Sad će vas lambo žkkk ko šahbaz

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sad će vas lambo žkkk ko šahbaz
Karma je cudo.
Spremaju sergiju na ajvatovici za zeljescara no sikiriki
Svi će ovi nestati sa foruma kad zabijemo gol. Lahko je sad provocirati.Meraak1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:42Željo lagano posustaje, slijede 4 utakmice 'lakše'.. Bice neka pobjeda čajnoslu sigurno
Pa ti sto si pglu, i sto ne vidis da sve vrijeme igramo raspadnuto..Sariel1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:43Mogli bi se vi raspast do iducih kola kako ste krenuli.
Hoce li amar fasovat?
Asima, ti si muslimanka, ti znaš kad pada akšam.
Sledece kolo fk kamatarevic iz iksa u iks.wolfie je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:45Svi će ovi nestati sa foruma kad zabijemo gol. Lahko je sad provocirati.Meraak1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:42Željo lagano posustaje, slijede 4 utakmice 'lakše'.. Bice neka pobjeda čajnoslu sigurno![]()
Meraak1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:30Mozda sljedece godine nece uzeti jer nece imati prilike
DRUGA LIGA fu KARE
Ponasaj se!Meraak1921 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:45Pa ti sto si pglu, i sto ne vidis da sve vrijeme igramo raspadnuto..Sariel1987 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:43Mogli bi se vi raspast do iducih kola kako ste krenuli.
Hoce li amar fasovat?
![]()
Pa igrali su im Brazilci,Kamerunac itd sto se tice nacije.siskobn je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:10Mene iskreno nesto zanima nema mozda veze s temom nisam nacionalista da se zna i molim vas da zaista ne ide tema u pogresno.ali da li je iko ikad igrao za siroki a da je druge nacionalnosti.Nekako ne mogu se otmem utisku pratim nasu ligu ali ja zaista ne znam da li je ijedan igrac igrao u akorije vrijeme ali i prije
A od muslimana najblizi je bio Tomislav TurčinGradKamena2 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:49Pa igrali su im Brazilci,Kamerunac itd sto se tice nacije.siskobn je napisao/la: ↑21 mar 2021, 19:10Mene iskreno nesto zanima nema mozda veze s temom nisam nacionalista da se zna i molim vas da zaista ne ide tema u pogresno.ali da li je iko ikad igrao za siroki a da je druge nacionalnosti.Nekako ne mogu se otmem utisku pratim nasu ligu ali ja zaista ne znam da li je ijedan igrac igrao u akorije vrijeme ali i prije
Sto se tice vjeroispovjesti igrali su im pravoslavci.
Derbi sredine tabele očekivano tvrd i nervozan. Takve će derbije uskoro imati sa Čelikom aBd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.