Nama je falilo pola ekipe danas ali nismo nesto specijalno ni u formi. A ti si mozda i zeljovac jer nije mi jasno sto ti tako tesko pada poraz Krupe na KosevuM0starskiRambo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:31Za sad Željo konkretniji i dominantniji. Po meni Željo ima puno bolju ekipu od Sarajeva.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma koga ba boli KHURCHINA za vas. Nemojte dolaziti u Sa, ko vas yebe debili retardiranimostar_mo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:33Nije , to je ona ciganska kad ne možeš proci Ferhadijom da te svako 2 metra neko ne masira daj marku ! Dajte ljudima klosari jedni sta ste se stisli !
Aj ne prosipaj se, nema tu vise postenog Sarajlije, sve Sanđosi, Fočaci i Podrinjci .. zato i serete ovdje ko foke !BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:36
Pa nemojte nam vise dolaziti, niko vas ne tjera da prostite po Sarajevu!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Zaboravih li ti ko vas je vozao po bolnicama nakon incidenta u ŠB. Malo je reči da si bezobrazan, ljigavac kitarski.Covid19 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:35mozak je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:29Ukratko i pojednostavljeno!
Velež je prije rata bio klub svih naroda i time se ponosio.
Rat je bio, Hrvati su izabrali da imaju svoj hrvatski klub sa hrvatskim predznakom i osnovali Zrinjski, protjerali Velež, oduzeli mu stadion i prostorije.
Bošnjaci i Srbi su ostali uz Velež.
Šta se tu ima više dodat i oduzet.
Ovo podebljano je laz. Nudili su vam ljudi da igrate pod BB ali ste vi umjesto toga izabrali KES i tako sami izdali i prodali nekadasnji velez.
I nisu oni osnovali zrinjski nego su ga ponovo ozivjeli. Postojao je on i prije.
Lazima se stanje u drzavi i sportu nikada nece popraviti
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
- ElCartel11
- Kontakt:
Ramovic = Mbappe
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Rece frajer iz vrapcicamostar_mo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:41Aj ne prosipaj se, nema tu vise postenog Sarajlije, sve Sanđosi, Fočaci i Podrinjci .. zato i serete ovdje ko foke !BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:36
Mi dodjemo samo ako bas moramo poslom sto se vidi vikendom jer rijeke auta vikendom Boga mi idu iskljucivo prema Mostaru

nacionalisti s pijace iz predgrađa! 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- M0starskiRambo
- Kontakt:
"Ma koga BOOO boli khurcina za vas" Naši su mogli da odgovore u istoj mjeri nakon incidenta u ŠB.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:40Ma koga ba boli KHURCHINA za vas. Nemojte dolaziti u Sa, ko vas yebe debili retardirani
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
M0starskiRambo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:42Zaboravih li ti ko vas je vozao po bolnicama nakon incidenta u ŠB. Malo je reči da si bezobrazan, ljigavac kitarski.Covid19 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:35mozak je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:29Ukratko i pojednostavljeno!
Velež je prije rata bio klub svih naroda i time se ponosio.
Rat je bio, Hrvati su izabrali da imaju svoj hrvatski klub sa hrvatskim predznakom i osnovali Zrinjski, protjerali Velež, oduzeli mu stadion i prostorije.
Bošnjaci i Srbi su ostali uz Velež.
Šta se tu ima više dodat i oduzet.
Ovo podebljano je laz. Nudili su vam ljudi da igrate pod BB ali ste vi umjesto toga izabrali KES i tako sami izdali i prodali nekadasnji velez.
I nisu oni osnovali zrinjski nego su ga ponovo ozivjeli. Postojao je on i prije.
Lazima se stanje u drzavi i sportu nikada nece popraviti
Ko to uopste spominje smradu ?
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
U pravu si, vracate se kucama svojim u raznorazna sela
Što su se Kitari uzjogunili , dodje 50 momaka iz Poljske i rastjera ih iz kantona 

Doffo odličan igrač.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Nemoj bola' tako, napast će te ovi seljaci iz istočne Hercegovine. Remetiš im vezu sa "bošnjačkom" braćom iz Sarajeva. Trebaš i ti popiti jednu sda kahvicu i povjerovati u njihovu demagogiju o brastvu bosanskih klubova. Pusti BOOO što nas nazivaju seljacima iz Vrapčića i što nam omalovažavaju klub svaki dan, bitno je BOOOO da imaju ljiljane na grbu...mostar_mo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:41Aj ne prosipaj se, nema tu vise postenog Sarajlije, sve Sanđosi, Fočaci i Podrinjci .. zato i serete ovdje ko foke !BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:36
eto, ja ti odgovorim na pitanje, konkretno i jasno i to je nebitno... ne daj boze da kazes da si pretjerao vec pokusavas da zakljucis raspravu sa izlizanim frazama.DembaBa21 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:35
Vrati koju stranicu u nazad i pogledaj koji bolesnil je povukao ovu pricu.vlakanje je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:30
kakav si ti bolesnik! ali evo, da se spustim na tvoj primitivni nivo:
treneri a da nisu Srbi... Marinovic, Jovic, Cvetkovic...
direktori kluba, Spica Damir, Muhamed Ibrahimbegovic koji je pored toga bio i potpredsjednik kluba, Ermin Dedukic u upravnom odboru...
Ne znam cemo rasprava sa negatorima genocida i navijacima koji skandiraju noz, zica, srebrenica.
i ko god da je pokrenuo pricu par strana unazad, ni ti nisi nista bolji po ovom sto pises. bitno je pljunuti i generalizovati i samin tim smatras da si u pravu!
i da ti kazem jos nesto sto ti je promakelo:
u pl bh SVE ekipe su oslobodjene nacionalnih podjela! sve osim jedne.
ako neko pokusava da blati Borac ili bilo koji drugi klub da zanemaruje ili nipodastava igraca koji su druge nacije, ocigledno ne prati ligu...
kapiten Borca Asmir Avdukic, kapiten Sarajeva Vule Trivunovic, kapiten Veleza, Darko Maletic... ova druga dvojica nikad nijednu ruznu rijec nisu rekla na konto svog boravka mimo Banjaluke! Asmir isto tako.
kada neko kao ti generalizuje, kada udaras po jednom narodu, udaras po svima! i po Maleti i po Cviji! razmisli malo... to je u redu?!
Joj sad kad Stilke udje i osigura tri gola zeljkanu. Jedan ravno iz kornera, drugi sa ruba Fejzicevog sesnaesterca i treci iz slobodnjaka sa cak 47 metara.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Vrati par stranica u nazad i sve ce ti biti jasno.vlakanje je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:48eto, ja ti odgovorim na pitanje, konkretno i jasno i to je nebitno... ne daj boze da kazes da si pretjerao vec pokusavas da zakljucis raspravu sa izlizanim frazama.DembaBa21 je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:35
Vrati koju stranicu u nazad i pogledaj koji bolesnil je povukao ovu pricu.vlakanje je napisao/la: ↑21 mar 2021, 17:30
kakav si ti bolesnik! ali evo, da se spustim na tvoj primitivni nivo:
treneri a da nisu Srbi... Marinovic, Jovic, Cvetkovic...
direktori kluba, Spica Damir, Muhamed Ibrahimbegovic koji je pored toga bio i potpredsjednik kluba, Ermin Dedukic u upravnom odboru...
Ne znam cemo rasprava sa negatorima genocida i navijacima koji skandiraju noz, zica, srebrenica.
i ko god da je pokrenuo pricu par strana unazad, ni ti nisi nista bolji po ovom sto pises. bitno je pljunuti i generalizovati i samin tim smatras da si u pravu!
i da ti kazem jos nesto sto ti je promakelo:
u pl bh SVE ekipe su oslobodjene nacionalnih podjela! sve osim jedne.
ako neko pokusava da blati Borac ili bilo koji drugi klub da zanemaruje ili nipodastava igraca koji su druge nacije, ocigledno ne prati ligu...
kapiten Borca Asmir Avdukic, kapiten Sarajeva Vule Trivunovic, kapiten Veleza, Darko Maletic... ova druga dvojica nikad nijednu ruznu rijec nisu rekla na konto svog boravka mimo Banjaluke! Asmir isto tako.
kada neko kao ti generalizuje, kada udaras po jednom narodu, udaras po svima! i po Maleti i po Cviji! razmisli malo... to je u redu?!
Ma boli nas ba khurac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.