Ne bih se složio da nije ništa pokazao. Al ima igrača koji su danas zakazali osim Crnke i Voje, Džafić i Mišić.Fanatico89 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:22Po meni Brkic nije danas nista pokazao...izgleda da nije 100% spreman bio. Ali definitvno nam treba novi napadac. Idemo dalje![]()
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Vojo je profesionalac.POGLEDAJ GORE KAKOJE PRSIMA SPUSTIO LOPTU LUČIĆU ZA ŠUT.Nemoj čačkati za Boga Miloga.Što ti to treba ?Ako ekipa igra tako da je novinari zovu "Husrefova mašina",a ti tražiš dlaku u jajetu.SMIRI SE ,NE MOŽEŠ DA SENAVIKNEŠ NA OVE VISINE.LET JOŠ NIJE NI POČEO.OVO JE TEK RULANJE PO PISTI.tcity055 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:25Možda Voji ne godi što nije starter. Ali veliki igrači i profesionalci se prilagode svim ulogama. Ni krila nam danas nisu bila najbolja. Azur tri žuta i Crnkić nema ih protiv Krupe. Eto nam Fejze na golu.
Znal Balja šta je sa Koletom jel živ. On i ovaj desni bek Đerić su prvi za raskid ugovora. Tu negdje je i Ramić.
A VELA HAVLE VE LA KUVVETE.tcity055 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:28Ne bih se složio da nije ništa pokazao. Al ima igrača koji su danas zakazali osim Crnke i Voje, Džafić i Mišić.Fanatico89 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:22Po meni Brkic nije danas nista pokazao...izgleda da nije 100% spreman bio. Ali definitvno nam treba novi napadac. Idemo dalje![]()
-
- Kontakt:
Kole ok, sve uredu , samo trenutno nema mjesta , imas Mehidica , on moze pokriti vise pozicija.tcity055 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:25Možda Voji ne godi što nije starter. Ali veliki igrači i profesionalci se prilagode svim ulogama. Ni krila nam danas nisu bila najbolja. Azur tri žuta i Crnkić nema ih protiv Krupe. Eto nam Fejze na golu.
Znal Balja šta je sa Koletom jel živ. On i ovaj desni bek Đerić su prvi za raskid ugovora. Tu negdje je i Ramić.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Ma radi dzafica nebi vise da se nerviram...djaba CV iz ceske. Ili nece ili jednostavno nemoze bolje.tcity055 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:28Ne bih se složio da nije ništa pokazao. Al ima igrača koji su danas zakazali osim Crnke i Voje, Džafić i Mišić.Fanatico89 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:22Po meni Brkic nije danas nista pokazao...izgleda da nije 100% spreman bio. Ali definitvno nam treba novi napadac. Idemo dalje![]()
-
- Kontakt:
Sigurno da Brkic moze bolje.tuzlac je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:27Vodio je rovovsku borvu na sredini i jako dobro odigrao.Znam ja ti si njega očeivao u više u napadu i kreaciji igre prema golu protivnika.Večeras je bio defender.Fanatico89 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:22Po meni Brkic nije danas nista pokazao...izgleda da nije 100% spreman bio. Ali definitvno nam treba novi napadac. Idemo dalje![]()
Sta li je s Hasanovicem,da li uopste trenira
Zao mi Voje,preprofinjen mi tip djeluje,gospodin.
Nadam se da ce ga krenut..
Hasanovića nema i jasno da je u pitanju ozbiljna povreda.Pozitivanstav je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sigurno da Brkic moze bolje.tuzlac je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:27Vodio je rovovsku borvu na sredini i jako dobro odigrao.Znam ja ti si njega očeivao u više u napadu i kreaciji igre prema golu protivnika.Večeras je bio defender.Fanatico89 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:22Po meni Brkic nije danas nista pokazao...izgleda da nije 100% spreman bio. Ali definitvno nam treba novi napadac. Idemo dalje![]()
Eto cigana.
Štilić iz Miričine kaže sudiji :"hebote hljeb da te ****".
Željezničar je to ba ,institucija.Istina dobro natruhla ko zahodske daske ,ali ,tu je Štilić from Miričina na braniku svetinje.I hljeb ako treba psovati ima da se psuje.Gdje im je onaj psiholog ,halo , da li se čujemo?
Oni neće ni na Tušnu pobijediti Gorkog.100%.Njih vrtoglav fata od Tuzle i Tušnja.Kao ona ogledala u cirkusu kad uđeš među njh.
Eno na forumu predlažu da puste 3 boda na Tušnju i traže halala od Gorkog za Trebinje.Kažu predlagači :"Da misle da ih je stigla kazna od tada i da zato nemaju napretka već devetu godinu."
Zec dva puta pogodio mrežu Tuzla Cityja, oba gola poništena zbog ofsajda
FK Željezničar je stigao do dva pogotka protiv FK Tuzla City. Oba pogotka postigao je Ermin Zec.
Ipak, oba pogotka su poništena zbog nedozovljene pozicije, pa je tako na Grbavici još uvijek rezultat 0:0.

Bravo Aleksandre Smiljaniću.Nisi podlegao pritisku i sudio si po pravilima i savjesti.
FK Željezničar je stigao do dva pogotka protiv FK Tuzla City. Oba pogotka postigao je Ermin Zec.
Ipak, oba pogotka su poništena zbog nedozovljene pozicije, pa je tako na Grbavici još uvijek rezultat 0:0.

Bravo Aleksandre Smiljaniću.Nisi podlegao pritisku i sudio si po pravilima i savjesti.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 mar 2021, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Hasanovića sam lično pitao nakon kup utakmice sa željom kakva je situacija sa povredom i ni on sam nije bio siguran šta se dešava.još ima neke bolove i nije potpuno spreman.tuzlac je napisao/la: ↑22 mar 2021, 12:04Hasanovića nema i jasno da je u pitanju ozbiljna povreda.Pozitivanstav je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48Sigurno da Brkic moze bolje.
U Tuzla Cityju nema zime: Husić "ispoštovao" igrače
Nagrada za dobre rezultate
Tuzla City je pokazala najviše u uvodnim utakmicama proljetnog dijela sezone.
22.03.21. 13:40
SAZNAJEMO
A. Čaušević
Na pet utakmica ostvarene su četiri pobjede, dok su u derbiju 23. kola izabranici Husrefa Musemića ostali neporaženi protiv Željezničara.
Za odlične rezultate prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić je nagradio svoje igrače te će na reprezentativnu pauzu puni zadovoljstva.
Kako SportSport.ba saznaje prvotimci tuzlanskog premijerligaša su dobili premije što će im sigurno biti dodatni podstrek za nastavak sezone.
Tuzla City je računajući i završnicu jesenjeg dijela u nizu od šest pobjeda. Serija je počelatrijumfom nad Borcem (2:0), a dolaskom Husrefa Musemića sve je podignuto na nivo više.
U izuzetno teškom i zahtjevnom nisu utakmica dva puta je pao Željezničar, a savladani su Zrinjski i Sloboda. Jedini remi je viđen na Grbavici u 23. kolu.
U međuvremenu je osiguran plasman u polufinale Kupa gdje će za rivala Tuzla City imati ekipu Sarajeva.
Nagrada za dobre rezultate
Tuzla City je pokazala najviše u uvodnim utakmicama proljetnog dijela sezone.
22.03.21. 13:40
SAZNAJEMO
A. Čaušević
Na pet utakmica ostvarene su četiri pobjede, dok su u derbiju 23. kola izabranici Husrefa Musemića ostali neporaženi protiv Željezničara.
Za odlične rezultate prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić je nagradio svoje igrače te će na reprezentativnu pauzu puni zadovoljstva.
Kako SportSport.ba saznaje prvotimci tuzlanskog premijerligaša su dobili premije što će im sigurno biti dodatni podstrek za nastavak sezone.
Tuzla City je računajući i završnicu jesenjeg dijela u nizu od šest pobjeda. Serija je počelatrijumfom nad Borcem (2:0), a dolaskom Husrefa Musemića sve je podignuto na nivo više.
U izuzetno teškom i zahtjevnom nisu utakmica dva puta je pao Željezničar, a savladani su Zrinjski i Sloboda. Jedini remi je viđen na Grbavici u 23. kolu.
U međuvremenu je osiguran plasman u polufinale Kupa gdje će za rivala Tuzla City imati ekipu Sarajeva.
CityCity je napisao/la: ↑22 mar 2021, 13:54Hasanovića sam lično pitao nakon kup utakmice sa željom kakva je situacija sa povredom i ni on sam nije bio siguran šta se dešava.još ima neke bolove i nije potpuno spreman-tuzlac je napisao/la: ↑22 mar 2021, 12:04Hasanovića nema i jasno da je u pitanju ozbiljna povreda.Pozitivanstav je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48
Sigurno da Brkic moze bolje.
20. Avgusta 2020.
Mirsad Hasanović danas je uspješno operisan!
Naime, ovaj 25-godišnji veznjak Tuzla Cityja na početku priprema je zadobio povredu prednjih križnih ligamenata.
Hasanović je operisan na poliklinici “Orthos” u Sarajevu.
– Već sam izašao iz bolnice, imam malo bolova nakon operativnog zahvata, ali ljekari su mi rekli da je to normalan osjećaj. Sada slijedi oporavak i nadam se što prije povratku na teren, kazao je Hasanović.
-
- Kontakt:
Ocito se na njega ne moze racunat do ljeta..CityCity je napisao/la: ↑22 mar 2021, 13:54Hasanovića sam lično pitao nakon kup utakmice sa željom kakva je situacija sa povredom i ni on sam nije bio siguran šta se dešava.još ima neke bolove i nije potpuno spreman.tuzlac je napisao/la: ↑22 mar 2021, 12:04Hasanovića nema i jasno da je u pitanju ozbiljna povreda.Pozitivanstav je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:48
Sigurno da Brkic moze bolje.
Hvala za te informacije, steta za Hasanovica.Pozitivanstav je napisao/la: ↑22 mar 2021, 14:11Ocito se na njega ne moze racunat do ljeta..
Nije to problem dok su spremni Karjasevic i Rustemovic, ali ako se i nekom od njih desi neka povreda - onda vec nastaje problem.
Koliko znam i Moris moze pokriti tu poziciju, a ne znam dal ovaj mladi Dzaferovic moze pomoci...
Sve u svemu - trebalo bi da mozemo izdrzati jos tih 12/13 utakmica i bez njega - nebi trebao biti preveliki problem, - osim u slucaju novih povreda igraca koji igraju na istoj ili slicnoj poziciji.
Hasanović je odradio pripreme i išlo je sve ok. Međutim, na generalski protiv Zvijezde Gradačac opet se povrijedio i vjerovatno ga je ta povreda ponovo udaljila.
13.slovima- (TRINAEST UTAKMICA).emir012 je napisao/la: ↑22 mar 2021, 15:20Hvala za te informacije, steta za Hasanovica.
Nije to problem dok su spremni Karjasevic i Rustemovic, ali ako se i nekom od njih desi neka povreda - onda vec nastaje problem.
Koliko znam i Moris moze pokriti tu poziciju, a ne znam dal ovaj mladi Dzaferovic moze pomoci...
Sve u svemu - trebalo bi da mozemo izdrzati jos tih 12/13 utakmica i bez njega - nebi trebao biti preveliki problem, - osim u slucaju novih povreda igraca koji igraju na istoj ili slicnoj poziciji.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 mar 2021, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Nane17, NazorUso, Vanja8 i 13 gostiju.