Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pijačari su exyu velikan i to je fakt.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ocekivan odgovor,koji me samo utvrdjuje u stavu da ste najveci shupci...Umjesto da mi,muski ,odgovoris na pitanje----koliko Hrvata ti je igralo za klub zadnjih 30 godina...koliko utakmica,na kojoj poziciji,koliko asistencija,koliko golova..ti mi ono pickasto odgovaras kao one misice,"da ne bude gladnih" i "da bude mir u svijetu"..ocekivano..Baader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:59Argumentima te može poklopiti i površan i prosječan navijač Veleža, a ne ja. Ne pada mi napamet brojati kada je i koliko kojih nacionalnosti igralo, time se bavite ti i slični otrovani mozgovi, ima vas svasvim dovoljno i ovdje i u ovoj državi. Evo već ste se našli ovdje, lonac i poklopac, isti mentalitet.Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:46Umjesto tog hinjskog (zbog cega sam vas i nazvao najvecim supcima)...demantuj me argumentovano...U zadnih 30 godina,koliko Hrvata je ostvarilo zapazene uloge u tvom klubu..na kojim pozicijama su igrali,koliko nastupa,golova,koliko asistencija?.....Pa da ti se izvinim ako me argumentima poklopis..
Što se nas tiče, može nam igrati i 11 Bošnjaka ili 11 Indijaca svaku utakmicu ako je to najboljih 11 igrača, ali ideja i princip kluba će ostati isti.
Boli me qrac koliko je igralo Hrvata, shvataš li to?Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:08Ocekivan odgovor,koji me samo utvrdjuje u stavu da ste najveci shupci...Umjesto da mi,muski ,odgovoris na pitanje----koliko Hrvata ti je igralo za klub zadnjih 30 godina...koliko utakmica,na kojoj poziciji,koliko asistencija,koliko golova..ti mi ono pickasto odgovaras kao one misice,"da ne bude gladnih" i "da bude mir u svijetu"..ocekivano..Baader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:59Argumentima te može poklopiti i površan i prosječan navijač Veleža, a ne ja. Ne pada mi napamet brojati kada je i koliko kojih nacionalnosti igralo, time se bavite ti i slični otrovani mozgovi, ima vas svasvim dovoljno i ovdje i u ovoj državi. Evo već ste se našli ovdje, lonac i poklopac, isti mentalitet.Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:46
Umjesto tog hinjskog (zbog cega sam vas i nazvao najvecim supcima)...demantuj me argumentovano...U zadnih 30 godina,koliko Hrvata je ostvarilo zapazene uloge u tvom klubu..na kojim pozicijama su igrali,koliko nastupa,golova,koliko asistencija?.....Pa da ti se izvinim ako me argumentima poklopis..
Što se nas tiče, može nam igrati i 11 Bošnjaka ili 11 Indijaca svaku utakmicu ako je to najboljih 11 igrača, ali ideja i princip kluba će ostati isti.

Isto kao što ogromnu većinu navijača Veleža boli qrac koliko igra Hrvata. Eto te bola tamo, misli da si normalan jer Almedin ili Asim igraju za vas, to ti je referentna tačka.
I da, u očim takvih i sličnih, biti šupak je sasvim ok, čak poželjno.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 21 mar 2021, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li ko stream za rajvosa
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Tuzla City / Sloga Simin Han
Alarm je kod nas. I ako dobijemo ovo danas nekim slucajem, problem ostaje a to je nikakva igra, sistem, vizija, kreacija, nista....pa cak ni trcanje osim Djokanovica.
Sreca na bodovima ali topi se...drugi su u naletu i ovako ako mi budemo igrali, prestici ce nas par ekipa.
Jedino pozitivno u tome je sto to nece biti anamo oni uhljupi, kod kojih smo ograjisali, igrajuci na terenu punom lutvinog izmeta.
Sreca na bodovima ali topi se...drugi su u naletu i ovako ako mi budemo igrali, prestici ce nas par ekipa.
Jedino pozitivno u tome je sto to nece biti anamo oni uhljupi, kod kojih smo ograjisali, igrajuci na terenu punom lutvinog izmeta.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Vidi se da Sarajevu fali onaj polivalentni reprezentativac po lijevoj strani
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Doffo me impresionirao
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
slazem se..jako lijep zavrsetak razgovora,prepucavanja,kako god...meni nista vise od ovoga ne treba...da ne znas nijednog Hrvata u tvom klubu zadnjih 30 god,koji je bar 0,000001 traga ostavio u tvom klubu..nastupima..asistencijama...golovima....u Gradu na koji se pozivas,i koji je po popisu vecinski hrvatski....prodaji muda pod bubrege nekom drugom,meni ne mozesBaader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:10Boli me qrac koliko je igralo Hrvata, shvataš li to?Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:08Ocekivan odgovor,koji me samo utvrdjuje u stavu da ste najveci shupci...Umjesto da mi,muski ,odgovoris na pitanje----koliko Hrvata ti je igralo za klub zadnjih 30 godina...koliko utakmica,na kojoj poziciji,koliko asistencija,koliko golova..ti mi ono pickasto odgovaras kao one misice,"da ne bude gladnih" i "da bude mir u svijetu"..ocekivano..Baader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:59
Argumentima te može poklopiti i površan i prosječan navijač Veleža, a ne ja. Ne pada mi napamet brojati kada je i koliko kojih nacionalnosti igralo, time se bavite ti i slični otrovani mozgovi, ima vas svasvim dovoljno i ovdje i u ovoj državi. Evo već ste se našli ovdje, lonac i poklopac, isti mentalitet.
Isto kao što ogromnu većinu navijača Veleža boli qrac koliko igra Hrvata. Eto te bola tamo, misli da si normalan jer Almedin ili Asim igraju za vas, to ti je referentna tačka.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 21 mar 2021, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Gledam utakmicu od Sarajeva i moram rec da igraju Djokanovic i Varešanovic zaista dobro u veznom redu...
Ok, nijedan Hrvat nije igrao, ako ti je tako lakše. I šta sad?Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:21slazem se..jako lijep zavrsetak razgovora,prepucavanja,kako god...meni nista vise od ovoga ne treba...da ne znas nijednog Hrvata u tvom klubu zadnjih 30 god,koji je bar 0,000001 traga ostavio u tvom klubu..nastupima..asistencijama...golovima....u Gradu na koji se pozivas,i koji je po popisu vecinski hrvatski....prodaji muda pod bubrege nekom drugom,meni ne mozesBaader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:10Boli me qrac koliko je igralo Hrvata, shvataš li to?Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:08
Ocekivan odgovor,koji me samo utvrdjuje u stavu da ste najveci shupci...Umjesto da mi,muski ,odgovoris na pitanje----koliko Hrvata ti je igralo za klub zadnjih 30 godina...koliko utakmica,na kojoj poziciji,koliko asistencija,koliko golova..ti mi ono pickasto odgovaras kao one misice,"da ne bude gladnih" i "da bude mir u svijetu"..ocekivano..
Igra li Dondopri.Ovo pitari uzimaju i cementiraju prvo mjesto.
-
- Kontakt:
Odlican fudbaler, ali ima onaj mentalitet igraca iz Juzne Amerike, nekad hoce sve sam, igra za sebe, nadam se da je malo nadosao.
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Pa da li je realno da ekipa poput Njanjajva zaslužuje titulu ? Oni nemaju blage veze, pojma nemaju. Utakmicu Velež - Radnik ne možeš ni uspoređivati sa amaterima kao što su Njajajvo i Krupa...katastrofa živa.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA PJEVAMO, NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
- M0starskiRambo
- Kontakt:
Joj, da hoće Željo uvaliti tricu ovim seljacima iz Siminog Hana. Samo da ne gledam više ovog brđanina iz bosanske selendre, gospodina @elvirabaljica.
IZRONIT ĆE STARI ZA ONE ŠTO GA VOLE
Silić nije nikada igrao za Velež, ali igrao je Matijas Pejic.... Možda si pomiješao nešto, ali to je potpuno nebitno ko je katolik ili pravoslavac..... Ne treba se obzirati na ove budale iz banjaluke koji TC nazivaju pogrdno "cvjecari" radi srebrenickog cvijeta na grbu....mozak je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:06A ko to brani mostarskim hrvatima da treniraju u Veležu?Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:46Umjesto tog hinjskog (zbog cega sam vas i nazvao najvecim supcima)...demantuj me argumentovano...U zadnih 30 godina,koliko Hrvata je ostvarilo zapazene uloge u tvom klubu..na kojim pozicijama su igrali,koliko nastupa,golova,koliko asistencija?.....Pa da ti se izvinim ako me argumentima poklopis..
Da imaš imalo mozga skonto bi.
I dan danas u stručnom štabu imaš sve konfesije, ali mi se nebavimo iz kojeg naroda neko dolazi.
Branio je Melher, ćaća mu je trener golmana u Veležu odavno. Igrao je Dalibor Šilić, jedan od najboljih igrača ove lige od postanka.
Ove godine su postojali kontakti da se dovede Bagarić..sve novine pisale.
Baka Slišković je bio redovan na utakmicama, Ivanković dobio ovacije kao trener Zrinjskog...znači poklopi se.
Radim sa Hrvatima koji navijaju za Zrinjski..uvjek se raspituju o Veležu, a ja o Zrinjskom nikad.
Zdravo!
Paćeniče koga bolii **** koje je nacionalnosti igrac. Bilo je i Hrvata i Srba. Evo ti nesto vise od igranja za klub nekog igraca i golova. Javi se Matijasu Pejicu iz Domaljevca, i pitaj ga sta misli o Velezovcima, sto i dan danas kupi dres i clansku Veleza. Ko mu je u poplavama dosao sa camcima i hranom. Javi se Anti Petrovicu iz Rame i pitaj ga kako mu je bilo u Mostaru i sta misli o nama. Sam ce ti rec da je primnjen ko brat rodjeni, i dan danas slavi pobjede Veleza na FB i dan danas mu se javljaju navijaci Veleza a i nije neki igrac bio da se zna. Sta ja znam ovako na prvu bilo je jos Hrvata, bio onaj bek Tomislav Barisic, pa bio je onaj Tadejevic doduse ne znam je li Hrvat ili Srbin valjda je Hrvat jer koga boli **** sta je. Bilo ih je jos da ne nabrajam. Bolje ovkvim primjerima ti zacepiti usta.Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:08Ocekivan odgovor,koji me samo utvrdjuje u stavu da ste najveci shupci...Umjesto da mi,muski ,odgovoris na pitanje----koliko Hrvata ti je igralo za klub zadnjih 30 godina...koliko utakmica,na kojoj poziciji,koliko asistencija,koliko golova..ti mi ono pickasto odgovaras kao one misice,"da ne bude gladnih" i "da bude mir u svijetu"..ocekivano..Baader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:59Argumentima te može poklopiti i površan i prosječan navijač Veleža, a ne ja. Ne pada mi napamet brojati kada je i koliko kojih nacionalnosti igralo, time se bavite ti i slični otrovani mozgovi, ima vas svasvim dovoljno i ovdje i u ovoj državi. Evo već ste se našli ovdje, lonac i poklopac, isti mentalitet.Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:46
Umjesto tog hinjskog (zbog cega sam vas i nazvao najvecim supcima)...demantuj me argumentovano...U zadnih 30 godina,koliko Hrvata je ostvarilo zapazene uloge u tvom klubu..na kojim pozicijama su igrali,koliko nastupa,golova,koliko asistencija?.....Pa da ti se izvinim ako me argumentima poklopis..

Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 21 mar 2021, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Velez je poslije rata slican klub Sirokom, samo kod njih ne igraju Hrvati, a u Sirokom muslimani.Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:21slazem se..jako lijep zavrsetak razgovora,prepucavanja,kako god...meni nista vise od ovoga ne treba...da ne znas nijednog Hrvata u tvom klubu zadnjih 30 god,koji je bar 0,000001 traga ostavio u tvom klubu..nastupima..asistencijama...golovima....u Gradu na koji se pozivas,i koji je po popisu vecinski hrvatski....prodaji muda pod bubrege nekom drugom,meni ne mozesBaader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:10Boli me qrac koliko je igralo Hrvata, shvataš li to?Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:08
Ocekivan odgovor,koji me samo utvrdjuje u stavu da ste najveci shupci...Umjesto da mi,muski ,odgovoris na pitanje----koliko Hrvata ti je igralo za klub zadnjih 30 godina...koliko utakmica,na kojoj poziciji,koliko asistencija,koliko golova..ti mi ono pickasto odgovaras kao one misice,"da ne bude gladnih" i "da bude mir u svijetu"..ocekivano..
-
- Kontakt:
Moze nam Zeljeznicar deset zabiti danas, nikakav problem, za razliku od tebe (bolida) ja se ne kurcim ovdje kad uvezemo dvije pobijede, pa onda trecu otmemo Radniku, tako sto ih pokrademo.M0starskiRambo je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:27Joj, da hoće Željo uvaliti tricu ovim seljacima iz Siminog Hana. Samo da ne gledam više ovog brđanina iz bosanske selendre, gospodina @elvirabaljica.
Golemo je u 21. vijeku računati koliko kojih fudbalera igra u nekom timu. Nevjerovatno koliko zaostali ljudi, baš nevjerovatno. I što je najgore, sami se odaju u svom idiotizmu i još govore drugima koji ne misle tako da su šupci. Ludilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.