ja prije par godina na fifi 7 jarana odero 12:0sikirica je napisao/la:E jbg,danas sam sve utakmice na PES-u izgubio od jarana.![]()
Ne ide me danas nikako,ali me Dzeko spasava.
90 minuta ja vodio 9-0

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja prije par godina na fifi 7 jarana odero 12:0sikirica je napisao/la:E jbg,danas sam sve utakmice na PES-u izgubio od jarana.![]()
Opa Liga prvaka... Ova noć bi čak mogla biti i zanimljiva... Imam i neki listić kladionice napravljen od kože švicarske kratkozube žabe...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovo me pravo nasmijalo
Bliži se noć, a ovdje su noći vrlo mračne jer je noć. Nema sunca i onda je mrak,
a kada je mrak onda se ništa ne vidi.![]()
Sada nemam vremena, a nemam ni dozvolu da pravim prenociste od 20-30 soba, restoran, parking.![]()
Ako nemate nož, vratite se kući i uzmite ga i ponovo se vratite u divljinu da preživite
Ma i ja pobjedujem,ali me danas nikako ne ide.Jbg,dode i taj danUnica_Liverpool_ je napisao/la:ja prije par godina na fifi 7 jarana odero 12:0sikirica je napisao/la:E jbg,danas sam sve utakmice na PES-u izgubio od jarana.![]()
90 minuta ja vodio 9-0![]()
Kojeg PES-a igras ?sikirica je napisao/la:E jbg,danas sam sve utakmice na PES-u izgubio od jarana.![]()
Admir_Sa je napisao/la:Imal ko da ovde skida sihre i suhve sa posebnim osvrtom na skidanje istih sa peha na kladionici? neka se javi na pp
ma nije cijna bitna, kad mogu davati pare za vile po hercegovini, mogu vala odvojiti i hodzi za nove zimske gume i pun rezervar na ininoj pumpi za audija sedmicuhodža je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Imal ko da ovde skida sihre i suhve sa posebnim osvrtom na skidanje istih sa peha na kladionici? neka se javi na pp
![]()
![]()
nisam skup, majke mi
ne zaboravi da popijes mleko pre spavanjalegenda reala je napisao/la:odo i ja ,vidimo se sutra ,a vi se držite![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.