Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Generalno meni su smijesni ponekad ovi moji pitari.
Ako ne dominiras trenutno,daj sve smjenjuj, katastrofa, sve propada...
Svi bi pare od transfera sjuzili na nova pojacanja, a za sve ostalo neka Nam trehne opet lovu...
Mi idemo odlicnim putem uvodjenja mladih igraca i tako ce biti u buducnosti,Kovacevic ( istina transfer za njega je vec dogovoren),Pidro, Đokanovic, Varesanovica, Ramic, Besic...
To je zalog za budućnost i tako vjerovatno i Nam razmislja...
Kupovina i dovodjenje mladih igraca poput Milosevica iz Zvijezde uz dovodjenje jednog ili dva iskusnija fudbalera je smjernica kojom klub koraca...
Mozemo mi zeljeti i Matavza i Vukusica,ali kada ove mlade budes prodavao po duplo ili troduplo vecoj cijeni od trenutne prodaje onda o takvim igracima mozes razmisljati.
Lako je traziti neke kapitalce,ali pitali se ko kakvu korist ima Nam od toga ???
Moze li covjek bilo sta izvuci kao sto bi svako normalan to htio.
To se niko od mojih pitara ne pita, vec samo daj,daj,dovodi.
Svi bi pare od transfera sjuzili na nova pojacanja, a za sve ostalo neka Nam trehne opet lovu...
Mi idemo odlicnim putem uvodjenja mladih igraca i tako ce biti u buducnosti,Kovacevic ( istina transfer za njega je vec dogovoren),Pidro, Đokanovic, Varesanovica, Ramic, Besic...
Kupovina i dovodjenje mladih igraca poput Milosevica iz Zvijezde uz dovodjenje jednog ili dva iskusnija fudbalera je smjernica kojom klub koraca...
Mozemo mi zeljeti i Matavza i Vukusica,ali kada ove mlade budes prodavao po duplo ili troduplo vecoj cijeni od trenutne prodaje onda o takvim igracima mozes razmisljati.
Lako je traziti neke kapitalce,ali pitali se ko kakvu korist ima Nam od toga ???
- Shategabri
- Kontakt:
A vraća se Dizdarević i imaš Kanurića. Odlično.Vanja8 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 11:42Generalno meni su smijesni ponekad ovi moji pitari.
Naš je problem najviše kad je ofanzivni dio u pitanju. Mislim i na igrače iz naše akademije.
Nekako taj profil slabo uspjeva. Dobro bilo je, Hadžić, Čataković, ali odlepršaše brzo.
Niko se od pitara svakako ne pita, bar ne od ovih forumskih. I to je dobro.
Koševo Zapad
Bit ce zanimljiva liga kada vam potpise taj supergigamega napadac i kad se nama Osim vrati.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Kazem bice jedan ili dva igraca koji ce popunjavati te pukotine, naravno iskusnija, ali ce se teziti mladim gracima zbog čega je Cioffi i doveden.Shategabri je napisao/la: ↑23 mar 2021, 11:46A vraća se Dizdarević i imaš Kanurića. Odlično.Vanja8 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 11:42Generalno meni su smijesni ponekad ovi moji pitari.
Naš je problem najviše kad je ofanzivni dio u pitanju. Mislim i na igrače iz naše akademije.
Nekako taj profil slabo uspjeva. Dobro bilo je, Hadžić, Čataković, ali odlepršaše brzo.
Niko se od pitara svakako ne pita, bar ne od ovih forumskih. I to je dobro.
Probajte i Stilketa vratiti, tu vam je titula zgarantovana

Vidjeces kad je Cmiljara sakrije ubicama, ima da citav Ajndhoven place za njim.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- forza_juve
- Kontakt:
U našoj ligi zaboravit to tempiranje forme, prvo ekipe su u 5 deka gdje svako može svakoga dobiti. Druga stvar imaš dugu pauzu tako da i to mačku o rep jer čim uletiš u tu neku formu slijedi pauza od par mjeseci. Treće ti da tempiraš neku formu moraš ovamo pobjeđivati na mišiće, da to izgleda jalovo ali ipak pobjeda a ne prosipati bodove, jer Boga mu tempiramo formu pa bolje sada izgubiti nego poslije dok tempiraš tu formu i da je tempiraš pitanje je da li ćeš pobijediti jer držim se stavke jedan da su ekipe u 5 deka. Eto taj famozni Juventus ko fol tempiraš formu za mart pa popuši od Lyona, Ajaxa, Porta i šta ja znam već.
Kakvo crno tempiranje forme jer ne znaš ni šta te čeka na polusezoni ili na kraju sezone. Eto željo ko fol popušio od Krupe ili Olimpika radi tempiranja forme, zar nije logično zgaziti ih pa poslije ćeš vidjet. Popušili su jer imaju lošu ekipu i dešavanja unutar iste ,Sarajevo je izgubilo bodove jer imaju taj momenat loše forme a ne zbog nekog tempiranja forme gdje ti je Krupa vršila presing i mogla hladno odnijeti bod.
Imaš najdužu pauzu i ti kada počne sezona ko fol tempiraš formu a na pauzi hladi yaya
Kakvo crno tempiranje forme jer ne znaš ni šta te čeka na polusezoni ili na kraju sezone. Eto željo ko fol popušio od Krupe ili Olimpika radi tempiranja forme, zar nije logično zgaziti ih pa poslije ćeš vidjet. Popušili su jer imaju lošu ekipu i dešavanja unutar iste ,Sarajevo je izgubilo bodove jer imaju taj momenat loše forme a ne zbog nekog tempiranja forme gdje ti je Krupa vršila presing i mogla hladno odnijeti bod.
Imaš najdužu pauzu i ti kada počne sezona ko fol tempiraš formu a na pauzi hladi yaya
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nadoćemo do Evrope. Nek mognu 60 min da ne izdahnu i dostaforza_juve je napisao/la: ↑23 mar 2021, 11:58U našoj ligi zaboravit to tempiranje forme, prvo ekipe su u 5 deka gdje svako može svakoga dobiti. Druga stvar imaš dugu pauzu tako da i to mačku o rep jer čim uletiš u tu neku formu slijedi pauza od par mjeseci. Treće ti da tempiraš neku formu moraš ovamo pobjeđivati na mišiće, da to izgleda jalovo ali ipak pobjeda a ne prosipati bodove, jer Boga mu tempiramo formu pa bolje sada izgubiti nego poslije dok tempiraš tu formu i da je tempiraš pitanje je da li ćeš pobijediti jer držim se stavke jedan da su ekipe u 5 deka. Eto taj famozni Juventus ko fol tempiraš formu za mart pa popuši od Lyona, Ajaxa, Porta i šta ja znam već.

Koševo Zapad
- forza_juve
- Kontakt:
Pa vraćanje stare garde iz tamo neke x lige možemo turistički u Evropu. Taj povratnik da digne formu na kraju krajeva on ode opet i eto te opet na početku jer je bitno samo izboriti Evropu a ostalo manje više. Daj da se preživi iduća sezona od Evrope i ajmo Jovo na novo.Shategabri je napisao/la: ↑23 mar 2021, 11:59Ma nadoćemo do Evrope. Nek mognu 60 min da ne izdahnu i dostaforza_juve je napisao/la: ↑23 mar 2021, 11:58U našoj ligi zaboravit to tempiranje forme, prvo ekipe su u 5 deka gdje svako može svakoga dobiti. Druga stvar imaš dugu pauzu tako da i to mačku o rep jer čim uletiš u tu neku formu slijedi pauza od par mjeseci. Treće ti da tempiraš neku formu moraš ovamo pobjeđivati na mišiće, da to izgleda jalovo ali ipak pobjeda a ne prosipati bodove, jer Boga mu tempiramo formu pa bolje sada izgubiti nego poslije dok tempiraš tu formu i da je tempiraš pitanje je da li ćeš pobijediti jer držim se stavke jedan da su ekipe u 5 deka. Eto taj famozni Juventus ko fol tempiraš formu za mart pa popuši od Lyona, Ajaxa, Porta i šta ja znam već.
Imaš najdužu pauzu i ti kada počne sezona ko fol tempiraš formu a na pauzi hladi yaya![]()
Bolje malo kiksati ali gurati omladince zajedno sa par iskusnih lisaca i onda možeš očekivati nešto i od prodaje, ovako daj platu TSS a škripi na x drugih pozicija ili daj ti vrati Štilića pa ćemo nešto smisliti kada ne mogne više
❤️1946❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
De ti nama malo Velež ili željkana analiziraj, da pročitam šta pozitino.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 10:13hehehe, ja samo komentarišem ono što vidim i čujem. Da posjedujem dovoljno znanja i iskustva,unaprijed bi znao rješenja i probleme, to je razlika između profesionalca i anonimusa poput mene. Instant rješenja zadatim problemima.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 09:36Treba dovest Feđu da to malo posloži.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 08:56Tino Sušić je flopčina velika za pare koje ga Emir plaća.
Tino je klasa nema šta, ali ja vjerujem da kad bi Zidane obuko dres Reala i on bi bio klasa na terenu.
Ali klasa i tehnika je nešto nemjerljivo, ono što se može mjeriti su trka, golovi, asistencije, ključni pasovi od kojih Tino ništa ne radi.
Sve u svemu, El Hadžoni vas je dobro povalio.
Da ne spominjem kako je kretenčina Emir poslao Dizdarevića u Kakanj da grije klupu. Ekspres debil.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Izvinjavam se pitarskim forumašima što im nisam čestitao 21. mart. 

SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 09:36Treba dovest Feđu da to malo posloži.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 08:56Tino Sušić je flopčina velika za pare koje ga Emir plaća.
Tino je klasa nema šta, ali ja vjerujem da kad bi Zidane obuko dres Reala i on bi bio klasa na terenu.
Ali klasa i tehnika je nešto nemjerljivo, ono što se može mjeriti su trka, golovi, asistencije, ključni pasovi od kojih Tino ništa ne radi.
Sve u svemu, El Hadžoni vas je dobro povalio.
Da ne spominjem kako je kretenčina Emir poslao Dizdarevića u Kakanj da grije klupu. Ekspres debil.

svaka cast na potpisu, potpisujem

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ti si stvarno bolestan momak.VelezovoDijete je napisao/la: ↑23 mar 2021, 14:05Izvinjavam se pitarskim forumašima što im nisam čestitao 21. mart.![]()
Lukendić i "šuplje" priče! 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Kao sto sam rekao, naredna tekma Sarajevu je MUST WIN. Ukoliko izgube, mogu se pozdraviti sa titulom. Ukoliko pobjede, titula je 99% njihova.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
A ako bude neriješeno ?nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 mar 2021, 16:59Kao sto sam rekao, naredna tekma Sarajevu je MUST WIN. Ukoliko izgube, mogu se pozdraviti sa titulom. Ukoliko pobjede, titula je 99% njihova.

-
- Kontakt:
Igrate sa direktnim konkurentom, ukoliko izgubite price vam na 2 boda a vama nakon toga slijedi jedno od 2 najteza gostovanja u ligi. Voda ce vam biti u usima. Ukoliko dobijete idete opet na 8 bodova i msm da kolooo god budete losi toliko bodova necete prosuti. X ne pase posebno ni vama ni njima. Sad je jos 10 finala do kraja svakom timu, svaki bod koji se osvoji ili izgubi ima trostruku tezinu. Kako god navijacu za vas, al po igri do sada prilazanoj u ova 4 kola niste favoriti protiv Sirokogfks74 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 17:02A ako bude neriješeno ? :rol: Ništa se neće znati do kraja.nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 mar 2021, 16:59Kao sto sam rekao, naredna tekma Sarajevu je MUST WIN. Ukoliko izgube, mogu se pozdraviti sa titulom. Ukoliko pobjede, titula je 99% njihova.
All-Time First Yugoslav League table
Nakon moje teze da su navijaci Veleza najveci shupci na forumu,jer bi bastinili sve moguce i nemoguce,i petokraku,i ljiljan,i Tita bratstvo jedinstvo,i Hujku,i sve ostalo...
Izvinjavam se..nisu oni najveci...Najveci shupci su ovi (a nazalost,cini mi se da su vecina na forumu)
...Ovi sto se loze na engleski Premiership....nasa djeca,nasa krv,nebitno,muslimanska,srpska,hrvatska....koji su u nekom fazonu da je sve iz bjelog svijeta jedno 50 hiljada puta vrijednije od nas....Koji za Arsenal hebeni govore "MI"
...koji nisu svjesni da je za navijaca Arsenala,isto pas ili on,koji ima predugacko prezime i zavrsava na ic....Evo danima citam koliko takvi jadnici medju nama traze opravdanje ovom Totenhamu..."Pa potcijenili su Dinamo....pa ovo,pa ono"....Tuzno bas...Znaci,izvinjenje navijacima Veleza,nisu najveci shupci....Veci shupak od vas je sve ijedan od ovih što piše na engloskoj ligi,i kojima se jos uvijek u glavi nije slozilo kako to da njihov Totenham (ne da navijaju za njega,vec iz lige koje nije s ovoga svijeta=....kako nije pobjedio neke seljake iz Zagreba jedno 18-0 u ove dve utakmice...samo citam i ne vjerujem 
Izvinjavam se..nisu oni najveci...Najveci shupci su ovi (a nazalost,cini mi se da su vecina na forumu)

- Antipolitika3
- Kontakt:
A to su uglavnom ovi sto im je klub u rasulu i ljudi sto se stide svoje sredine i porijekla, npr forumas Baader je pisao na temi Man. Utd dok su komsije bile druga liga njegov lokalni ga nije zanimao a takvih izroda i prilivoda imas u svacijim redovima sto bi rekli stari ljudi prodali se kao Juda no prije jedno godinu i nesto jedna pa mogu reci slobodno idiotkinja napisa knjigu o Liverpoolu i napravila promociju, puna sala navijaca "zrinjskog" i "veleza" to je ta neka gradska krema sto ju je sramota otici na stadion i glavna fora im je kao sta cu nase amatere gledat i sl. Znamo mi svi da nam je nogomet u kur... ali i klubovi bi bili bolji da imaju masovniju posjetu i da svako kolo se prodaje od 5 do 10 tisuca ulaznica po utakmici ali nas narod je ionako naopak i sve sto dolazi sa zapada je bolje i IN.Schlager je napisao/la: ↑23 mar 2021, 18:23Nakon moje teze da su navijaci Veleza najveci shupci na forumu,jer bi bastinili sve moguce i nemoguce,i petokraku,i ljiljan,i Tita bratstvo jedinstvo,i Hujku,i sve ostalo...
Izvinjavam se..nisu oni najveci...Najveci shupci su ovi (a nazalost,cini mi se da su vecina na forumu)...Ovi sto se loze na engleski Premiership....nasa djeca,nasa krv,nebitno,muslimanska,srpska,hrvatska....koji su u nekom fazonu da je sve iz bjelog svijeta jedno 50 hiljada puta vrijednije od nas....Koji za Arsenal hebeni govore "MI"
...koji nisu svjesni da je za navijaca Arsenala,isto pas ili on,koji ima predugacko prezime i zavrsava na ic....Evo danima citam koliko takvi jadnici medju nama traze opravdanje ovom Totenhamu..."Pa potcijenili su Dinamo....pa ovo,pa ono"....Tuzno bas...Znaci,izvinjenje navijacima Veleza,nisu najveci shupci....Veci shupak od vas je sve ijedan od ovih što piše na engloskoj ligi,i kojima se jos uvijek u glavi nije slozilo kako to da njihov Totenham (ne da navijaju za njega,vec iz lige koje nije s ovoga svijeta=....kako nije pobjedio neke seljake iz Zagreba jedno 18-0 u ove dve utakmice...samo citam i ne vjerujem
![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ovi su najstrasniji . Gori su od kompleksasa koji navijaju za klubove iz drugih gradova. Glorihanteri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.