NA ŽALOST IZGLEDA DA SE RADI O NOVO, ILI OBNOVLJENOJ ILI DJELIMIČNO OBNOVLJENOJ POVREDI.
DA MU BOG DA SNAGE DA SVE TO IZDRŽI I DA SE VRATI NA ZELENI TEREN.
Moderator/ica: GracanicaAA
NA ŽALOST IZGLEDA DA SE RADI O NOVO, ILI OBNOVLJENOJ ILI DJELIMIČNO OBNOVLJENOJ POVREDI.
Vjerovatno obnovljena. Znači požurio je sa pripremama. Nadati se najboljem. Valjda sa Rustemom nije ništa ozbiljno. Inače, Rustem je od totalno lošeg postao jako bitan igrač za sredinu. U aprilu se sve odlučuje trebaju nam zdravi igrači. Nadati se da Sarajevo neće podići nivo svoje igre jer i sa njima nam slijedi tri utakmice. Prema dosad prikazanom lošiji su i od Želje.
Moze i Mehidic cini mi se,ali postavlja se pitanje koliko kvalitetnoemir012 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:20Hvala za te informacije, steta za Hasanovica.
Nije to problem dok su spremni Karjasevic i Rustemovic, ali ako se i nekom od njih desi neka povreda - onda vec nastaje problem.
Koliko znam i Moris moze pokriti tu poziciju, a ne znam dal ovaj mladi Dzaferovic moze pomoci...
Sve u svemu - trebalo bi da mozemo izdrzati jos tih 12/13 utakmica i bez njega - nebi trebao biti preveliki problem, - osim u slucaju novih povreda igraca koji igraju na istoj ili slicnoj poziciji.
PRVENSTVENA UTAKMICA PROTIV SARAJEVA JE U OKVIRU 29 KOLA PL.DAKLE 08.05.2021.tcity055 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:21Vjerovatno obnovljena. Znači požurio je sa pripremama. Nadati se najboljem. Valjda sa Rustemom nije ništa ozbiljno. Inače, Rustem je od totalno lošeg postao jako bitan igrač za sredinu. U aprilu se sve odlučuje trebaju nam zdravi igrači. Nadati se da Sarajevo neće podići nivo svoje igre jer i sa njima nam slijedi tri utakmice. Prema dosad prikazanom lošiji su i od Želje.
IMA ,ONAJ JUSUFBEGOVIĆ KOMENTARIŠE .Pozitivanstav je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:39Moze i Mehidic cini mi se,ali postavlja se pitanje koliko kvalitetnoemir012 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:20Hvala za te informacije, steta za Hasanovica.
Nije to problem dok su spremni Karjasevic i Rustemovic, ali ako se i nekom od njih desi neka povreda - onda vec nastaje problem.
Koliko znam i Moris moze pokriti tu poziciju, a ne znam dal ovaj mladi Dzaferovic moze pomoci...
Sve u svemu - trebalo bi da mozemo izdrzati jos tih 12/13 utakmica i bez njega - nebi trebao biti preveliki problem, - osim u slucaju novih povreda igraca koji igraju na istoj ili slicnoj poziciji.
Steta za Hasanovica,ali sta je tu je..
Mirza Varesnovic hvali Tz ,eto.valjda ljudi prepoznaju posten rad.
Zna li neko ima li jos uvijek na Areni ili Hayatu pregled kola?
Pandemija mi je poremetila pregled programa![]()
MA SAD IGRA KOD HUSREFA ,ZNA KOLIKO JE SATI.tcity055 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:21Vjerovatno obnovljena. Znači požurio je sa pripremama. Nadati se najboljem. Valjda sa Rustemom nije ništa ozbiljno. Inače, Rustem je od totalno lošeg postao jako bitan igrač za sredinu. U aprilu se sve odlučuje trebaju nam zdravi igrači. Nadati se da Sarajevo neće podići nivo svoje igre jer i sa njima nam slijedi tri utakmice. Prema dosad prikazanom lošiji su i od Želje.
Koji dan i koliko sati?tuzlac je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:48IMA ,ONAJ JUSUFBEGOVIĆ KOMENTARIŠE .Pozitivanstav je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:39Moze i Mehidic cini mi se,ali postavlja se pitanje koliko kvalitetnoemir012 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:20
Hvala za te informacije, steta za Hasanovica.
DANAS. EH SAD U KOLIKO SATI,DA NE GOVORIM NAPAMET.EVO IŠAO SAM DA VIDIM.IPAK U 21:00 NA BH ARENA SPORT.ZOVE SE EMISIJA -PREGLED KOLA.Pozitivanstav je napisao/la: ↑22 mar 2021, 17:03Koji dan i koliko sati?tuzlac je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:48IMA ,ONAJ JUSUFBEGOVIĆ KOMENTARIŠE .Pozitivanstav je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:39
Moze i Mehidic cini mi se,ali postavlja se pitanje koliko kvalitetno
tuzlac je napisao/la: ↑23 mar 2021, 15:15Iako je još dosta vremena do utakmice protiv Krupe, postavljam pitanje treba li Tuzla Citi startati sa najboljom postavom u ovoj utakmici.
- Naime
Naravno da treba. Svaka je utakmica važna. Mada kad imaš pet izmjena komotno se može dati u prvom nekih pet igrača koji su manje igrali. Fejzić će na golu to je sigurno. Možda se neki igrači malo sačuvaju za druge utakmice. Ova utakmica nam je važna za vrh tabele. E sad jedino ako treba pustiti Krupu kao što ih Sloboda pusti prije dvije sezone kako bi mi ispali. Al mislim da mi nećemo takom mjerom vratit.
tcity055 je napisao/la: ↑23 mar 2021, 16:09Sad će to proći i eto utakmica.Za mene su one sutra.Zato hoću da otvorim ovu temu a nadam se da će i ostali forumaši iznijeti svoje viđenje.tuzlac je napisao/la: ↑23 mar 2021, 15:15Iako je još dosta vremena do utakmice protiv Krupe, postavljam pitanje treba li Tuzla Citi startati sa najboljom postavom u ovoj utakmici.
- Naime
Naravno da treba. Svaka je utakmica važna. Mada kad imaš pet izmjena komotno se može dati u prvom nekih pet igrača koji su manje igrali. Fejzić će na golu to je sigurno. Možda se neki igrači malo sačuvaju za druge utakmice. Ova utakmica nam je važna za vrh tabele. E sad jedino ako treba pustiti Krupu kao što ih Sloboda pusti prije dvije sezone kako bi mi ispali. Al mislim da mi nećemo takom mjerom vratit.