Sjajna atmosfera preko 500 grobara u hali....evo i snimak
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pa sta si ocekivaoWilly je napisao/la:Đetići su vodili 24:6, a onda malo-pomalo dobili porciju.
jeremija je napisao/la:Vujanić: Radujem se Partizanu
Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Miloš Vujanić obelodanio je da će od 15. januara biti član Partizana MT:S.
Miloš Vujanić se vraća u Srbiju
"Za mene je povratak u Partizan sjajan trenutak. Igraću još dve utakmice za Panionios, zatim se preseliti u Beograd. Volim ovaj tim, iskustvo iz Panioniosa je nemerljivo. Ali, osećam da sam spreman da se vratim u Evroligu i da zaigram Top 16 fazu. Želim ponovo da igram na najvišem nivou. U dobroj sam formi koju ću, nadam se, potvrditi u Partizanu", rekao je Vujanić za grčke medije.
Pretece Savovica jucer, ali steta sto se ne upisa u listu strijelaca..Devil je napisao/la:E jeste mi vi neki navijaci.![]()
Gde je nekolikoza Peru Bozica,od juce rekordera po broju tekmi za Partizan.
Njegov zadatak nije da daje koseve,nego da dize trofeje.neno#4 je napisao/la:Pretece Savovica jucer, ali steta sto se ne upisa u listu strijelaca..Devil je napisao/la:E jeste mi vi neki navijaci.![]()
Ali je prosle godine zakopao Hemofarma dva puta, pa FMP, pa za produzetak protiv Bosne i slicno..Devil je napisao/la:Njegov zadatak nije da daje koseve,nego da dize trofeje.neno#4 je napisao/la:Pretece Savovica jucer, ali steta sto se ne upisa u listu strijelaca..Devil je napisao/la:E jeste mi vi neki navijaci.![]()
![]()
![]()
Pera Bozic profesionalni dizac trofeja.
Bas tako Pera Bozic legenda partizana,nezamenljiv u partizanuDevil je napisao/la:Njegov zadatak nije da daje koseve,nego da dize trofeje.neno#4 je napisao/la:Pretece Savovica jucer, ali steta sto se ne upisa u listu strijelaca..Devil je napisao/la:E jeste mi vi neki navijaci.![]()
![]()
![]()
Pera Bozic profesionalni dizac trofeja.
[/quote]neno#4 je napisao/la:Devil je napisao/la:[
Ali je prosle godine zakopao Hemofarma dva puta, pa FMP, pa za produzetak protiv Bosne i slicno..
Ali ove godine kako se trojka pomjerila evidentno je puno slabiji, u odbrani nije vise onaj stari...
Mislim da je idealno da se povuce iduce godine i ostane pri prvom timu...
Devil ba ti stvarno misliš da ko broji Perine više utakmice i tituleDevil je napisao/la:E jeste mi vi neki navijaci.![]()
Ne bih ja bas upotrijebio rijec dominirat, jer Pera i dominacija ne idu u istu recenicu...ofanziva23 je napisao/la:Devil ba ti stvarno misliš da ko broji Perine više utakmice i tituleDevil je napisao/la:E jeste mi vi neki navijaci.![]()
![]()
,čovek će igrat do penzije,bit kapiten i dominirat. Moraš se složit da je atmosfera na tekmi bila sjajna,veliki broj Grobara,plus što je još osim onog dela bilo dosta Grobara na drugim stranama u Morači uglavnom iz Herceg Novog,Bara,Ulcinja.....
Da bi prije 15. januara dosao Partizan mora uplatiti 20. 000 eura...fera je napisao/la:nacuo sam da to sa vujanicem jos nije gotovo sve, partizan se tek treba dogovoriti sa grcima. al mislim da je najbitnija volja igraca u svemu tome.
ma nije to nista posebno. nisu ni neke velike pare a mislim da im se i ne zuri toliko... koji dan gore dole isto je toneno#4 je napisao/la:Da bi prije 15. januara dosao Partizan mora uplatiti 20. 000 eura...fera je napisao/la:nacuo sam da to sa vujanicem jos nije gotovo sve, partizan se tek treba dogovoriti sa grcima. al mislim da je najbitnija volja igraca u svemu tome.
Vjerovatno ce poslije...
Ali mislim da ima onaj rok do kojeg se moraju prijaviti igraci za TOP 16 to je problemfera je napisao/la:ma nije to nista posebno. nisu ni neke velike pare a mislim da im se i ne zuri toliko... koji dan gore dole isto je toneno#4 je napisao/la:Da bi prije 15. januara dosao Partizan mora uplatiti 20. 000 eura...fera je napisao/la:nacuo sam da to sa vujanicem jos nije gotovo sve, partizan se tek treba dogovoriti sa grcima. al mislim da je najbitnija volja igraca u svemu tome.
Vjerovatno ce poslije...
Jos si mlad i neiskusan ima vremena naucit cesfera je napisao/la:e vidis ja o tome nisam uopste razmisljao
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.