Da te je pitao koliko je Brazilaca igralo za vas, raspisao bi se sve u 16, licemjeru.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Velež sličan Širokom?Pitagora je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:31Velez je poslije rata slican klub Sirokom, samo kod njih ne igraju Hrvati, a u Sirokom muslimani.Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:21slazem se..jako lijep zavrsetak razgovora,prepucavanja,kako god...meni nista vise od ovoga ne treba...da ne znas nijednog Hrvata u tvom klubu zadnjih 30 god,koji je bar 0,000001 traga ostavio u tvom klubu..nastupima..asistencijama...golovima....u Gradu na koji se pozivas,i koji je po popisu vecinski hrvatski....prodaji muda pod bubrege nekom drugom,meni ne mozesBaader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:10
Boli me qrac koliko je igralo Hrvata, shvataš li to?
Isto kao što ogromnu većinu navijača Veleža boli qrac koliko igra Hrvata. Eto te bola tamo, misli da si normalan jer Almedin ili Asim igraju za vas, to ti je referentna tačka.
I da, u očim takvih i sličnih, biti šupak je sasvim ok, čak poželjno.
Velež je multietnicka ekipa i svi su dobrodosli. Ko brani Hrvatima da igraju u Velezu ?

IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baaderu, gdje su vam Hrvati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam tko im brani, ali ako si dobro pogledao sliku koju si postavio, nema ih u klubu.M0starskiRambo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:39Velež sličan Širokom?Pitagora je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:31Velez je poslije rata slican klub Sirokom, samo kod njih ne igraju Hrvati, a u Sirokom muslimani.Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:21
slazem se..jako lijep zavrsetak razgovora,prepucavanja,kako god...meni nista vise od ovoga ne treba...da ne znas nijednog Hrvata u tvom klubu zadnjih 30 god,koji je bar 0,000001 traga ostavio u tvom klubu..nastupima..asistencijama...golovima....u Gradu na koji se pozivas,i koji je po popisu vecinski hrvatski....prodaji muda pod bubrege nekom drugom,meni ne mozes
Velež je multietnicka ekipa i svi su dobrodosli. Ko brani Hrvatima da igraju u Velezu ?
![]()

- JohnKeynes97
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Izvini, u mom klubu se u svlacionici vijore mnoge zastave, igraju igraci svih nacija i narodnosti. Paznja tvoja mi ne treba, samo mi je smijesno kako apsolutno nikad ne odgovoris na pitanje koje ti netko postavi, ne znam samo odakle ti onda tolika potreba biti na forumu, promasio si njegovu svrhu. Ajde, nastavi biti mali pacenik sa pijace Vrapcici.
Yebe me se i za tebe i za tvoj klub, nisam te ništa pitao.Pitagora je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:43Izvini, u mom klubu se u svlacionici vijore mnoge zastave, igraju igraci svih nacija i narodnosti. Paznja tvoja mi ne treba, samo mi je smijesno kako apsolutno nikad ne odgovoris na pitanje koje ti netko postavi, ne znam samo odakle ti onda tolika potreba biti na forumu, promasio si njegovu svrhu. Ajde, nastavi biti mali pacenik sa pijace Vrapcici.
Ko je počeo rat?

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- M0starskiRambo
- Kontakt:
I šta sad ako ih nema ? To što ih nema, ne znači da je Velež anti-hrvatski klub. Gleda se kvalitet fudbalera, ne nacionalnost. Kad se bude pronašao kvalitetan fudbaler hrvatske nacionalnosti siguran sam da će ga Feđa pozvati, prema tome ne laprdaj.
Izbise Krupi cist penal. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ovako ce Baader i Rigoletti na starom partixanskom groblju. Samo sto ce Baader reci “Treba mi Hrvata”
PSPHM
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Joj penala haha. **** ti ligu i drzavu i mi pratimo ovo...
-
- Kontakt:
Jao lopova yebem mu kompletnu porodicu. Kako uopšte može suditi ovaj jadnik yebem ti državu i majku.
Željezničar za život cijeli!
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Haj budi malo realan. Da li bi odabrao Samira, fudbalera bošnjačke nacionalnosti, koji posjeduje kvalitet ili Josipa, fudbalera hrvatske nacionalnosti, koji ne posjeduje kvalitet ? NACIONALNOST NIJE BITNA, GLEDA SE KVALITET. AKO BUDE JOSIP BIO KVALITETNIJI FUDBALER NJEGA ĆEMO ODABRATI.
Cist penal ne svirase Krupi.
Boli vas qratz, pobjediste Krupu, da je nama to ostvariti.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.