I tako loši, mi sno ih nadigrali u Širokom, ali eto izgubismo. Što se tiče vas, vjeruj da niste toliko jaki.nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:24Igrate sa direktnim konkurentom, ukoliko izgubite price vam na 2 boda a vama nakon toga slijedi jedno od 2 najteza gostovanja u ligi. Voda ce vam biti u usima. Ukoliko dobijete idete opet na 8 bodova i msm da kolooo god budete losi toliko bodova necete prosuti. X ne pase posebno ni vama ni njima. Sad je jos 10 finala do kraja svakom timu, svaki bod koji se osvoji ili izgubi ima trostruku tezinu. Kako god navijacu za vas, al po igri do sada prilazanoj u ova 4 kola niste favoriti protiv Sirokogfks74 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:02A ako bude neriješeno ?nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 mar 2021, 16:59Kao sto sam rekao, naredna tekma Sarajevu je MUST WIN. Ukoliko izgube, mogu se pozdraviti sa titulom. Ukoliko pobjede, titula je 99% njihova.Ništa se neće znati do kraja.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mislim da se svi slazu na ovome forumu u jednoj stvari, a to je ova.Sariel1987 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 18:56Ovi su najstrasniji . Gori su od kompleksasa koji navijaju za klubove iz drugih gradova. Glorihanteri
HŠKZ
-
- Kontakt:
Ma vole svi gledat top fudbal liga prvaka i to.
Al ono "mi"po facebuku ili u stvarnom zivotu i kad se stanu prozivat a nisu u zivotu bili na tekmi.i jos kaze sta je sta hoces ne znas ti kako se klub voli

Al ono "mi"po facebuku ili u stvarnom zivotu i kad se stanu prozivat a nisu u zivotu bili na tekmi.i jos kaze sta je sta hoces ne znas ti kako se klub voli

Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 18:53A to su uglavnom ovi sto im je klub u rasulu i ljudi sto se stide svoje sredine i porijekla, npr forumas Baader je pisao na temi Man. Utd dok su komsije bile druga liga njegov lokalni ga nije zanimao a takvih izroda i prilivoda imas u svacijim redovima sto bi rekli stari ljudi prodali se kao Juda no prije jedno godinu i nesto jedna pa mogu reci slobodno idiotkinja napisa knjigu o Liverpoolu i napravila promociju, puna sala navijaca "zrinjskog" i "veleza" to je ta neka gradska krema sto ju je sramota otici na stadion i glavna fora im je kao sta cu nase amatere gledat i sl. Znamo mi svi da nam je nogomet u kur... ali i klubovi bi bili bolji da imaju masovniju posjetu i da svako kolo se prodaje od 5 do 10 tisuca ulaznica po utakmici ali nas narod je ionako naopak i sve sto dolazi sa zapada je bolje i IN.Schlager je napisao/la: ↑23 mar 2021, 18:23Nakon moje teze da su navijaci Veleza najveci shupci na forumu,jer bi bastinili sve moguce i nemoguce,i petokraku,i ljiljan,i Tita bratstvo jedinstvo,i Hujku,i sve ostalo...
Izvinjavam se..nisu oni najveci...Najveci shupci su ovi (a nazalost,cini mi se da su vecina na forumu)...Ovi sto se loze na engleski Premiership....nasa djeca,nasa krv,nebitno,muslimanska,srpska,hrvatska....koji su u nekom fazonu da je sve iz bjelog svijeta jedno 50 hiljada puta vrijednije od nas....Koji za Arsenal hebeni govore "MI"
...koji nisu svjesni da je za navijaca Arsenala,isto pas ili on,koji ima predugacko prezime i zavrsava na ic....Evo danima citam koliko takvi jadnici medju nama traze opravdanje ovom Totenhamu..."Pa potcijenili su Dinamo....pa ovo,pa ono"....Tuzno bas...Znaci,izvinjenje navijacima Veleza,nisu najveci shupci....Veci shupak od vas je sve ijedan od ovih što piše na engloskoj ligi,i kojima se jos uvijek u glavi nije slozilo kako to da njihov Totenham (ne da navijaju za njega,vec iz lige koje nije s ovoga svijeta=....kako nije pobjedio neke seljake iz Zagreba jedno 18-0 u ove dve utakmice...samo citam i ne vjerujem
![]()
![]()
Da mi je znat šta je gospođa/ica pisala u knjizi

Svak ima pravo navijati za koga hoće, ali meni ovo tako djeluje usiljeno, pomodarski, fejk...
Njima smo vjerovatno mi cudni, što cemo prije gledat široki- tuzla, nego real-barcelona.
-
- Kontakt:
Nezz jeste li ih nadigrali, nisam pratio tu tekmu, ali nadam se da jeste. Sto se tice ovog drugog dijela, mozda nismo jaki ali smo za ovo trenutno Sarajevo na nasem stadionu favoriti. Ove sezone nas niste uspjeli dobiti u 2 tekme sa Tatarem i Rahmanovicem u ekpi, pa je i logicno da bez njih ste u jos tezem polozaju. Uglavnom, jedva cekam vjeruj tu tekmu, samo nadati se da ce svi biti kompletni, bez ozljeda i kartona.fks74 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 18:58I tako loši, mi sno ih nadigrali u Širokom, ali eto izgubismo. Što se tiče vas, vjeruj da niste toliko jaki.nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:24Igrate sa direktnim konkurentom, ukoliko izgubite price vam na 2 boda a vama nakon toga slijedi jedno od 2 najteza gostovanja u ligi. Voda ce vam biti u usima. Ukoliko dobijete idete opet na 8 bodova i msm da kolooo god budete losi toliko bodova necete prosuti. X ne pase posebno ni vama ni njima. Sad je jos 10 finala do kraja svakom timu, svaki bod koji se osvoji ili izgubi ima trostruku tezinu. Kako god navijacu za vas, al po igri do sada prilazanoj u ova 4 kola niste favoriti protiv Sirokog

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Dobro vece luzeri, klosari, virgini, neradnici i noliferi. Sta se radi osim sto se smrdi u krevetu i posjedava za racunarom 24/7.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Auu, bacili me svi na seen. 

IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
Ok, bumo vidjeli.nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 mar 2021, 20:03Nezz jeste li ih nadigrali, nisam pratio tu tekmu, ali nadam se da jeste. Sto se tice ovog drugog dijela, mozda nismo jaki ali smo za ovo trenutno Sarajevo na nasem stadionu favoriti. Ove sezone nas niste uspjeli dobiti u 2 tekme sa Tatarem i Rahmanovicem u ekpi, pa je i logicno da bez njih ste u jos tezem polozaju. Uglavnom, jedva cekam vjeruj tu tekmu, samo nadati se da ce svi biti kompletni, bez ozljeda i kartona.fks74 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 18:58I tako loši, mi sno ih nadigrali u Širokom, ali eto izgubismo. Što se tiče vas, vjeruj da niste toliko jaki.nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:24
Igrate sa direktnim konkurentom, ukoliko izgubite price vam na 2 boda a vama nakon toga slijedi jedno od 2 najteza gostovanja u ligi. Voda ce vam biti u usima. Ukoliko dobijete idete opet na 8 bodova i msm da kolooo god budete losi toliko bodova necete prosuti. X ne pase posebno ni vama ni njima. Sad je jos 10 finala do kraja svakom timu, svaki bod koji se osvoji ili izgubi ima trostruku tezinu. Kako god navijacu za vas, al po igri do sada prilazanoj u ova 4 kola niste favoriti protiv Sirokog![]()
Đe vam je preCjednik štrumfići!?
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:32, ukupno mijenjano 1 put.
- RollingPaper
- Kontakt:
Koja li si ti kategorijaM0starskiRambo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 20:11Dobro vece luzeri, klosari, virgini, neradnici i noliferi. Sta se radi osim sto se smrdi u krevetu i posjedava za racunarom 24/7.

Kategorija glup ko 3 ku.rca.RollingPaper je napisao/la: ↑23 mar 2021, 23:23Koja li si ti kategorijaM0starskiRambo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 20:11Dobro vece luzeri, klosari, virgini, neradnici i noliferi. Sta se radi osim sto se smrdi u krevetu i posjedava za racunarom 24/7.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Svaka mu onda čast kad je uletio u tvoju kategoriju.Sky9 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 23:24Kategorija glup ko 3 ku.rca.RollingPaper je napisao/la: ↑23 mar 2021, 23:23Koja li si ti kategorijaM0starskiRambo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 20:11Dobro vece luzeri, klosari, virgini, neradnici i noliferi. Sta se radi osim sto se smrdi u krevetu i posjedava za racunarom 24/7.![]()
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- FKS -
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pazi vukote dijareje. Sigurno su ti ljudi mnogo puta u životu rekli da si naporan i da im se skineš s ku.rca...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
E gledaj ti bogalja sve im ****york je napisao/la: ↑23 mar 2021, 19:53Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 18:53A to su uglavnom ovi sto im je klub u rasulu i ljudi sto se stide svoje sredine i porijekla, npr forumas Baader je pisao na temi Man. Utd dok su komsije bile druga liga njegov lokalni ga nije zanimao a takvih izroda i prilivoda imas u svacijim redovima sto bi rekli stari ljudi prodali se kao Juda no prije jedno godinu i nesto jedna pa mogu reci slobodno idiotkinja napisa knjigu o Liverpoolu i napravila promociju, puna sala navijaca "zrinjskog" i "veleza" to je ta neka gradska krema sto ju je sramota otici na stadion i glavna fora im je kao sta cu nase amatere gledat i sl. Znamo mi svi da nam je nogomet u kur... ali i klubovi bi bili bolji da imaju masovniju posjetu i da svako kolo se prodaje od 5 do 10 tisuca ulaznica po utakmici ali nas narod je ionako naopak i sve sto dolazi sa zapada je bolje i IN.Schlager je napisao/la: ↑23 mar 2021, 18:23Nakon moje teze da su navijaci Veleza najveci shupci na forumu,jer bi bastinili sve moguce i nemoguce,i petokraku,i ljiljan,i Tita bratstvo jedinstvo,i Hujku,i sve ostalo...
Izvinjavam se..nisu oni najveci...Najveci shupci su ovi (a nazalost,cini mi se da su vecina na forumu)...Ovi sto se loze na engleski Premiership....nasa djeca,nasa krv,nebitno,muslimanska,srpska,hrvatska....koji su u nekom fazonu da je sve iz bjelog svijeta jedno 50 hiljada puta vrijednije od nas....Koji za Arsenal hebeni govore "MI"
...koji nisu svjesni da je za navijaca Arsenala,isto pas ili on,koji ima predugacko prezime i zavrsava na ic....Evo danima citam koliko takvi jadnici medju nama traze opravdanje ovom Totenhamu..."Pa potcijenili su Dinamo....pa ovo,pa ono"....Tuzno bas...Znaci,izvinjenje navijacima Veleza,nisu najveci shupci....Veci shupak od vas je sve ijedan od ovih što piše na engloskoj ligi,i kojima se jos uvijek u glavi nije slozilo kako to da njihov Totenham (ne da navijaju za njega,vec iz lige koje nije s ovoga svijeta=....kako nije pobjedio neke seljake iz Zagreba jedno 18-0 u ove dve utakmice...samo citam i ne vjerujem
![]()
![]()
Da mi je znat šta je gospođa/ica pisala u knjizi![]()
Svak ima pravo navijati za koga hoće, ali meni ovo tako djeluje usiljeno, pomodarski, fejk...
Njima smo vjerovatno mi cudni, što cemo prije gledat široki- tuzla, nego real-barcelona.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da im on pomaže ne bi imali ovakav prijelazni rok.
Mladen Krstajić nije više u Radniku ako se ne varam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.