Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Realno Sloboda ima gore sanse i to velike
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 21 mar 2021, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Antipolitika3
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:30U pravu si Baadere da ne igramo dobro ali mi nije dobro kad vidim ovaj raspored, pazi ovo![]()
3.4 - Široki Brijeg (kući)
10.4 - Velež (gosti)
17.4 - Borac (kući)
polufinale kupa Tuzla City x2
24.4 - Zrinjski (gosti)
1.5 - Željezničar (kući)
8.5 Tuzla City (gosti)
Mozemo li mi ostali ocekivati vasih 6 bodova i prolazak u finale kupa BiH!? Jel posteno, npr x siroki, velez, borac i pobjedite Zelju a poraz Husref u prvenstvu i mi

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ako zaustave ligu, pozicije na tabeli su tacno onakve kakve su tad trenutno zvanicno.
Broj postignutih golova između ova tri tima.Devils021 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:38Kompleksaske izjave ovog cirkusanta necu komentarisati, nego me interesuje samo na osnovu cega bi Zrinjski trebao biti ispred Borca na tabeli?
Prvu utakmicu Borac dobio kuci 1-0, drugu Zrinjski 2-1. Ukupno 2-2.
Borac ima bolju go razliku.
Sta se gleda koji k*rac?
2 razloga su po meni glavna.
Zimska pauza ko da smo u Sibiru.
Neuslovni tereni koji su indikator prvog razloga.
Dok god je tako, proljetne tekme ce bit ****.
Uporedi prvi dio sezone kakve smo srazove imali bogte.
Utakmice odlicne bile.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mini tabela izmedju tri kluba, i Velez je tu..Devils021 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:38Kompleksaske izjave ovog cirkusanta necu komentarisati, nego me interesuje samo na osnovu cega bi Zrinjski trebao biti ispred Borca na tabeli?
Prvu utakmicu Borac dobio kuci 1-0, drugu Zrinjski 2-1. Ukupno 2-2.
Borac ima bolju go razliku.
Sta se gleda koji k*rac?
U tom trokutu valjda je Borac najlosiji.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Koliko ce puta jos u snu spomenuti Borac,kroz suze provuci, a kad se pustao Zepce i kad su navijaci na poluvremenu izlazili tad mu je bilo smijesno,gori u paklu svinjo lojava
P.S. Amare ostani
Jedini klub koji nema podršku sudaca, saveza a u vrhu je lige...........Široki...........kako su se neki smijali tamo oko Nove godine.....a danas im se gaće tresu.......ajmo dečki, naredna destinacija Koševo.......
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Meraak1921
- Kontakt:
Sarajevo ima paklen raspored, mislim da ce Sirokog bez problema uzeti, kasnije dolazi problem jer idu Veležu dolazi im Borac, onda slijedi polufinale sa Tuzlom, pa idu Zrinjskom, pa dolazi Željo.. istopit ce se razlika sigurno, svi ce biti na 3-4-5 bodEva od 1do5mjesta 

Redovna ste nam musterija na AFH, bujrum

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nema koga nije zajebo. Nema protiv koga ga sudije nisu gurale. Tad se nije zalio nego bilo smijesno. Filozof frajko. Nek sad filozofira.
Karma je cudo
-
- Kontakt:
jeste, mi smo zasticeni ko bijeli medvjedi

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
jeste, mi smo zasticeni ko bijeli medvjedi

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Tu je vasa sansa da uzmete titulu za 100 godina kluba, il je ovo 99 godina a sljedeca 100-ta ?Meraak1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:43Sarajevo ima paklen raspored, mislim da ce Sirokog bez problema uzeti, kasnije dolazi problem jer idu Veležu dolazi im Borac, onda slijedi polufinale sa Tuzlom, pa idu Zrinjskom, pa dolazi Željo.. istopit ce se razlika sigurno, svi ce biti na 3-4-5 bodEva od 1do5mjesta![]()
Mozete al nije realnoAntipolitika3 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:40MortemHz je napisao/la: ↑21 mar 2021, 20:30U pravu si Baadere da ne igramo dobro ali mi nije dobro kad vidim ovaj raspored, pazi ovo![]()
3.4 - Široki Brijeg (kući)
10.4 - Velež (gosti)
17.4 - Borac (kući)
polufinale kupa Tuzla City x2
24.4 - Zrinjski (gosti)
1.5 - Željezničar (kući)
8.5 Tuzla City (gosti)
Mozemo li mi ostali ocekivati vasih 6 bodova i prolazak u finale kupa BiH!? Jel posteno, npr x siroki, velez, borac i pobjedite Zelju a poraz Husref u prvenstvu i mi![]()

Puno više boba naravno i finale kupa.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Obzirom da Sušić (15 000 € mjesečno) ima više nego naših 11 ja bi na tvom mjestu bio nezadovoljan sa bilo kojim rezultatom ispod 5 razlike....da ne spominjem Mešanovića ( 10 000€), Milićevića (6000) Oremuša (10 000) itd.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Jebte samo od susica bi mogli platit prvi tim 

De nam reci kako smo uspjeli registrovati Cmiljanica sa poreskim dugom?kksiroki je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:47Obzirom da Sušić (15 000 € mjesečno) ima više nego naših 11 ja bi na tvom mjestu bio nezadovoljan sa bilo kojim rezultatom ispod 5 razlike....da ne spominjem Mešanovića ( 10 000€), Milićevića (6000) Oremuša (10 000) itd.

Jedva....Zip je napisao/la: ↑21 mar 2021, 21:49De nam reci kako smo uspjeli registrovati Cmiljanica sa poreskim dugom?![]()
Veću prevaru od Svena Tine Sušića fudbalski svijet nije vidio. Kako se on provukao pod profesionalnog fudbalera je prava misterija, a muka mi je kad pomislim da ga je onaj mazlum vodio na SP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.