LACAAAAAAAAAAA
Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ja ne bi ušao Allaha mi jedinog, **** usrana dao si Aubi 80 minuta, šta treba Martineli da radi sad za 10 minuta?
LACAAAAAAAAAAA

LACAAAAAAAAAAA
Hajmo Karaneli za pobjedu 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Upropastila je amatercina moentum kad se sve moglo okrenuti.
Svi vide da Gabonac ne igra a ti ga drzis 80 minuta na terenu na krilu da lijeva strana bude totalno neupotrebljiva...
PS: BRavo Laca. Nisi WC ali si uvijek tu kad je najpotrebnije
Svi vide da Gabonac ne igra a ti ga drzis 80 minuta na terenu na krilu da lijeva strana bude totalno neupotrebljiva...
PS: BRavo Laca. Nisi WC ali si uvijek tu kad je najpotrebnije
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
E moj Arteta, da čitaš ovaj forum ja ti garantujem da bi bolje prolazio 
Ne stajte sada
Ne stajte sada
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Hajdeee sad, pojačaj to, makar i izgubili, daj sve naprijed...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Šta radi Odegaard cijelu utakmicu...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odegard dodaj Gabiju pa vidiš li ga da ceka pas, hajde jos malo
Da je Pepe bolji finiser bio bi prejeben
Da je Pepe bolji finiser bio bi prejeben
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 21 mar 2021, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da se Parti nije povrijedio, nekako mi čudno izgleda.
Pauza je ionako, ima vremena
PA DODAJ GORE SAM MARTINELI **** GA VISE QRAC
Kako tri akcije vec ignorisu frajera koji otvara drugu stranu u potpunosti
Kako tri akcije vec ignorisu frajera koji otvara drugu stranu u potpunosti
Nista od pobjede...
Ali debili moraju primiti 3 da bi poceli igrati... Cijela nasa sezona sazeta u ovom mecu
Ali debili moraju primiti 3 da bi poceli igrati... Cijela nasa sezona sazeta u ovom mecu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Nije mi jasno kako samo tri minute, ovog lika treba dobro našamarati.
Arteta još jednom sebi najveći dušman.
EL nam je šansa.
Koliko god ja ne volio Artetu, ne mogu navijati da ispadnemo iz EL samo kako bi on nogu dobio.
Gurati tamo, igračima svaki dan govoriti da tamo ginu, ligu ****.
Edegor
EL nam je šansa.
Koliko god ja ne volio Artetu, ne mogu navijati da ispadnemo iz EL samo kako bi on nogu dobio.
Gurati tamo, igračima svaki dan govoriti da tamo ginu, ligu ****.
Edegor
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Igraci su dobri uglavnom, a svakako dobri da se ova utakmica dobije.
Odegaard je igračina, sa svakim primanjem lopte se to vidi. Nažalost na kraju meča tijelo je pogrešno postavio, i nije mogao uputit pas Martineliju koji bi imao zicer.
Odegaard je igračina, sa svakim primanjem lopte se to vidi. Nažalost na kraju meča tijelo je pogrešno postavio, i nije mogao uputit pas Martineliju koji bi imao zicer.
Kako god da bilo, predobar je osjećaj gubiti 3-0, gledati utkamicu i znati da se možeš vratiti. Koliko god pljuvali Artetu, mene lično odavno utakmice Arsenala nisu više radovale. Zaista tu bude stresiranja, ali sa još dva-tri prava igrača zaista možemo puno. Edegor se mora zadržati kako znaju i umiju.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odegard je primjer šta se desi kada dovedeš tehnički jakog igrača u ovu Šaban ligu.
Nadam se da ćemo se okrenuti od sivonja i brzih igrača za tehnički superiorne igrače.
Aubameyangu prvo treba oduzeti kapitensku, klupirati ali ne smije to niko uraditi u klubu jer je fAAAooOOOO kUUUUP osvojio.
Nadam se da ćemo se okrenuti od sivonja i brzih igrača za tehnički superiorne igrače.
Aubameyangu prvo treba oduzeti kapitensku, klupirati ali ne smije to niko uraditi u klubu jer je fAAAooOOOO kUUUUP osvojio.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 21 mar 2021, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Meni recimo utakmice pod Artetom su negledljive dok nas neko ne počne karati, tek onda se nešto mijenja i pokazujemo neki potencijal, koji po mom mišljenju Arteta ubija nekom falš disciplinom koja evo sudeći po ovome sad nema neke koristi, jer smo primili gol u svim tekmama nedavno osim protiv Junajteda ona.
Sad kad imaš rapsodiju momaka, treba da ofanzivno igraš jer svakako primaš golove, zato smatram da je vodstvo Artete gubljenje vremena, jednostavno mislim da ćemo protraciti vrijeme sa njim
Sad kad imaš rapsodiju momaka, treba da ofanzivno igraš jer svakako primaš golove, zato smatram da je vodstvo Artete gubljenje vremena, jednostavno mislim da ćemo protraciti vrijeme sa njim
Tehnički jakog sa velikim kapacitetom pluća i fizikalijama da može izdržati poneki duel, a ne da je k'o listić na vjetru.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 18:04Odegard je primjer šta se desi kada dovedeš tehnički jakog igrača u ovu Šaban ligu.
Samo da napomenem da ne bi Pepe ušao, a ni Martineli vjerovatno da je Willian zdrav, zna se šta bi se desilo da je ovaj na klupi bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.