Pa koji je interes Ciboni dovesti na posudbu stranog igraca i da pri tome zauzima mjesto domacem igracu?
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ko je napisao posudba?
Edit: ja, halali, upravu si.
Vrabac kriminalac
Ti si klasičan primjer osobe koja se još uvijek nalazi u vremenima balkona iznad vječne vatre i koja sanja teške snove.
Imao je sansu da ide na posudbu u drugu tursku ligu, nije htio i sada nek sjedi na klupi , sam je kriv.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nema minuta za Musu, nema ni pobjede. 

Nema ga danas
izgleda se druzi sa Titanom.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pod kojim je on uslovima došao u Efes? Lik potpisao da sjedi na tribinama. Svi mladi igrači trebaju da gledaju Musu i da uče kako se ne treba voditi karijera.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije on dosao ,jer su bili U kriziUnofficialpage je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:36Pod kojim je on uslovima došao u Efes? Lik potpisao da sjedi na tribinama. Svi mladi igrači trebaju da gledaju Musu i da uče kako se ne treba voditi karijera.

Treba obaviti neki intervju s njim da nam kaze kako u Efesu imaju plan da druga sezona bude njegova. 

Dobra šala. Musa neće vidjeti Efesa kao što nije vidio ni NBA. Klošarit će još godinu dvije u Efesu, ali da će tamo imati hljeba su puste maštarije.lumani je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:39Nije on dosao ,jer su bili U kriziUnofficialpage je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:36Pod kojim je on uslovima došao u Efes? Lik potpisao da sjedi na tribinama. Svi mladi igrači trebaju da gledaju Musu i da uče kako se ne treba voditi karijera.dosao je ,jer ce im trebati kada ode Vaso.Samo polako,zna Ataman sta radi.
Aha, dugorocni projekat odakle mi je to poznato? Ah da iz Netsa, Musa je i tamo bio dugorocni projekat
Na kraju će se pokazati da su godine provedene u Cedeviti bile najbolje njegove godine.
situacija je treutno takva da ga ataman ne zeli uvrstiti u kadar ako misli da postoji rizik da nece pobjediti 30+ razlike. to sto on igra u cirkuskim mecevima i tamo nesto zabije ne znaci nista...takvim ekipama, Kramasporima, i elmedin trpa bez bismile.
musa mora traziti klub ovo ljeto jer ga ni dogodine ne ceka nista bolja uloga. njegova sudbina nema veze s vasom micicem, to su bajke musinog kriznog staba....i sta mu znaci da igra 10 min po mecu u 22-oj godini?? nista!
momcini bih svjetovao da nadje trenera koji ce mu ispraviti onaj nepravilan izbacaj , ali misim da poslije svih ovih godina, pravi odgovor je da on ne zeli napredovati, jer bi u protivnom konacno uradio nesto po tom pitanju.
ne znm moze li u njemacku, italiju, spaniju...neki osrednji klub....ili mora u abu.
kako god, mora ici, ako misli igrati i ziviti od kosarke.
inace je za koju godinu delegat u skupstini USK...ako mu sda lobanje ne srede za sarajevo.
musa mora traziti klub ovo ljeto jer ga ni dogodine ne ceka nista bolja uloga. njegova sudbina nema veze s vasom micicem, to su bajke musinog kriznog staba....i sta mu znaci da igra 10 min po mecu u 22-oj godini?? nista!
momcini bih svjetovao da nadje trenera koji ce mu ispraviti onaj nepravilan izbacaj , ali misim da poslije svih ovih godina, pravi odgovor je da on ne zeli napredovati, jer bi u protivnom konacno uradio nesto po tom pitanju.
ne znm moze li u njemacku, italiju, spaniju...neki osrednji klub....ili mora u abu.
kako god, mora ici, ako misli igrati i ziviti od kosarke.
inace je za koju godinu delegat u skupstini USK...ako mu sda lobanje ne srede za sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Ako nisi ironican...Ne ne zna, pogledaj podcas sa Savanovicem od prije godinu kad je pricao u situaciji i Efesu. Kad ode vaso iskesirat ce za novog vanjskog i opet je musi istolumani je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:39Nije on dosao ,jer su bili U kriziUnofficialpage je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:36Pod kojim je on uslovima došao u Efes? Lik potpisao da sjedi na tribinama. Svi mladi igrači trebaju da gledaju Musu i da uče kako se ne treba voditi karijera.dosao je ,jer ce im trebati kada ode Vaso.Samo polako,zna Ataman sta radi.
S tribina se ne uskace u prvu postavu
U najgorem slucaju forsirat ce Buboisa i Larkina i dovest ce nekoga da ih mijenja
=\_1921_/=
Nazalost, ali je nevjerovatno koliko brzo momak propada. Ja sam mislio da je Raznatovic imao neki dogovor s Atamanom jer je on 'njegov' trener. Ocekivao sam da prvu sezonu ima prilicno ozbiljnu ulogu u domacem prvenstvu, a da u EL ima 10-ak minuta u pocetku i da se onda na treningu pokusa izboriti za vise. Bez obzira sto je ovo potpuno poslozena ekipa i sto se uloga svakog igraca vec odavno zna, vjerovao sam da ce on kroz treninge Atamanu dati do znanja da moze biti korisniji od Beauboisa, Simona i Andersona i da moze 'ukrasti' koji minut njihove standardne minutaze, ali izgleda da od toga nema nista. Dosli smo od toga da polemisemo zasluzuje li solidnu minutazu u jednom Brooklynu do situacije da se ne moze izboriti za mjesto medju 12 igraca koji se prijave za utakmicu pored kosarkasa koji nba mogu igrati samo na igrici...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.