Nije on nikakav SDA bot. On je jedan samointeresđijski bot. Nikakav on nema problem da bude kod Dine i Nikšićadelinjo je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:00Tacno tako,ma za Bukija postovanje zbog onoga sto je pruzio u nasem dresu ali njega kao covjeka ne bih komentarisao jer tu nemam neko fino misljenje,mislim klasicni SDA bot da se ne lazemoLjoZee je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:48Mislim da je na neki nacin digao i on ruke i manje ovo dozivljava strasnim. Uletjeli mu navijaci na trening znaci podrsku vecine nema, izasao Badzak znaci nema ni neku financijsku sigurnost kakvu-takvu, vidi da nema niko da se nudi, igrace ne ide i stao pred zid. Naprijed ne moze to zna i pustio ovako dok nekom inat ne proradi da ih makne sve. Za sada inat na minimumu. Od Bukijevih komentara nemamo nista kad nema konkretnog djela nikoga.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nebitan je on kao on. Svako ima pravo da se javi i napise nesto. Ja sam rekao da mi je glupo jer je druga prica bila u decembru jer tad je bilo njegovo "bit ce bolje", Nikicevo "ne mora Zeljo uvijek biti prvi". Oni su osobe cije misljenje, komentari vise su zapazeni nego moji i moraju ga iskazati bez ikakvih interesa, bez namjere da se zamjeris Amaru jer ga znas, mozda Ivici i slicno. Oni i slicni njima su mogli masu pokrenuti, a svi su sutili i niko se u javnost nije javljao kako treba. Vidjelo se u decembru da ce ovo puci ako se nista ne promijeni krupno jer je puno tenzija bilo vec tad. Nemoguce je da se bilo sta okrene na tvoj mlin kad je krenulo nizbrdo. Bolje je bilo pauzu iskoristiti za promjene nego da sad nemas kud u sred sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
8 godina je u skupštini bio ni a nije rekao, osim kad je obećavao sta će koldžo da učini za Želju (imenovanje selimovića za predsjednika).LjoZee je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:12Nebitan je on kao on. Svako ima pravo da se javi i napise nesto. Ja sam rekao da mi je glupo jer je druga prica bila u decembru jer tad je bilo njegovo "bit ce bolje", Nikicevo "ne mora Zeljo uvijek biti prvi". Oni su osobe cije misljenje, komentari vise su zapazeni nego moji i moraju ga iskazati bez ikakvih interesa, bez namjere da se zamjeris Amaru jer ga znas, mozda Ivici i slicno. Oni i slicni njima su mogli masu pokrenuti, a svi su sutili i niko se u javnost nije javljao kako treba. Vidjelo se u decembru da ce ovo puci ako se nista ne promijeni krupno jer je puno tenzija bilo vec tad. Nemoguce je da se bilo sta okrene na tvoj mlin kad je krenulo nizbrdo. Bolje je bilo pauzu iskoristiti za promjene nego da sad nemas kud u sred sezone.
moSa ljoŽe
Nikoga ne branim, ali Buki je zadnja osoba koja može govoriti o klubu i doprinosu ( ne uzimam igrački) je je bio dio vlasti u Kantonu i Općini unazad par godina i nije niti jednim aktom pomogao Želji.
Misljenje Bulenta Biscevica je relevantno kao prosjecni komentar na FB stranici.
Kazem nije stvar u njemu. Napisao je komentar pa sam ga uzeo za primjer. Pokazalo se da su ovako se svi mogli preko komentara javiti jer svi imaju facebook, klince, palce. Portali bi prenijeli i neki pritisak bi mozda bio. Nisu morali cekati hoce li kakav novinar nazvati da pita nesto. Nije bilo ok izgubiti od Krupe 2x, Mladosti i to se nije smjelo predstavljati kao izvlacenje bilo kakvog maksimuma. Trebalo se mijenjati, ganjati nesto na pauzi, ne dozvoliti da sad nemas kud jer utakmice idu brzinom svijetlosti. Svaki novi rezultat u zadnje vrijeme je bruka za klub i ne samo Amarova, ovog UO vec svih koji su imali vremena, mogu financijski uraditi nesto, a nece, sute.
Cuj gresku napravili kad su izabrali Cerica ko da smo birali izmedu 10 ljudi.Nece niko da vodi klubMamla je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:53Moje licno misljenje je da smo gresku napravili kada smo izabrali ovog Cerica za predsjednika, da smo birali veceg anonimusa, varalicu i fukaru nismo mogli naci. Za ovaj veliki jubilej trebali su se ukljuciti ljudi koji imaju bar neke veze sa nasim klubom, koji nas klub nose u srcu. Trebali smo pucati visoko, mi pucamo ali corke.
-
- Kontakt:
Uskoro ce sve na bolje 

- PointBlank
- Kontakt:
Po cemu su dosta losiji? Jel se to mjeri isključivo zalaganjem na treningu, gdje vjerujem ne idu 100%, jer imaju poštovanja prema kolegama.. eto i ti bi prvi proturao kroz noge Kosoriću i uklizivao štiliću, pa da dobiješ iza ušiju.invincible1921 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 02:35Da mislim da jesu ...nisu 5 deka nego su dosta losijo. Mozda jednog dana postanu odlicni igraci al sad za sad to nisu. Sto put przvakana prica i tema...od beganovica pa preko hajdarevica...ok im je dati povremeno priliku jednom po jednom, al da su toliko kvalitetni koliko pricate da jesu dobili bi je ...
Kvalitet možeš vidjeti jedino da ih baciš u vatru. Za početak par prijateljskih gdje bi isključivo igrali oni, pa im polako dozirati minutažu, 10.. pa 15, zadnjih 20 min, pa poluvrijeme, pa malo jace. Ne možeš ih vazda držat na klupi i reci ma ne zna on, nije mi na treningu nešto. Eto na treningu imaš ove starije velemajstore, pa su u igri k.
-
- Kontakt:
Nemoj molim te druze da se pocnu opet najavljivat kule i gradovi... od onog SSR mi se povraca od takvih najava...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ako smo rijesili da stvaramo ekipu sa iskunim igracima 30+ onda mi moramo imati keša i debele zivce. Samo sto su oni skupi za nas ,puno nas koštaju ,a malo nam pruzaju.Igraca da bi stvorili treba raditi sa njim i treba pruzati sansu da odigra koju minutu sa seniorima. Polako ga uvoditi u visi level ,nasa politika je posalji ga u federalku da tamo lomi noge i da ga se rijesimo. Neko je morao ubaciti Hadziahmetovica,Bajica,Viscu,Memiju nisu oni pali sa nebesa.
Mi nemamo novca da bi kupovali igrace , mozemo dovesti polovnjaka igraca iz susjedva ,nekad potrefimo ,ali vecinom su fule. Mi smo vazda stvarali igrace i ta tradicija treba da se nastavi. Treba neko reci treneru svaka utakmica najmanje dva ili tri mlada igraca u prvih 11.To je jedini nacin da opstanemo ,mozemo mi glumiti trenere stratege ili sta vec ,ali drugi nacin nema.Koliko god vas nervirao Sehic mene manje nervira nego Stevanovic ili bilo koji drugi stranac koji je u pet deka sa njim, a kostaju nas bruku love. Ovi sto pricaju da je nasa trenutna ekipa dobra sami sebe zavaravaju,nemojte ko pitari da lazete sami sebe.
Na ljeto otjerati 70% ovih djuturuma ,dovesti ako je moguce nekoliko solidnih igraca i seletirati ove mladje ,davati sansu da igraju mozda se pojavi neki novi Visaca.
Mi nemamo novca da bi kupovali igrace , mozemo dovesti polovnjaka igraca iz susjedva ,nekad potrefimo ,ali vecinom su fule. Mi smo vazda stvarali igrace i ta tradicija treba da se nastavi. Treba neko reci treneru svaka utakmica najmanje dva ili tri mlada igraca u prvih 11.To je jedini nacin da opstanemo ,mozemo mi glumiti trenere stratege ili sta vec ,ali drugi nacin nema.Koliko god vas nervirao Sehic mene manje nervira nego Stevanovic ili bilo koji drugi stranac koji je u pet deka sa njim, a kostaju nas bruku love. Ovi sto pricaju da je nasa trenutna ekipa dobra sami sebe zavaravaju,nemojte ko pitari da lazete sami sebe.
Na ljeto otjerati 70% ovih djuturuma ,dovesti ako je moguce nekoliko solidnih igraca i seletirati ove mladje ,davati sansu da igraju mozda se pojavi neki novi Visaca.
Samo argumenti !
Pa bolje da ga niko i ne vodi, nego Ceric. Druga stvar ti okreces pricu nece niko sa Amarom, ma boli mene **** za Amara. Moj se Zeljo gasi za stotu godisnjicu, a veliki Zeljovci( investitori) se u misiju rupu sakrili jer prvi put nema para u Zelji da se krade, nego treba izvaditi koji dinar. Sta smo mi sa ovog foruma odlucili da uradimo za 100 god. Kluba? Ja cu ti reci odlucili smo da pljujemo jedni po drugima, po klubu, po igracima. Hajde da se organizujemo mi sa foruma da skupljamo za stogodinje clanske pa da vidimo za koliko clanskih mozemo skupiti?Kometa je napisao/la: ↑22 mar 2021, 16:09Cuj gresku napravili kad su izabrali Cerica ko da smo birali izmedu 10 ljudi.Nece niko da vodi klubMamla je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:53Moje licno misljenje je da smo gresku napravili kada smo izabrali ovog Cerica za predsjednika, da smo birali veceg anonimusa, varalicu i fukaru nismo mogli naci. Za ovaj veliki jubilej trebali su se ukljuciti ljudi koji imaju bar neke veze sa nasim klubom, koji nas klub nose u srcu. Trebali smo pucati visoko, mi pucamo ali corke.
Imamo i previse dusmana da bi se ovako ponasali
Ozbiljan golman, po meni u top 3 u ligi sigurno, nije iznenadjenje ako ga uzme Borac od Krupe...desnibocni je napisao/la: ↑20 mar 2021, 20:32Kolak iz Krupe. Vjeruj mi da je on rjesenje. U ovom trenutku gradjom i tehnikom najbolji golman u prvenstvu.
Sta kaze gazda sinoc, "procepit ce nekad".
Ceric jos nije podnio ostavku tj. donio pare Amaru gazdi.

Ceric jos nije podnio ostavku tj. donio pare Amaru gazdi.
Mjau !
Raspravljaju se novinari o nama po twitteru

-
- Kontakt:
Dug mu niko nece isplatiti. Jedino da se navijaci organizuju i da skupe koliko treba. Amar iz dana u dan Zelju gura sve dublje i dublje. Svaki naredni dan koji on provede u klubu je ukraden dan kada pricamo o, kakvom takvom, oporavku kluba.LjoZee je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:33Odgadja odlazak zbog duga. To ja mislim. Izlaskom Badzaka iz UO on nema nekog sa kim bi se dogovorio oko isplate, a niko novi se ne nudi da udje. Znaci ostanu mu Balici, Ceric. Nepouzdano financijski. Veliki je to novac i nece se odreci logicno kao sto ne bi niko da budemo realni. Bez dogovora da se isplati to preko nekih rata isla bi potpuna blokada kluba zbog cifre. Ne vidim ja na njemu zelju neku da ostane, da bitise dalje pa da kazem inati se.
Pročepit će negdje.
Nervira me sto opet daje od sebe za plate i opet cemo iskihati samo mi,koji **** ti imas dati za plate (mislim gest je vrijedan postovanja) ali nema smisla kad ces to iskihati..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Morat ce neko jer ce tuziti u slucaju da se neko ne dogovori sa njim. Velika je cifra i ocekivati da halali je nerealno. Ja zato kazem da je bolje ponuditi neku opciju nego da svaki prihod koji legne za godinu, dvije bude morao biti proslijedjen na osnovu te tuzbe.MojaMalenkost je napisao/la: ↑22 mar 2021, 17:09Dug mu niko nece isplatiti. Jedino da se navijaci organizuju i da skupe koliko treba.
Zato sto u klubu samo on i Badzak su te pare imali da posude. Ima i Badzaku da se vrati.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Mamba21, NeSamSafetee i 57 gostiju.