FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Jasko bi nesto i halalio ali ovaj nema sanse, i pazi sta ti kazem kad stanemo na noge i krenemo bar malo zdravim putem (ako se nekada uopste to desi),on ce doci da trazi te svoje pare,evo glavu na panj ako ne bude tako ::D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa tu se trazi rjesenje. Ne znam zasto se misli da ce on tako lezerno halaliti to sve i da nikad nece traziti. Pa ni Jasko. Njemu nek iole krene slabije posao logicno da nece halaliti i da ce traziti svoje jer to nije u pitanju hiljadu, dvije. Sve sto ima na papiru moras ispostovati. Bolje dogovorom na rate nego blokadom za godinu, dvije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sad se vracamo dvije godine unazad ,zasto se trazila smijena Misimovica ako nije bilo plana ili vizije da klub se digne na bolji nivo.Onda ispade hajmo ga smijeniti nema veze sta ce se desavati dalje.
Ti famozni dugovi ,ko se zaduzuje u ime kluba ?
Ti famozni dugovi ,ko se zaduzuje u ime kluba ?
Upravni odbor. Samo mislim da su za vece kredite, hipoteke potrebne dozvole Skupstine, a manji krediti, pozajmice i to ide preko UO.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovi nasi upravni odbori lako se zaduze , a još lakse dizu sidro kada treba vratiti nekome nesto.Super je bilo kad se Dzeko proda i ja sam mogao biti predsjednik kluba ,ali hocemo predsjednika koji ce nabaviti novac bez da moli Boga da se neki nas igrac proda u Evropi i mi hajrujemo koju marku.
Amar ili bilo ko treba traziti svoj novac,ali treba neki red uvesti ,neku odgovornost ljudi u upravnom odboru.Neka se prave ugovori kada se zaduzujes kod nekoga ,da ne bude poslije jeste ili nije,mislim na dugove tipa Amar ili Badzak.
To je nasa realnost i vrtimo se godinama u krug.
Interesantno kako ljudi opcenito mjenjaju misljenje, iz sedmice u sedmicu, kako vjetar puse. Mislim da sam bio jedan od rijetkih navijaca Zeljeznicara na ovome forumu koji je prije nekoliko godina bio protiv Amara Osima za selektora BiH reprezentacije. Ljudi su me pljuvali govorili da sam pitar i slicno. Cak svi ti novinari koji sad pametuju, ta domaca struka, su bili za. Ali vazno je sada vaziti i mudrovati preko twittera. Wow, twitter how fancy and advanced. Ali najjadnije je ovo ruganje football football od vlastitih navijaca, jer smo stvarno igrali fudbal prosle sezone kao ne znam kad zadnji put. Bas smo igrali fudbal, dva puta pobjedili Sarajevo i to ih bas pobjedili, bili na -3 boda ili koliko vec, 11 kola do kraja sezone, kad se odlucilo nelogicnim potezom da se prvenstvo okonca. To se sve tako lahko zaboravi, cak i pojedini jadnici i tada su jedva cekali kiks samo da mogu da blate trenera. Ova sezona jednostavno se dosta stvari desilo, mozemo X stvari nabrojati sto su isle protiv nas od korone u ekipi, do prodaje sadikovica, do smrt predsjednika, do nelogicnih odluka sudije zadnji nekoliko kola, sve to utice. Normalno da je i Amar imao losih odluka, normalno, ali daj te brate neke realnije analize.
Sve im je to statut omogucio. Nemaju nikakvu obavezu. Ti sad da kazes nekom od njih: "Sto ne doprinosis financijski svojim novcem ili preko nekog sponzora na mjesecnom nivou?", imali bi izgovor da u statutu ne pise da im je to obaveza nit uvjet da sjede tu. Statut vezan za UO ne valja i to se ne mijenja. Pokusavati sad promijeniti i stavljati neke uvjete ne znam koliko je pametno kad nece niko ni bez uvjeta ikakvih da udje, prijavi se, javi.TMmanija2012 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 17:56Ovi nasi upravni odbori lako se zaduze , a još lakse dizu sidro kada treba vratiti nekome nesto.Super je bilo kad se Dzeko proda i ja sam mogao biti predsjednik kluba ,ali hocemo predsjednika koji ce nabaviti novac bez da moli Boga da se neki nas igrac proda u Evropi i mi hajrujemo koju marku.
Amar ili bilo ko treba traziti svoj novac,ali treba neki red uvesti ,neku odgovornost ljudi u upravnom odboru.Neka se prave ugovori kada se zaduzujes kod nekoga ,da ne bude poslije jeste ili nije,mislim na dugove tipa Amar ili Badzak.
To je nasa realnost i vrtimo se godinama u krug.
-
- Kontakt:
Svi uredno vratiše svoje samo je Amarovo problem. Kada bi ljudi znali ko je i na koji način vraćao svoje preko Želje ne bi vjerovali.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Pa evo u klubu je preko dvije godine. Sto nije naplatio svoje pare? Sta ceka? Kada se vratio sa sobom je doveo i ekipu. Zasto mu ekipa nije vratila dugove? Sutra ce opet neko drugi biti pod teretom da Amaru vrati pare. Sto nije napravio rezultat u evropi, sto nisu nasli kakvog jaceg sponzora, napravili par jacih transfera i naplatio to sto potrazuje, nego je klub jos vise zavalio. Amar nam je omca oko vrata i klatimo se vec dugo vremena na toj omci..
Pročepit će negdje.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sada uzim lopatom, a kada ode iz kluba tražiće pare. NIje lud da sada to radi, treba uzeti po ko zna koji put Želju ponovo.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:03Pa evo u klubu je preko dvije godine. Sto nije naplatio svoje pare? Sta ceka? Kada se vratio sa sobom je doveo i ekipu. Zasto mu ekipa nije vratila dugove? Sutra ce opet neko drugi biti pod teretom da Amaru vrati pare. Sto nije napravio rezultat u evropi, sto nisu nasli kakvog jaceg sponzora, napravili par jacih transfera i naplatio to sto potrazuje, nego je klub jos vise zavalio. Amar nam je omca oko vrata i klatimo se vec dugo vremena na toj omci..
Nez stvarno sta zelite da postignete sa ovakvim komentarimaVeteranSA je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:22Sada uzim lopatom, a kada ode iz kluba tražiće pare. NIje lud da sada to radi, treba uzeti po ko zna koji put Želju ponovo.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 mar 2021, 19:03Pa evo u klubu je preko dvije godine. Sto nije naplatio svoje pare? Sta ceka? Kada se vratio sa sobom je doveo i ekipu. Zasto mu ekipa nije vratila dugove? Sutra ce opet neko drugi biti pod teretom da Amaru vrati pare. Sto nije napravio rezultat u evropi, sto nisu nasli kakvog jaceg sponzora, napravili par jacih transfera i naplatio to sto potrazuje, nego je klub jos vise zavalio. Amar nam je omca oko vrata i klatimo se vec dugo vremena na toj omci..
Ma ne ali mislim da nigdje na dunjaluku nema da trener daje pare za plate.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa ima vise para od pola Uprave.

Mislim da se on poceo opasno koristiti kao izgovor za nezainteresovanost ovih ljudi sto mogu voditi klub. Moje misljenje. Neko ocekuje da ode sutra npr. i nikad nista ne trazi. Sto kaze @Mamla danas nigdje ovih "Zeljinih investitora" kad treba napraviti osnovu odnosno dati pare, a ne imati osnovu novcanu pa koristiti. Argumenti da je tesko sa njim su ok i poznati, ali ovakve situacije kad ne zna gdje udara, ima lose rezultate se koriste. 2018. se mogao qurciti jer je imao iza sebe titule i po tome se pamtio. Sad nema cim, a niko se ne javlja nit to koristi.
Moje mišljenje da svako ko posudi pare, da se vrate. Kao što je Miske vratio svoje, ne vidim zašto Amar treba da halali pare
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
APSOLUTNO. I treba i da uzme kamatu od 7% koja je zakonski obavezna ako je potpisan ugovor o posudbi, a mislim da mora biti jer svi znamo šta je bilo kada se posuđivalo bez ugovora.
I ne samo Amar, i Jasko, i svi koji su posudili, i svi kojima smo dužni, igrači kroz plate, Alba, i ostali dobavljači, nema spora.
Mene duša boli jer mi naš stručni štab plaćamo 20k neto mjesečno. A svjedoci smo kako igramo..ili kako neko spomenu 5k Veselom, i ne samo njemu. Bačene pare.
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, kontra, N3R3D, Orvel, Paromlinac i 61 gost.