O kakvim nacionalistima pod krinkom građanstva i multikulturizma je riječ govori cinjenica da nijedan bivsi igrac nas ne moze igrati u njih, dok je vec par igraca njihovih bilo u nas...Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:46Umjesto tog hinjskog (zbog cega sam vas i nazvao najvecim supcima)...demantuj me argumentovano...U zadnih 30 godina,koliko Hrvata je ostvarilo zapazene uloge u tvom klubu..na kojim pozicijama su igrali,koliko nastupa,golova,koliko asistencija?.....Pa da ti se izvinim ako me argumentima poklopis..Baader je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:26Liječi se.Schlager je napisao/la: ↑21 mar 2021, 15:24najveci shupci na forumu su navijaci Veleza...to je moja konstatacija...svi mi ostali pisemo da volimo svoje,da nam ostali idu na q,ali da ih ne mrzimo...mogu najopustenije igrati za nas klub,volimo i Ziljkica i Zakarica i Mehanovica i sve ostale..isto je i u Zelji,Sarajevu,Slobodi,Celiku..Zrinjskom pogotovo....jedino su "tvrdi" ovi iz Sirokog,koji otvoreno kazu da ih nikakvi pravoslavci i muslimani ne zanimaju..Ali i oni su muskarci,bar otvoreno to kazu......Najvece picke su ovi Velezovci koji bi nesto" ko nas bre zavadi",petokraka,klub svih mostaraca na svijetu,k urac,palac,a ne znam da im je vise od jednog,dva Hrvata igralo u klubu...mrs licemjeri...budi musko,reci Musliman sam,Bosnjak,volim svoje..ne budi p icka
To su likovi ograničeni shvacanja, najbolje ih opisuje onaj stih iz pjesme "stari"...iz ovog grada nisam mako!