vakat dok su Seahawksi bili jaki, dok je bilo Peytona na sceni i dok je Caepernick bio zanimljiv radi onog sto je radio na terenu pratio. Sad bas ono samo ispratim ko je dobar i tjt. Nema se vremena![]()

Znači ganjamo još jednog WR-a, čim je Green odbio ponudu Patriotsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kyle Van Noy se vraća 

stvarno je cap problem za većinu, manje potpisa nego ikad na samom početku. sve će se to nekako već raspodijeliti ali slabo da je neko dobio ogromne pare (top 5 ugovor). dak, trent williams i to je otprilike to
interesantno i ko je najaktivniji. jaguarsi (to je bilo jasno) ali onda patriotsi i texansi
. cardinalsi su napravili jako interesantne poteze, to bi moglo biti i super i raspad.
pored potencijalnih QB trade-ova (watson/wilson) meni je najinteresantnije šta će biti sa golladay-om, ko će se usuditi uzeti antonio browna, ko će uzeti shermana i kako će chiefsi riješiti problem LT/RT
moj highlight, mede! ryan pace-a ne samo da treba otpustiti nego mu treba zabraniti ulazak u illinois i treba ga tužiti za duševne tegobe nanesene milionima navijača meda!
interesantno i ko je najaktivniji. jaguarsi (to je bilo jasno) ali onda patriotsi i texansi

pored potencijalnih QB trade-ova (watson/wilson) meni je najinteresantnije šta će biti sa golladay-om, ko će se usuditi uzeti antonio browna, ko će uzeti shermana i kako će chiefsi riješiti problem LT/RT
moj highlight, mede! ryan pace-a ne samo da treba otpustiti nego mu treba zabraniti ulazak u illinois i treba ga tužiti za duševne tegobe nanesene milionima navijača meda!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Davaj nam još Watsona, taman imamo 40 ak mil za potrošiti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
svi novopotpisani plus tri prva picka 

NFL TV Contract 2023-3033
novosti:
Amazon Prime dobija ekskluzivno TNF a ESPN dobija SuprBowl 2026 i SuperBowl 2030.
i najbolje: Flex Scheduling od W12 i za MNF
ostalo ostaje ko i do sada, AFC utakmice nedjeljom prenosi CBS, a FOX NFC tekme. NBC radi SNF a ESPN MNF koji ide navodno paralelno i na ABC što je bio uslov da dobiju SuperBowl
novosti:
Amazon Prime dobija ekskluzivno TNF a ESPN dobija SuprBowl 2026 i SuperBowl 2030.
i najbolje: Flex Scheduling od W12 i za MNF
ostalo ostaje ko i do sada, AFC utakmice nedjeljom prenosi CBS, a FOX NFC tekme. NBC radi SNF a ESPN MNF koji ide navodno paralelno i na ABC što je bio uslov da dobiju SuperBowl
Flacco u Eaglesima 

Hajd valjda malo poboljsa Hurts-a
Inace, iz Vikings-a dosao safety Harris.
A Deshaun i Branislav, dva jarana malo jaca

Inace, iz Vikings-a dosao safety Harris.
A Deshaun i Branislav, dva jarana malo jaca

White se ipak vratio, iako sam očekivao da će put Floride.
Potreban nam je još jedan DE te WR, jer mislim da će Edelman u penziju, ako je suditi po njegovim izjavama.
Što se drafta tiče, po meni mogu dati prva tri picka ove godine i prvi pick naredne godine Falconsima za taj pick #4, jer ne vjerujem da će oni uzeti QB-a, nakon što su sa Ryanom dogovorili rekonstrukciju njegovog ugovora.
Potreban nam je još jedan DE te WR, jer mislim da će Edelman u penziju, ako je suditi po njegovim izjavama.
Što se drafta tiče, po meni mogu dati prva tri picka ove godine i prvi pick naredne godine Falconsima za taj pick #4, jer ne vjerujem da će oni uzeti QB-a, nakon što su sa Ryanom dogovorili rekonstrukciju njegovog ugovora.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Lenny ostaje u Bucsima 
3.25M dolara na 1 sezonu

3.25M dolara na 1 sezonu

#Dolphins are trading the No. 3 pick to the #49ers for the No. 12 pick, a 2021 3rd-rounder and first-rounders in 2022 and 2023, per @AdamSchefter.
Predobar posao Griera , taman da se još depth odradi.
Trade: #Eagles have traded picks No. 6 and No. 156 overall to the Dolphins in exchange for No. 12 overall, No. 123 overall, and a 2022 first-round pick.
Sad i ovo , nije loše ,očito se ide po nekog WR-a sa no.6 pickom.
Znači Dolphinsi će uzeti sa 6-im pickom onoga koga su htjeli i na 3-em , a još su dodatno dobili pick prve runde i treće , yebeno genijalno.
Pitts/Chase/Smith su opcije za uzeti za Dolphinse.
Predobar posao Griera , taman da se još depth odradi.

Trade: #Eagles have traded picks No. 6 and No. 156 overall to the Dolphins in exchange for No. 12 overall, No. 123 overall, and a 2022 first-round pick.
Sad i ovo , nije loše ,očito se ide po nekog WR-a sa no.6 pickom.
Znači Dolphinsi će uzeti sa 6-im pickom onoga koga su htjeli i na 3-em , a još su dodatno dobili pick prve runde i treće , yebeno genijalno.

Pitts/Chase/Smith su opcije za uzeti za Dolphinse.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 26 mar 2021, 18:46, ukupno mijenjano 2 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ne znam koliko je pametno ovo što bucsi rade, vratili su sve startere, idu sa istih 22 igrača u novu sezonu. to u NFL-u nikad nije pilo vode, uvijek treba svježe krvi. vidjećemo koga će draftovati, ali na 32 je to lutrija.
ninersi su povukli žestok potez, naprvi pogled sam pomislio pucaju sebi u nogu ko mede ili sirevi, ali sam poslije par minuta skonto da lynch zna koga jetsi uzimaju (saleh, mcfleur), u svim ostalim konstelacijama ovaj trade bi mogao biti samouništenje .... da im jetsi uzmu ispred nosa čovjeka za koga su dali sve što imaju!
eaglesi, ok, zaradili su prvi pick, ali ne kontam ni šta oni hoće ni koga dolphinsi ganjaju.
ninersi su povukli žestok potez, naprvi pogled sam pomislio pucaju sebi u nogu ko mede ili sirevi, ali sam poslije par minuta skonto da lynch zna koga jetsi uzimaju (saleh, mcfleur), u svim ostalim konstelacijama ovaj trade bi mogao biti samouništenje .... da im jetsi uzmu ispred nosa čovjeka za koga su dali sve što imaju!
eaglesi, ok, zaradili su prvi pick, ali ne kontam ni šta oni hoće ni koga dolphinsi ganjaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.