FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne bih ja to tako dijelio,svi igraju napad i svi igraju odbranu,ne mozes samo kriviti lupam stopere za onaj gol protiv Olimpika kad ti je bas igrac iz napada napravio kontru za Olimpik.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Bice Zeljo opet sampion!
-
- Kontakt:
Kada se trenira, imas trener koji rade sa odbanom i one koji rade sa napadom. U svakom normalnom klubu. Nije primaran posao bekova i halfova da zabiju vec da odbrane jeli tako? I oni prime 0.7 golova po utakmici do sada. A oni kojima je primarni posao da rade na golovoma u pet tekmi zabiju jedan. Sta vise, ako uzmemo da smo i taj jedan dali iz penala nakon faula nad bekom ispade sa nasi u špicu i polispicu iz igre nisu dali gol 5 utakmica ili 450 minuta. Zato sam reagovao, mogi bez mjere sapunjaju bekove, halfove i golmane koji u principu rade svoj posao. Oni su jedini dio tima koji trenutno radi posao.
Ajmo ovako - zamislimo da su Stevanovic ili Sehic pet puta pustili covjeka da izbjegne ofsajd i da smo pimili golove? ili da su tako grijesili halfovi? Kao sto je Zec za samo za 25 minuta bio u ofsajdu u PET PUTA (to ni amateri sa pivskim stomakom sebi ne mogu da dozvole, uz duzno postovanje njegovoj karijeri). Sta bi ljudi tek tada pisali o odbrani? Hocu da kazem slejdece - treba covjek biti posten i relano gledat na stvari. Naravno da i napad mora da brani gol i da odbana mora da napada. Ali, u Zelji se u ovih 5 tekmi jasno vidi gdje je problem i ko zaradjuje platu, a ko ne. Pare ne bih dao za nove bekove i halfove, vec prvo i prije svega za brze napadace i iste takve poluspiceve. U ovoj tankoj ligi mora se prije svega zabijati!
Ajmo ovako - zamislimo da su Stevanovic ili Sehic pet puta pustili covjeka da izbjegne ofsajd i da smo pimili golove? ili da su tako grijesili halfovi? Kao sto je Zec za samo za 25 minuta bio u ofsajdu u PET PUTA (to ni amateri sa pivskim stomakom sebi ne mogu da dozvole, uz duzno postovanje njegovoj karijeri). Sta bi ljudi tek tada pisali o odbrani? Hocu da kazem slejdece - treba covjek biti posten i relano gledat na stvari. Naravno da i napad mora da brani gol i da odbana mora da napada. Ali, u Zelji se u ovih 5 tekmi jasno vidi gdje je problem i ko zaradjuje platu, a ko ne. Pare ne bih dao za nove bekove i halfove, vec prvo i prije svega za brze napadace i iste takve poluspiceve. U ovoj tankoj ligi mora se prije svega zabijati!
Ma znam ja sta ti psies,ne kazem da pojma nemas o cemu pises ali nekako je to bilo prije ,sada svih 11 igraca igra i gore i dole odnosno i naprijed i nazad,ima tu istine ali imas okolnosti npr koliko vezni pogrijesi ili pusti giraca ,eto ti primjer protiv Olimpika,Mujezin bukvalno poklanja loptu dok nismo psotavljeni i nema tu pomoci..ja sam uvijek za to da se gleda ekipa kao cjelina ,sad naravno neko nosi vise odgovornosti a neko manje i tu se slazem svakako.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Velika greska sto nismo uzeli Dofua iz Tuzle Sitija, a nama je prvo nudjen. Odlican igrac.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- MocMahale444
E ne znam ozbiljno, ovdje neki forumasi kao da rade za savez pa ignorisu da komentarisu kako i koliko smo pokradeni.
Samo se svadjate ko levati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sta znam jbg kod nas je pritisak velik cak i prevelik kako kod nas tako i kod pitara...ima milion primjera od bilbije pa nadalje.
Mislom da je Tomic jednom reko kad je imao tri katasrofalna poraza sa Zrinskim , sloboda ih otrrsla 4/5:0 itd...kaze dosli svi "glavu gore idemo dalje" ...sabrali se i osvojili.
Kod nas bi cirkus nasto radi tog jednog a kamol tri...Tesko je sudit o igracima drugih ekipa..nije zeljo za svakoga
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
ne rade za savez, ali misle da trebamo toliko dobri biti da nas sudije ne mogu zakinuti, npr. da spucamo olimpicu 4 gola u prvih 15 min utakmice i onda se sprdamo, dodajemo, za publiku (kod malih ekrana), seva kod korner zastavice, da budemo barselona itd... eh pa moglo je to nekad, danas bas i ne moze...MocMahale444 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 00:28E ne znam ozbiljno, ovdje neki forumasi kao da rade za savez pa ignorisu da komentarisu kako i koliko smo pokradeni.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Yebiga nije divljak iz pete lige kao Farias da pristane na 7 stoja. Mali igrao u Velez Sarsfieldu,Chapecoenseu,B ekipi Villareala i po Chileu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Maca nam pojela bodove
-
- Kontakt:
Sretan rođendan Dželi Muharemoviću, Vladi Čapljiću i Dženisu Beganoviću.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Koliko ce nam Ikić dobiti utakmica jer mislim da mu je dao direktan crveni?
Evo nekoliko dana na ovu temu raspravljam sa svojim prijateljima. Ja se ne slažem s ovim, a postoji nekoliko razloga.zeljodogroba je napisao/la: ↑23 mar 2021, 10:30ne rade za savez, ali misle da trebamo toliko dobri biti da nas sudije ne mogu zakinuti, npr. da spucamo olimpicu 4 gola u prvih 15 min utakmice i onda se sprdamo, dodajemo, za publiku (kod malih ekrana), seva kod korner zastavice, da budemo barselona itd... eh pa moglo je to nekad, danas bas i ne moze...MocMahale444 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 00:28E ne znam ozbiljno, ovdje neki forumasi kao da rade za savez pa ignorisu da komentarisu kako i koliko smo pokradeni.
Prvi je što je to suludo. Razumijem ja sve, i ja sam se kao mladi sportista borio da pogodim, svejedno šta sudija sudi. Ali halo, je li mi pričamo ovdje o sportu ili nečemu drugom? Daj onda da sklonimo sudiju skroz, pa neka se igrači dogovaraju sami na terenu, nek sami traže faulove. Mislim da će biti poštenije nego ovako.
Drugi razlog je što mi više nismo mali klub sa periferije koji se bori za svoje mjesto pod sunce među močnijim klubovima iz Beograda i Zagreba. Sada bi mi trebali da ovdje budemo glavni. Zamisli da direktor Reala pročita na navijačkom forumu da treba Real da igra protiv sudija?! I to protiv Huesce. Pa ja mislim da bi se morali sastati i kralj Španije i Parlament i krizni štab, zaustavi pandemiju zaustavi sve, halo ba, da Real mora igrati protiv sudija? O čemu pričamo? Angela Markel bi morala podnijeti ostavku kad bi neko spomenuo da Bayern mora zabiti 4 gola u prvih 15 minuta da ga ne bi sudije jbvli. Mi to prihvatamo kao normalno, jbto sudija je protivnik, trebamo igrati i protiv njega?! Savez je protiv nas, jbto trebamo i protiv toga. Pa Bayern bi pokleko, a ne Željo. Uzmu nam titulu, mi šutimo. Uzmu nam bodove, mi šutimo i još pričamo da je to tako. Meni nije to normalno i tamam da nismo prešli centar, ako nas je sudija zakino, prvo sudija je na tapetu, pa onda naša ekipa.
Treći razlog je što, na stranu eto što nas kradu, nego što poklanjaju drugima. Sarajevu poklonjena pobjeda protiv Krupe. Poklonjen im remi protiv nas. Tuzla City nas prelazi na tabeli, ljudi direktno protiv nas klepili 4-6 bodova na sudijsku krađu. Osim Širokog, niko u ova četiri kola ne igra ništa posebno. Kad na to utiče sudija to ti pravi razliku. Evo samo da uzmemo što su nama otkinuli, mi bismo već sad bili najozbiljniji kandidat za titulu i svi bismo pričali "svaka čast Amaru kako je spremio ekipu".
Hajmo malo samopoštovanja.
Četvrti razlog, što me ovo strašno boli, su povrede. Ako Alispahić ili Štilić slabo odigraju, mi ćemo se iznervirati par dana i to je to, do sljedeće utakmice. Ako sudija pusti da pitari mlate Juričića ili tuzlaci Mujezinovića i Šabana, toj djeci ode karijera. Zamisli da protivnik zna da te može opaliti kako hoće bez kazne. Mene je zabolilo na TV kad gledam kad je onaj Šabana spuco u potkoljenicu u 16 nakon onog šuta. I nikom ništa. Hajde zamislite sebe u toj ulozi, boli i fizički i emotivno. Udarac kramponima u koljeno, hajde zamislite na sebi. Ne boli kad gledaš na TV, a to boli igrače po nekoliko dana, možda i sedmica i mjeseci. Karijera, halo ba, karijera se gubi, zato što je sudija uzeo 500 maraka. Zdravlje se gubi. Ti uložio čitav život u to, on to poništi za sekund.
- lijevapolutka
- Kontakt:
@fczeljo u pravu si 100%
evo prvi ja, juce sam se ismijavao da nam je cilj do kraja sezone zabiti gol. kad skontas dali smo 2 gola koja su nam poništena a koja bi nam donijela 6 bodova i dijelili bi drugo mjesto sa širokim, bez obzira na očajnu igru. isto tako, kad su zrinjskom svirali nepostojeći penal, bez obzira na našu očajnu igru, mi bi smo bili prvaci da je zrinjski regularno igrao
evo prvi ja, juce sam se ismijavao da nam je cilj do kraja sezone zabiti gol. kad skontas dali smo 2 gola koja su nam poništena a koja bi nam donijela 6 bodova i dijelili bi drugo mjesto sa širokim, bez obzira na očajnu igru. isto tako, kad su zrinjskom svirali nepostojeći penal, bez obzira na našu očajnu igru, mi bi smo bili prvaci da je zrinjski regularno igrao
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Naravno da je dečko u pravu. Olahko se zaboravilo ovo kasapljenje i neopravdano se prebacila pljuvačina na SŠ i ekipu. Bez obzira što mi stvarno ne igramo dovoljno dobro i hrabro/okomito.
Željezničar za život cijeli!
19.09.2020.g. Stradion Grbavica Željezničar - Krupa 0:1
12.12.2020.g. Krupa na Vrbasu Krupa - Željezničar 2:1
Krupa je ubjedljivo zadnja na tabeli sa 14 bodova, od toga 6 protiv velikog Želje.
Za promjenu bilo bi dobro da njih podžehkad pobijedimo.
12.12.2020.g. Krupa na Vrbasu Krupa - Željezničar 2:1
Krupa je ubjedljivo zadnja na tabeli sa 14 bodova, od toga 6 protiv velikog Želje.
Za promjenu bilo bi dobro da njih podžehkad pobijedimo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, Hamagara, Hrammm1921, Napaceni87, ristagrad, tiagofaria25 i 74 gosta.